او اولین‌بار این کتاب را با همکاری کریگ باک، نوشت که نسخه‌ی ترجمه‌شده‌ی آن توسط فاطمه صادقی، در انتشارات نگاه آشنا، به چاپ رسیده است. فرزندان این والدین، از همان کودکی درمی‌یابند که والدینشان از قدرت خود استفاده می‌کنند تا آن‌ها را وادار به اطاعت کنند. ترس چنان در وجود این دسته از کودکان ریشه می‌دواند که در بزرگسالی حتی با وجود موفقیت شغلی و اجتماعی، ضعف هویتی گمگشتگی و اعتمادبه‌نفس پایینی دارند و از زندگی و موفقیت‌های خود لذتی نمی‌برند.

اغلب، والدین از خود راضی، دارای اختلالات روانی، سوءاستفاده‌گر، ازنظر احساسی نابالغ و معتاد به الکل یا مواد مخدر را به‌ عنوان والد سمی می‌شناسیم. کودکان حتی آنهایی که والد سمی دارند، تصور می‌کنند همه پدر و مادرها شبیه به هم هستند. این کتاب همچنین به موضوعاتی مانند ایجاد عزت نفس، توسعه روابط سالم‌تر خارج از پویایی خانواده، غلبه بر احساس گناه یا شرم مرتبط با تجربیات سمی والدین، و جستجوی گروه‌های درمانی یا حمایتی برای کمک بیشتر می‌پردازد. همچنین بسیاری از والدین هستند که هنوز خبر ندارند با رفتارهای خود به شکل ناخودآگاه چه آسیبی به فرزندشان وارد می‌کنند. شاید متوجه نباشند که با سلطه‌جویی خود درحال کنترل فرزند خود هستند یا نمی‌توانند مسئولیت‌پذیر باشند.

در بعضی از خانواده‌ها این بذرها عشق و احترام و استقلال هستند و بسیاری دیگر از آن‌ها ترس و تعهد و احساس گناه را به فرزندان خود منتقل می‌کنند. در حالیکه شما به سنین بزرگسالی می‌رسید، این دانه‌ها به علف‌های هرز نامرئی تبدیل می‌شوند و ناگهان در موقعیت‌هایی که هیچ گاه فکرش را نمی‌کنید، به شما حمله می‌کنند. این آسیب‌ها نیز ممکن است متوجه روابط عاطفی‌تان و مسائل کاری شما شوند اما در نهایت تفاوتی نمی‌کند آنچه تخریب می‌شود، اعتماد به نفس و عزت نفس شماست. کتاب والدین سمی (Toxic Parents) که به مسائل روانشناختی می‌پردازد، به ما نشان می‌دهد که تفاوت‌هایی میان رفتارهای سالم و رفتارهای سمی یک خانواده وجود دارد.

بدتر از همه اینه که کودک قربانی شده به والدینش وابسته‌اس و نمیتونه راهی برای فرار پیدا کنه. سوزان فوروارد (Susan Forward) به عنوان یک روانشناس و مشاور برجسته در کشور آمریکا در بسیاری از مراکز روانپزشکی جنوب کالیفرنیا فعالیت می‌کند. یکی از روز‌هایی که برنامه‌ی رادیویی‌ام پخش می‌شد، شخصی طی تماس تلفنی اظهار داشت که اگر از او بخواهند بین ضرب و شتم و آزار‌های کلامی انتخابی انجام دهد، بدون هیچ تردیدی اولی را انتخاب می‌کند. چون آثار و کبودی ناشی از آن به جا می‌ماند و دیگران با دیدنشان برای دل می‌سوزانند.

ممکنه اصلا به این فکر کنیم که چطور یه مادر یا پدر تونسته دست به چنین جنایتی بزنه؟ به نظر من این افراد به بیماری روانی – جنسی مبتلا هستن. مهم نیست نیازها یا خواسته‌های شما چیست، نیازها و خواسته‌های والدینتان همیشه در اولویت هستند. اگر از زمرۀ کسانی هستید که موضوعات علم روانشناسی و روان‌کاوی علاقه‌مند هستند، این کتاب به شما پیشنهاد می‌شود. این خیانت به راحتی میتونه اساسی‌ترین چیز در رابطهٔ والد و کودک، یعنی اعتماد رو از بین ببره.

اغلب ما چهاردیواری فیزیکی خانه را رها کرده‌ایم؛ اما همچنان در قیدوبند چارچوب‌های عاطفی آن هستیم. این کلمات سمی و آزارها در غالب نقابی از قبیل هدایت و آموزش پنهان‌ شده است؛ ومخصوصاً برای کودکان بزرگسال نیز بسیار سخت است و والدینشان را بیش از حد حساس می‌دانند. در نهایت اگر پاسخ خواننده به یک‌سوم پرسش‌ها مثبت باشد، این کتاب برای برقرای رابطه‌ی سالم با والدین کمک بزرگی است. سوزان فوروارد در طول سال‌های فعالیت‌ خود، همواره در کلینیک‌های متعددی در کشور آمریکا به فعالیت پرداخته است و هنوز نیز در این خصوص فعالیت‌‌ می‌کند. هدف این کتاب کمک به خوانندگان برای درک تأثیرات چنین سبک‌های فرزند پروری است و راهبردهایی برای بهبودی و رهایی از الگوهای منفی ارائه می‌کند. در همهٔ جوامع و کشورها رابطهٔ جنسی با محارم مثل خواهر، برادر و فرزند بسیار بد و ناپسند شناخته میشه.