سبک نوشتن یالوم گیرا و روان است و تخصص بالینی را با داستان گویی صمیمانه درهم می‌آمیزد. توانایی او در پیمایش موضوعات حساس و وجودی با تیزهوشی و درایت واقعاً قابل توجه است. براونل دارایی های اورول را به ارث برد و از مدیریت میراث او به ثروت و جاگیاه بالایی دست یافت.

آثار او، به‌ویژه رمان‌های تاثیرگذار مانند «سفر به انتهای شب» (Journey to the End of the Night)، تصویری بی‌پرده از انسان، جنگ، و زندگی روزمره ارائه می‌دهند. اما آنچه او را از دیگر نویسندگان متمایز می‌کند، نه‌تنها قلم خاص و تاثیرگذار، بلکه زندگی پر رمز و راز و جنجالی اوست. در این مطلب، به پنج فکت ناب و شگفت‌انگیز از زندگی سلین می‌پردازیم که کمتر کسی از آنها آگاه است. این نکات به شما کمک می‌کند تا شناخت عمیق‌تر و جذاب‌تری از این نویسنده داشته باشید و دیدگاه جدیدی به آثار او پیدا کنید.

این تجسم تیره و تار از جهانی که به سه کشور ظالم تقسیم شده بود، بحث و جدل را در میان منتقدان برانگیخت که این آینده خیالی را بسیار ناامیدکننده می دانستند. در این رمان، اورول تصویری اجمالی از دنیایی را ارائه می دهد که در آن دولت تمام جزئیات زندگی یک فرد را تا افکار درون ذهنش کنترل کند. اگرچه سلین بیشتر به‌عنوان نویسنده شناخته می‌شود، آثار او تأثیر زیادی بر سینما نیز داشته‌اند. فیلم‌سازانی مانند استنلی کوبریک (Stanley Kubrick) و ژان-لوک گدار (Jean-Luc Godard) از سبک نگارشی و مضامین او الهام گرفته‌اند.

او خود را نیازمند روان‌درمانی یافت تا از وضعیت اندوه و افسردگی رها شود. در ادامه می‌توانید نسبت به دانلود کامل مسئله مرگ و زندگی به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت. با آن که این کتاب، حاصل تجربه شخصی اروین یالوم و مریلین یالوم است، آن را بخشی از یک گفتگوی همگانی درباره دلواپسی های مرتبط با پایان زندگی می بینند. موضوع مرگ و زندگی چیزی بیش از یک کتاب است، قصهٔ یک عشق خستگی‌ناپذیر است.

ولی زمانی که شروع به مطالعه‌ی کتاب می‌کنید درمی‌یابید که برخلاف عنوان کتاب، با کتابی جذاب و گیرا طرف هستیم. هریک از فصل‌های کتاب را یکی از نویسندگان یعنی اروین یالوم و همسرش به نگارش درآورده‌اند. و با توجه به اینکه کتاب به‌صورت داستان‌گونه نیست و خط داستانی ندارد، این موضوع خللی در مطالعه‌ی کتاب ایجاد نمی‌کند.

دکتر یالوم در حال حاضر در سن نود سالگی ساکن شمال کالیفرنیاست و من همچنان پیگیر فعالیت‌ها و زندگی ایشان هستم. کتاب موضوع مرگ و زندگی، هم زندگینامه است و هم جنبه روانشناسی دارد، زیرا به خوانندگان می آموزد که در سختی های زندگی، هیچوقت امید خود را از دست ندهند. اگر به خواندن کتاب های زندگینامه و یا سرگذشتنامه علاقه مند هستید و یا در زندگی، امید خود را از دست داده اید، به شما پیشنهاد می کنیم، حتما این کتاب را از فروشگاه اینترنتی کتاب طلا در بخش کتاب های تاریخ و زندگی نامه خریداری کنید.

فضای تاریک، طنز تلخ، و نگاه انتقادی سلین به زندگی، زمینه‌ای برای خلق آثار سینمایی نوآورانه فراهم کرده است. علاوه بر نویسندگی، سلین علاقه شدیدی به زبان‌ها داشت و در طول زندگی‌اش چندین زبان مختلف را یاد گرفت. او در ترجمه اسناد پزشکی و متون علمی برای شغل خود به‌عنوان پزشک، از این مهارت بهره برد. این توانایی زبانی همچنین در سبک نگارش او نمایان است، جایی که از اصطلاحات و زبان محاوره‌ای برای ایجاد نزدیکی بیشتر با خوانندگان استفاده می‌کند. او مدتی در آفریقا زندگی کرد و تجربیاتش از این قاره، به‌ویژه درباره شرایط استعماری و تبعیض، در آثارش مشهود است.

او همچنین به آمریکا و دانمارک سفر کرد و این مکان‌ها را با نگاه انتقادی خود بررسی کرد. این سفرها به او دیدگاهی جهانی و چندلایه بخشید که در نوشته‌هایش بازتاب گسترده‌ای دارد. رشته دانشگاهی من روانشناسی بالینی است و در حال حاضر به عنوان هیپنوتراپیست، لایف کوچ و مشاور فعالیت دارم اما چند سالی است به ترجمه کتاب‌های مطرح روانشناسی و همچنین نویسندگی نیز روی آورده‌ام و از آن‌جا که حدود بیست و پنج سال است ساکن آمریکا هستم. دوستانی از من به سرطان سینه مبتلا شده بودند، ولی تازه الان می‌فهمم که چه دردی را به هنگام مبارزه با بیماری‌شان متحمل شده‌اند. شیمی‌درمانی، پرتونگاری، جراحی، گروه‌های حمایتی همگی بخشی از زندگی روزمره بیماران مبتلا به سرطان سینه بوده است.

اگر شیوه‌ی برخورد با فقدان را بلد نباشیم، سوگ‌های بی‌پایان، این قصه‌های ناتمام، به حفره‌هایی در روان ما تبدیل می‌شوند که هر اتفاق خوش زندگیمان را می‌بلعند. این حفره‌ها به سیاه‌چاله‌هایی می‌مانند که با هر بلعیدن، از نو قوی‌تر می‌شوند. از آثار روان‌شناسانه غیر‌ داستانی او نیز می‌توان «موهبت درمان»، «تئوری و عمل در روان‌ درمانی گروهی» و «روان درمانی اگزیستانسیال» را نام برد. پس از پایان جنگ جهانی دوم، سلین به دلیل همکاری با رژیم ویشی و نوشتن مطالب جنجالی مجبور به فرار از فرانسه شد. این تبعید و محاکمه تأثیر روانی عمیقی بر او گذاشت و او را به انزوا و تنهایی سوق داد. این دوران سخت به‌طور مستقیم در لحن تلخ‌تر و بی‌اعتمادتر آثار بعدی او مشهود است.