این کتاب درباره نظریه های عمده در زمینه شخصیت بحث می کند و رویکردهای روان‌کاوی، نوروان‌کاوی، عمر، صفت، انسان‌گرا، شناختی، رفتاری،سایت جزوه یک شما را به خواندن ادامه این مطلب دعوت میکند. کتاب نظریه‌های روانشناسی شخصیت نوشته یحیی سید محمدی برای همه کسانی که به روانشناسی، شخصیت و رفتار انسانی علاقه‌مند هستند، منبعی مناسب و ارزشمند است. این کتاب به ویژه برای دانشجویان، پژوهشگران، مشاوران و اساتید دانشگاه ضروری است، زیرا به آنها کمک می‌کند تا درک کاملی از نظریه‌های شخصیت به دست آورند و بتوانند آنها را به طور مؤثر در کار خود به کار گیرند. کتاب “روانشناسی شخصیت” نوشته دکتر یوسف کریمی برای طیف گسترده‌ ای از خوانندگان مناسب است.

نویسنده‌های «کتاب نظریات شخصیت» (Perspectives on Personality) با نام‌های «Charles Carver» و «Michael Scheier» در تلاش بوده‌اند تا به‌شکلی جامع، مهم‌ترین نقطه‌نظرهای نظریه‌پردازان شخصیت را بیان کنند. به‌طوری‌که هر بخش از این کتاب به یکی از مهم‌ترین نظریه‌های شخصیت در روانشناسی اختصاص دارد. نویسندگان در هر بخش، فرضیه‌ها و مفاهیم کلیدی را در هر کدام از نظریات بیان می‌کنند و انتقادهای نسبت به هر کدام از نظرات و مشکلات نظری آن‌ها را بیان می‌کند. در نهایت نیز، پیش‌بینی خود را از آینده هر کدام از نظریات شخصیت بیان می‌کنند. همچنین نقش سن، جنسیت و فرهنگ را در شکل‌گیری شخصیت توضیح می‌دهد و حوادث موجود در زندگی برای نظریه‌پردازها و فرایند تکامل نظریه شخصیت نیز بیان می شود. یکی از نکات قوت این کتاب، تاکید بر ارتباطات انسان با محیط اطراف و تأثیرات آن بر شخصیت است.

توجه به این خصوصیات به ما کمک می کند تا بفهمیم موفق بودن چیزیست که ما هم از لحاظ روانی قادر به انجام آن هستیم. تمام محصولاتی که لینک دانلود آنها در ایران جزوه در دسترس می باشد، مشمول قانون حق نشر و کپی رایت نمی باشند. این تیپ‌شناسی منحصربه‌فرد کارکردهای خاص خود را داشته و برخی از محدودیت‌های مدل‌های ارزیابی شخصیتی دیگر مانند «MBTI» و اینیاگرام را ندارد. کتاب «شخصیت‌شناسی» اثر دکتر مریم کریمی می‌باشد که در انتشارات برگ‌ و باد منتشر شده است. برخلاف برون‌گرا که در جمع‌ها و شلوغی‌ها باطری انرژی‌اش شارژ می‌شود؛ این ترجیحات در مورد تمامی ابعاد چهارگانۀ تیپ‌های شخصیتی صدق می‌کند.

– بله، این کتاب به تعدادی از تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی برای تقویت شخصیت اشاره می‌کند که به خواننده امکان اجرا و تمرین آن‌ها را می‌دهد. این کتاب برای عموم مخاطبان قابل فهم است و به زبانی ساده و علمی توضیحات ارائه می‌دهد که به خواننده امکان درک و اعمال اصول آموزه‌های آن را می‌دهد. وقتی به کسی که خیلی موفق است فکر می کنید، شخصیت او در ذهنتان چگونه ترسیم می شود؟ خیلیها افراد موفق را رهبر، سخت کوش، متفکر، شهودی و غیره توصیف می کنند.

هنگامی که دچار تردید و ابهام هستید، نویسنده‌های این کتاب با نام‌های «بیترایس چستنوت» (Beatrice Chestnut) و «اورانیو پیس» (Uranio Paes) به شما کمک می‌کنند تا با استفاده از نظریه اینیاگرام، مسیر زندگی خود را پیدا کنید. اگر شما هم احساس سرگشتگی یا گم‌شدن دارید، این کتاب به شما کمک می‌کند تا تیپ شخصیتی اینیاگرام خود را تشخیص داده و در کنترل بگیرید و با استفاده از آن، مسیر زندگی خود را پیدا کنید. در کتاب «هشیاری با اینیاگرام» (The Enneagram Guide to Waking Up)، هر تیپ شخصیتی دارای مسیر مشخصی است. برای مثال، افراد دارای «تیپ شخصیتی اول» (Type 1)، دارای مسیر «عبور از خشم و رسیدن به آرامش هستند». با آگاهی از این مسیر، درک بهتری از توانایی‌ها، نقاط ضعف و ویژگی‌های بنیادین شخصیتی خود پیدا می‌کنید. همچنین مطالعات موردی و پژوهش‌های هر کدام از مکتب‌های روانشناسی نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

این کتاب «راهنمای روانشناسی شخصیت کمبریج» (The Cambridge Handbook of Personality Psychology) نوشته «Philip J. Corr» و «Gerald Matthews» از پرفروش‌ترین کتاب‌های آکادمیک و علمی در حوزه روانشناسی شخصیت است. همچنین با انواع مؤلفه‌های «شناختی» (Cognitive) و «انگیزشی» (Motivational) با درنظر گرفتن موقعیت‌های اجتماعی و فرهنگی و تآثیر آن‌ها بر شخصیت آشنا می‌شوید. این کتاب، همچنین انواع نظریه‌های شخصیت از نظریه‌پردازهای مختلف در این کتاب بیان شده است.

نویسنده این کتاب از نگاه خلاقانه‌ای ویژگی‌های هر کدام از تیپ‌های شخصیتی را مورد بررسی قرار داده است. در مقابل، آقای هاردی بیان می‌کند که ویژگی‌های شخصیتی پویا هستند و مدل‌های شخصیتی مانند «مایرز بریگز» (Myers Briggs) و «اینیاگرام» (Enneagram) را به‌کلی رد کرد. آقای هاردی در این کتاب به به‌شیوه‌های مختلفی به شما کمک می‌کند تا داستان خود را از نو نوشته و شخصیت‌تان را رشد دهید. کتاب ارزشیابی شخصیت، نوشته امیر عبدالحسینی یکی از کتاب های تخصصی انتشارات مولفین طلایی برای دانشجویان و پژوهشگران روان شناسی است.

او اصطلاحی را به‌نام «ارزیابی شخصیتی روشن» مطرح کرد که از طریق آن می‌توانید تیپ شخصیتی واقعی خود را تشخیص دهید. این ارزیابی دو بخش مختلف دارد و هر کدام، بُعد مشخصی از شخصیت را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. بدون شک از متفکرانی که تأثیر قابل ملاحظه ای بر علوم روان شناسی و روان پزشکی داشته‌اند، فروید و آدلر است، هرچند که نظرات آنان آنطور که شایسته است در مجامع علمی مورد توجه قرار نمی‌گیرد. در سال‌های اخیر پیروان رویکرد آدلری معتقدند که روانشناسی فردنگر بطور فزاینده‌ای در نزد روان‌شناسان، روان‌پزشکان، مددکاران اجتماعی و پرورش‌کاران مقبولیت یافته‌است. یکی از اولویت‌های اصلی در چالش‌های آتی روانشناسی شخصیت، مطالعۀفرآیندهای شناختی و رابطۀ آنها با جنبه‌های دیگر فرآیندهای روانی است. یوسف کریمی با بهره‌گیری از دیدگاه‌ها و نظریه‌های روانشناسی متنوع، به تحلیل عوامل مؤثر بر شکل‌گیری شخصیت می‌پردازد.