افراد مشهوری مانند آلبرت اینشتین، ریچارد برانسون، ویل اسمیت، زویی دشانل، والت دیزنی و سیمون بایلز بیشفعال بودند یا هستند. افرادی که میتوانستند تغییری در جهان پدید آورند و همین کار را هم کردند (و میکنند). این کتاب مجموعهای از 10 نشانه بیشفعالی را مانند فراموشکاری، شتابزدگی، مشکلات مدیریت مالی و… شاید با مطالعه این نشانهها در صفحههای اینترنتی، تصویر کاملی از کشمکشهای زندگی با بیشفعالی به دست نیاورید. در این کتاب همراه با این نشانهها به داستانهای واقعی، آشفته و شخصی فرد هم اشاره میشود تا راهحلی عملی در اختیار خوانندگان قرار بگیرد.
بدین ترتیب فرصتی برای مقایسه زندگی اجتماعی خود در هندوستان و سپس نقطهای دورافتاده و سرد در کانادا را به دست آورده و به مقایسه نقاط قوت و ضعف این دو نوع زندگی پرداخته است که البته ترازو به سمت زندگیهای جمعی سنگینی میکند. این کتاب به بررسی مفاهیم روانشناختی و فلسفی از دیدگاهی متفاوت میپردازد و ایدههای جالبی درباره ناخودآگاه و روان انسان مطرح میکند. محتوای فلسفی و روانشناختی این کتاب در برخی جوامع حساسیتبرانگیز بوده و در برخی کشورها ممنوع شده است. کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم میکند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتابها و کتابخانه خود دسترسی دارید و میتوانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقهها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و…
در توضیح هر یک از این نشانهها، روایتی را از زبان فرد بیشفعال میشنویم که نشان میدهد پیش از تشخیص این اختلال چه روزهای سختی را پشت سر گذاشت و چه روشهایی به او کمک کرد. به دنبال آن، روایتی از همسرش که توضیح میدهد چگونه با هم از پس این مشکلات برآمدند و پیشنهادهایی برای حمایت از فرد بیشفعال هم ارائه میدهد. اگر مدام وسایلتان را گم میکنید، دیر به قرارهایتان میرسید.، در زمینه نظافت خانگی یا بهداشت فردی مشکل دارید، شتابزده عمل میکنید، مدیریت مالی درستی ندارید و با این خصوصیات، روابط دوستانه و زندگی مشترکتان را در خطر میبینید، باید این کتاب را مطالعه کنید.
یه کتابفروشی نُقلی و جمع و جور تو سبزوارِ که میخوایم کتاباشو با همه مردم ایران به اشتراک بذاریم. این تعریفیه که از رومی تو ذهنمون هست و تا همهی خوره کتابای ایران ما رو نشناسن بی خیالش نمیشیم. بسیاری از کتابهای خودیاری با مفاهیمی سادهانگارانه میخواهند به ما بیاموزند که با افزایش حجم کارها بهرهوریمان را افزایش دهیم، حال آنکه بیشتر ما نه از کمی کار، که از زیادی آن رنج میبریم. کال نیوپورت، نویسنده آثار پرفروشی همچون «کار عمیق» و «مینیمالیسم دیجیتال»، در جدیدترین کتاب خود چنین نگرشی را «بهرهوری کاذب» میداند و در عوض راه جدید و بهتری برای افزایش بهرهوری کاری را قدمبهقدم ارائه میدهد.
کاش آنچه به یاد میآید شیرین باشد و طراوتدهندهی روح و نه تلخ و رنجآور. در این کتاب تاثیرگذارترین خاطرات کسی را، اعم از تلخ و شیرین، برایتان نقل کردهام. باشد که خواندن آنها، زمانی کوتاه شما را از دغدغههای روزمره دور کند.خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد. تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد، دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوط هستند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی است.
بسیاری از کتاب هایی که گفته می شود سانسور شده و مجبوریم نسخه های قدیمی آن را به چند برابر قیمت تهیه کنیم در حد چند کلمه سانسور شده. من در اینجا قصد ندارم که این ایده را عنوان کنم که سانسور در ایران امری ناچیز است، بلکه هدفم ایجاد آگاهی از میزان سانسور و در حد توانم اشاره موردی به برخی از کتاب هایی است که سانسور شده. باید بدانیم اغلب موارد سانسور قبل از چاپ کتاب اتفاق افتاده و ما از آن بی خبریم و نسخه ای که قبلاً با سانسور کمتر چاپ شده باشد معمولا در دسترس نیست. از طرفی برخی از ناشرین و نویسندگان در حد توانشان در مقابل سانسور می ایستند و نمی گذارند اثرشان با سانسور به چاپ برسد. باید بدانیم هر کتابی که در گذشته چاپ شده و الان چاپ نمی شود بدلیل سانسور یا ممنوعیت چاپ نیست بلکه دلایل متعددی ممکن است مانع چاپ یک اثر شود. هدف از انتشار این مقاله ایجاد یک دایرکتوری از کتاب های سانسور شده و ممنوعه در ایران است و به مرور زمان تکمیل خواهد شد.
این کتاب، که به نوعی مانیفست ایدئولوژیکی آدولف هیتلر است، یکی از بحثبرانگیزترین آثار تاریخ به شمار میآید. «نبرد من» به دلیل محتوای نژادپرستانه و تبلیغات ایدئولوژیک نازیسم، در بسیاری از کشورها ممنوع شد. با وجود اینکه محتوای آن از نظر اخلاقی و اجتماعی قابل قبول نیست، اما به دلیل اهمیت تاریخی و شناخت ریشههای تفکر نازیسم، همچنان یکی از آثار بحثبرانگیز به شمار میآید. رمان «بوف کور» نوشته صادق هدایت از آثار مشهور و تاریک ادبیات فارسی است که به دلیل محتوای تلخ و نقدهای پنهان به جامعه، سالها در ایران ممنوع بود. این کتاب داستانی از تنهایی و پوچی انسان را با نثری شاعرانه و عمیق روایت میکند و به بررسی بحرانهای وجودی میپردازد. در طول تاریخ، برخی کتابها به دلایل مختلفی از جمله محتوای سیاسی، مذهبی، اخلاقی، و اجتماعی ممنوع اعلام شدهاند.
ولی مشکل تنها این نیست که دیگران ما را دقیق نمیبینند؛ غبار تنهایی آینه درونمان را هم تار میکند. در دنیایی که فناوری و رسانهها باعث جدایی روزافزون مردم از یکدیگر شده بود، ویروس کرونا نیز آتش به دامن این خرمن زد، طوری که مردم سر در لاک خود فرو بردند و پس از آن نیز به سختی از آن خارج شدند و البته عدهای هم هنوز زندگی در تنهایی را ترجیح میدهند. نویسنده این کتاب پزشکی است که در خانوادهای پرجمعیت در هندوستان متولد شده و در کودکی به همراه والدین خود که هر دو پزشک بودند به نقطه دور و کمجمعیتی در کانادا نقل مکان کرده است.
ثبت ديدگاه