شاهکاری در مورد اینکه چگونه افکار منفی را از بین ببرید و در ذهن خود فضایی برای احساسات مثبت ایجاد کنید. این کتاب برای کسانی که زندگی شان با نگرانی‌ها‌ی بی پایان پر شده مناسب است. وقتی صحبت از یادگیری نحوه کار و برقراری ارتباط با مردم می‌شود، کتاب آیین دوست یابی پادشاهی بلامنازع است، بنابراین خواندن آن ضروری است، مخصوصاً برای افراد درون‌گرا. مک‌ریون شما را تشویق می‌کند که در چیزهای کوچک مانند مرتب کردن تخت تان پیروزی کسب کنید، تا با اعتماد به نفس در مسیر موفقیت قدم بردارید. هر عنوان از این مجموعه در برگیرنده اندیشه موثر و قدرتمندی است که بهترین کنش ها را شکل داده و الهام بخش مدیران و کارشناسان بی شماری در سراسر جهان بوده است. این مجموعه در شش مجلد منتشر شده که هر جلد از آن با طراحی منحصر به فردی به صورت دو کتاب در یک کتاب تهیه شده است.

آریلی معتقد است برعکس آنچه ما فکر می‌کنیم، حتی آدم‌هایی که بهره هوشی بالایی دارند، بسیار پیش می‌آید که پول خودشان را به باد بدهند. او در این کتاب در پی این است تا علل رفتارهای ولخرجانه و افراطی را شناسایی کند و برای هر یک از این رفتارها راهکاری ارائه نماید. کتاب ایکیگای نوشته هکتور گارسیا و فرانچسک میرالس و با ترجمه گلی نژادی راهنمای بسیار خوبی است که از فرهنگ کشور ژاپن ارتزاق می‌کند و به توضیح تمامی ابعاد مربوط به زندگی مردمان این کشور می‌پردازد. در ایکیگای از رازی صحبت به میان می‌آید که مشخص می‌کند چرا بسیاری از ژاپنی‌ها به خصوص آنهایی که در یک جزیره خاص ساکن هستند به راحتی بیشتر از 100 سال عمر می‌کنند.

اون قسمتی از ما که آسیب پذیره میتونه باعث احساس ارزش و شایستگی بشه. براون میگه ما فقط اگه با اون قسمت حساس قلبمون ارتباط برقرار کنیم، میتونیم با بقیه صمیمی باشیم و دلسوزی و همدلی کنیم. برای شکستن این طلسم، برایان تریسی به ما پیشنهاد میکنه اول قورباغه رو قورت بدیم. یعنی کارهامون رو از بزرگ به کوچک اولویت بندی کنیم، کارهای بزرگ رو به کارهای کوچکتر تقسیم کنیم و اینکه همیشه اول کارهای سخت‌تر و بزرگتر (غورباقه!) رو انجام بدیم. کتاب درباره روانشناسی زیاده ولی این کتاب رو موقعی که حس می‌کنید باید قدرت بیشتری داشته باشید بخونید.

برای خرید کتاب هفت عادت مردمان موثر می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید. در این مورد باید بگویم برای ایجاد تغییر و پیشرفت در زندگی، آن‌چه که مهم است عادت‌ها و روتین‌های ماست. مثلا وزن ما در آینده به‌واسطه عادت‌های غذایی‌مان تعیین می‌شود. بنابراین  برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هایمان باید روی عادت‌هایمان کار کنیم. جاناتان هایت، متولد ۱۹۶۳، استاد برجسته‌ی روانشناسی اجتماعی در دانشگاه نیویورک است و یکی از تأثیرگذارترین متفکران معاصر در حوزه‌ی روانشناسی اخلاق و خوشبختی شناخته می‌شود. پژوهش‌های او در زمینه‌ی روانشناسی اخلاق، تصمیم‌گیری اخلاقی و ارتباط میان اخلاق و سیاست، تأثیر عمیقی بر درک ما از رفتار انسانی داشته است.

کتاب آئین دوستیابی در لیست بهترین کتاب‌های تقویت اعتماد به نفس هم معرفی شده، ببینید. کاوی هفت عادتی رو که ما باید برای موفقیت در هر کاری داشته باشیم، در این کتاب نوشته. کاوی تأکید میکنه که ما باید یک تغییر پارادایم داشته باشیم، یعنی در درک جهان و خودمون یک تغییر اساسی ایجاد کنیم. صفحه ما در مورد سبکهای یادگیری از چرخه یادگیری تجربی Kolb استفاده می کنه تا نشان بده یادگیری چیزی جز یک چرخه نیست. برای یادگیری موثرتر، مهمه که به تجربه خودتون تکیه کنین، و اونچه رو که از اون به دست آوردید، در نظر داشته باشید. بررسی منظم برنامه های رشد شخصی و فعالیتهای مرتبط با اون، به شما در ارتباط با مسیر یادگیری ‌تون اطمینان میده.