آنها برای همه چیز – از غذا تا مراقبت – وابسته به والدینشان هستند. مغز ما همهٔ اتفاقات، آموختنیها و کلیه احساسات شدیدِ پنج سال نخست زندگی را ضبط میکند. اگر گاهی اوقات احساس وابستگی شدید میکنیم به این دلیل است که دوباره کودک میشویم و همان احساس قدیمی زنده میشود. درواقع ما دوباره همان احساس «من خوب نیستم، شما خوب هستید» را تجربه میکنیم.
این کتاب در ادامهٔ کتاب وضعیت آخر با ترجمهٔ استاد اسماعیل فصیح از همین نویسنده می باشد، که در سال 1972 در فهرست پرفروش ترین آثار غیر داستانی نیویورک تایمز به رتبه یک رسید. دکتر تامس ای هریس روانپزشک مشهور آمریکایی، در این کتاب به شرح و توضیح کارکرد ذهن انسان پرداخته و رفتارهای مختلف انسانی را واکاوی میکند. او این روند را بر اساس پژوهشهای واقعی پیش برده و به شرح و تفصیل آنها میپردازد. او در این کتاب تلاش کرده تا عوامل محرک روانی فرد را شناسایی کرده و بر اساس نوع رفتار، مسائل حلنشدهی پیشین را پاسخ گوید. «هریس» با تکیهبر اصل «کودک»، «والد»، «بالغ» که «اریک برن» پایهگذاری کرده بود، در این کتاب روانشناسی پرفروش تلاش کرده به خوانندگان راهکارهایی برای پیشبرد زندگی خود در خلال اتفاقات روزمره ارائه دهد. «ماندن در وضعیت آخر» درباره دوست داشتن و حرف زدن و گوش کردن و خواستن و دادن و گرفتن و تعیین مقصد و لذت بردن از سفر زندگی با شما سخن می گوید و در هر سنی که باشید، این کتاب را آموزنده و سودمند و لذتبخش خواهید یافت.
فروشگاه اینترنتی کتابستان، جایی است برای گشت و گذار مجازی دربین هزاران عنوان کتابِ پرفروش، به روز و جذاب از ناشران مطرح کشور و خرید آسان کتاب از هر نقطه ایران عزیز بیشتر بخوانید.. وبسایت شهرکتاب منبعی از کتاب های الکترونیکی است که تیم مدیریتی سایت تلاش کرده است تا محتوایی باارزش و با کیفیت در اختیار علاقمندان قرار دهد. در این مجموعه از نویسندگان و مترجمانی که مایل به همکاری با ما هستند استقبال می شود.
کتاب ماندن در وضعیت آخر جزو پرفروش ترین کتاب های روانشناسی است. همانگونه که خود نویسندگان بیان کرده اند این کتاب حاصل تمام پژوهش ها و جست وجوهای سی ساله ی آنها به عنوان روان پزشک است. برای درک بهتر اینکه واقعاً چه اتفاقی در درونمان میافتد و این احساس عجیب چگونه بعد از سالها به یکباره بیرون میزند، لازم است با یک وضعیت روحی بیشتر آشنا شویم. ما در کودکی با وضعیت «من خوب نیستم، شما خوب هستید» روبهرو میشویم، اما این وضعیت به چه معناست؟ کودکان موجوداتی وابسته هستند.
در واقع این کتاب با تمرکز بر جنبه خودیاری نوشته شده و مکمل کتاب قبلی یعنی وضعیت آخر محسوب می شود. فرض کنید شخصیتتان را به سه قسمت «والد»، «بالغ»، «کودک» تقسیم کردهاید؛ شما چیزی به دوستتان می گویید یا کاری انجام می دهید و در مقابل دوستتان چیزی به شما می گوید یا کاری انجام می دهد. «تحلیل رفتار متقابل» فهم این واقعیت است که کدام یک از سه قسمت شخصیت شما این تبادل رفتار را شروع می کند و کدام یک از سه قسمت شخصیت دوستتان پاسخ می دهد. کتاب ماندن در وضعیت آخر را میتوان یک کتاب مناسب برای یادگیری تحلیل رفتار متقابل دانست. در این کتاب، تقریباً به همهی سرفصلهای آموزش مقدماتی تحلیل رفتار، اعم از ساختار شخصیت، ویژگیهای شخصیت والد و بالغ و کودک، تجزیه و تحلیل رفتار متقابل، آلودگی بالغ به والد، آلودگی بالغ به کودک، نوازش و سازماندهی زمان اشاره شده است. کتاب وضعیت آخر حاصل همۀ پژوهشها و جستوجوهای سیسالۀ طبابت هریس بهعنوان روانپزشک بود.
ثبت ديدگاه