شرکت ترانوس به طور مخفیانه این آزمایش‌ها را با دستگاه‌های دیگری انجام می‌داد و طوری همه مراحل را ترتیب می‌داد که ارزیاب‌های دستگاه باور کنند، آزمایشات توسط ادیسون انجام گرفته است. انجام آزمایشات شیمیایی عمومی نیز، عملی غیرقابل دسترس برای این دستگاه به حساب می‌آمد. کتاب دختر خوب خون بد به عنوان یک دنباله موفق به رمان اول، می تواند مخاطبان خود را با داستانی پر از هیجان، تعجب و انگیزه مشتاق نگه دارد. این داستان نه تنها به عنوان یک داستان جذاب بلکه به عنوان یک تجربه‌ی ادبی عمیق و پرمعنا شناخته می شود که از آن لذت می‌برند. پیپ که از اتفاقات هولناک پرونده‌ی قبلی هنوز به شدت تحت تأثیر قرار گرفته، مصمم است که دیگر هرگز درگیر مسائل جنایی نشود. او به دنبال زندگی آرام و معمولی است، اما گذشته‌ی تاریک او رهایش نمی‌کند.

شخصیت‌های پیچیده و توسعه‌یافته، به همراه داستان پرهیجان و گیرا، از جذابیت این داستان برای خوانندگان بهره‌برداری می‌کنند. کتاب دختر خوب خون بد اثری عالی و پر از پیچ ‌وخم برای طرفداران داستان های نوجوان است. مدیر ترانوس وقتی از رویایی که در ذهنش بود به مرحله واقعیت رسید، فهمید که دستگاه معجزه‌آسای او کار نمی‌کند. بنابراین شروع به دروغ‌گویی، فریفتن و گمراه کردن سرمایه‌گذاران، مشتریان و مقامات نظارتی کرد و از این راه تصمیم گرفت اهداف سودجویانه خود را دنبال کند. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) سخت‌گیری‌ها و قوانین خودش را دارد و با هیچ ارگان یا شرکتی شوخی ندارد. ترانوس خیلی خوب این موضوع را می‌دانست، بنابراین به دنبال چاره‌ای اساسی برای ممانعت از کنترل‌های دردسرساز سازمان غذا و دارو بود.

این دستگاه به دما حساس بود و احتمال داشت که در مناطق مختلف جغرافیایی با آب و هوایی متفاوت، نتایج نادرستی را از آزمایشات ارائه دهد. علاوه بر این‌ها، پیپت‌ها یا همان لوله‌های موجود در دستگاه، به مرور زمان مسدود می‌شدند و پس از یک ماه مصرف، عملا غیرقابل استفاده بودند، مگر آنکه یک مهندس متخصص برای تمیز کردن پیپت‌ها اقدام می‌کرد. در این رمان، خواننده باز هم به دنیای پرماجرای نوجوانی آلونا دختر خوب و دوستانش کشیده می‌شود. وقایع جدید و ناگواری که در شهرشان رخ می‌دهد، آن‌ها را مجدداً به ماجراهایی پر از راز و رمز و راه‌حل‌های پیچیده می‌کشاند.

شرکت سیف‌وی برای جابه‌جایی دستگاه‌های ادیسون در کلینیک‌های ویژه، مبلغ ۳۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرد و شرکت والگرینز نیز برای نصب یک باکس از دستگاه‌های ادیسون در ۸۱۳۴ شعبه خود موافقت کرد. در همین مسیر، مدیر آزمایشگاه ترانوس به روند کار و نتایج حاصل شده شک کرد. برای همین، مدیر شرکت را متقاعد کرد تا برنامه‌های آزمایش ایدز را به تعویق اندازد. نظر او این بود که استفاده از یک دستگاه غیرقابل اعتماد برای انجام چنین آزمایش مهمی، بسیار خطرناک است. شرکت ترانوس وعده داده بود که تولید این دستگاه می‌تواند در دنیای سلامت، انقلاب جدیدی ایجاد کند و بسیاری از ابزارهای تشخیصیِ پزشکی را، تنها در یک دستگاه قابل اتصال به سر انگشتان بیماران خلاصه کند. ایده جدید بعدی آن بود که یک ماشین آزمایش خون در ابعاد کارت اعتباری بانکی تولید کنند.

این اثر همچون جلد قبلی با استقبال گسترده‌ی خوانندگان و منتقدان مواجه شده و گفتنی‌ست هالی جکسون یک جلد فرعی نیز بر دنباله‌ی این سه‌گانه تألیف کرده است. جالب است بدانید نویسنده‌ این داستان هیجان‌انگیز را از دو پرونده‌ی جنایی که در بریتانیا رخ داده بودند، الهام گرفته است. نکته‌ی قابل‌توجهی که در مواجهه با این اثر وجود دارد، استقبال گسترده‌ی طرفداران پادکست‌های معمایی – جنایی از آن است. به‌شیوه‌ای که از دنیای امن خود خارج شوید و به‌ناگاه خود را در حال ناخن جویدن بیابید! او داستانی مبتکرانه را پیش روی شما قرار می‌دهد که بی‌اغراق قلبتان را به تپش وا می‌دارد. او درباره امکان انجام ۸۰۰ تست تنها با یک قطره خون، با استفاده از دستگاه ادیسون صحبت کرد.

هنگامی که فشارها برای ارائه شواهد واضح درخصوص چنین ادعایی افزایش یافت، شرکت ترانوس استدلال کرد که نتایج آزمایش‌های معمولی به علت دخیل بودن انسان و خطای انسانی، تنها ۹۳ درصد صحیح است. زیرا در بهترین حالت این دستگاه قادر به انجام تنها ۲۰ آزمایش از ۲۴۰ تست ادعا شده در ابتدای کار بود. ترانوس رو به جلو حرکت می‌کرد و لاری الیسون (Larry Ellison) را که در تکنولوژی میلیارد دلاری شرکت اوراکل مشغول به کار بود، به عنوان مشاور استخدام کرد؛ درواقع ترانوس مدل کاری او را پذیرفت. مدل کاری الیسون این بود که باگ‌های نرم‌افزاری به سیستم ارسال کند و در زمان انجام تست بتا، عملکرد سیستم را بهبود بخشد. این دستگاه قابلیت انجام آزمایش‌های مختلفی را داشت و می‌توانست نتیجه ۲۴۰ تست خون را به صورت همزمان و جداگانه ارائه دهد؛ این موارد شامل تست کمبود ویتامین D، ابتلا به تبخال و بیماری ایدز نیز می‌شد.

او از پلتفرم خود به عنوان نویسنده برای افزایش آگاهی در مورد مسائل مربوط به سلامت روان و تشویق دیگران به جستجوی کمک و حمایت استفاده کرده است. نوشته‌های او با توطئه‌های جذاب، شخصیت‌های توسعه‌یافته، و مضامین تفکر برانگیز مشخص می‌شود و او به یک مدافع مهم برای آگاهی از سلامت روان تبدیل شده است. پیپ فیتز آموبی یک بار دیگر می خواهد از مهارت هایش در کشف جرم و جنایت استفاده کند.

تنها نشریه پولی که حاضر به چاپ یکی از مقالات این شرکت شد، مجله ایتالیایی و علمی «گزارش‌های هماتولوژی» بود. در مقاله منتشر شده،‌ مجموع داده‌ها تنها از ۶ بیمار گرفته شده بود و شرکت ادعا کرده بود، خدماتی که دستگاه ادیسون ارائه می‌دهد، از آزمایشات خون معمولی دقیق‌تر است. ترانوس، مقالات مختلفی درباره بهره‌وری دستگاه ادیسون تهیه می‌کرد و آن را به مجلات مختلف می‌فرستاد. در مقالات نام‌برده، کارکردهای این دستگاه مورد بررسی قرار گرفته بود، اما همین کار باعث شد که ادعای دروغین این شرکت فاش شود. این آزمایش‌ها شامل تست‌های تیروئید، ویتامین D و آزمایش PSA (یعنی تست خون برای اندازه‌گیری مقدار آنتی‌ژن اختصاصی پروستات) بود.

پس از گفت و گوهای طولانی، «پیپ» می پذیرد که به «کانر» کمک کند و به این ترتیب فصل دوم پادکست «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب» آغاز می شود. «دختر خوب، خون بد» رمانی معمایی و هیجان انگیز برای بزرگسالان جوان نوشته هالی جکسون و دومین کتاب از مجموعه «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب» است. این رمان داستان پیپا فیتز آمبی، دانش آموز دبیرستانی را دنبال می کند که به دلیل حل یک پرونده قتل در شهر کوچکش مشهور شد. پیپا در «دختر خوب، خون بد» خود را درگیر راز دیگری می‌بیند که این بار خانواده‌اش را درگیر می‌کند. رمان با تلاش پیپا شروع می شود که پس از حل یک پرونده قتل در شهر کوچکش، با شهرت تازه به دست آمده خود سازگار می شود.

شرکت ترانوس که به نظر می‌رسید، آماده تحقق ایده جذاب و فوق‌العاده الیزابت است، اقدامات لازم را برای ساخت این دستگاه معجزه‌آسا شروع کرد. این کتاب نه تنها به توسعه داستان و شخصیت‌ها پرداخته، بلکه با ارائه رازهای جدید و چالش‌های جذاب، خواننده را به دنیایی تازه و هیجان‌انگیز می‌کشاند. اثری که توانسته است در میان خوانندگان جایگاه ویژه‌ای پیدا کند و از آنجا که با توجه به موفقیت رمان اول، انتظارات بالایی برای دنباله وجود داشته است.