تکنیک رمزواژه، یک ابزار ساده است که امکان شناسایی تیپ شخصیتی خود و دیگران را فراهم میکند. از طرفی، این کتاب به خواننده کمک میکند تا با مفهوم «خود» درونی آشنا شود؛ مفهومی که در مرکز هماهنگی و تعادل روانی فرد قرار دارد. این کتاب برای افرادی که به خودشناسی و رشد فردی علاقه دارند، یک منبع بسیار ارزشمند و کاربردی است. از بسیاری از جهات من نیز به اندازهٔ دیگران متعجبم که تکنیک رمزواژه به این صورت از کار در آمد اما گوشهٔ ذهنم مرتب به من یادآوری میکند که در روانشناسی یونگ نکات پایهای و درستی وجود دارد. این توضیح کوتاه روشن میسازد که رمزواژه نباید به عنوان روشی که به آخرین مرحلهٔ پیشرفت رسیده است در نظر گرفته شود. تحقیقات تکمیلی این موضوع را تأکید میکنند و اکتشافات جدیدی نیز ممکن است انجام شود.
«خود» درونی بهعنوان کهنالگویی که تمام جنبههای شخصیت را در بر میگیرد، مطرح میشود. فرآیند اندوهیدگی، که به نوعی روند تکامل و تحقق خود درونی است، در این بخش توضیح داده شده است. نویسنده علائم و مراحل اندوهیدگی را معرفی کرده و راهکارهایی را برای حرکت در این مسیر ارائه میدهد. کتاب خودشناسی به روش یونگ نوشته مایکل دنیلز کلیدهایی را برای باز کردن اسرار درونی شما فراهم میکند و شما را به سمت مسیری برای خودشناسی و داشتن روابط شخصی غنی راهنمایی میکند. کتاب خودشناسی به روش یونگ هم یک راهنمای جامع و هم یک متن متفکرانه در مورد روان انسان است. این کتاب به اصول روانشناسی تحلیلی کارل یونگ، از جمله مفاهیم کهن الگوها، ناخودآگاه جمعی و فردی میپردازد.
در این بخش، نویسنده به مفهوم «خود» درونی میپردازد که مرکزیت و هماهنگی روانی فرد را تشکیل میدهد. او میگوید که خود درونی یک کهنالگوی جامع و انسجامبخش است که همه جنبههای شخصیت را در بر میگیرد. کتاب خودشناسی به روش یونگ در چهار بخش اساسی تنظیم شده است که هر بخش به یکی از مفاهیم کلیدی روانشناسی یونگ میپردازد.
دنیلز همچنین به عنوان یک روان درمانگر افتخاری (سایکودینامیک) در سرویس بهداشت ملی بریتانیا به مدت شش سال آموزش و تمرین کرد. او روانشناس زبدهای است که علاقهای دیرین به مکتب روانشناسی یونگ و موضوع خودشکوفایی دارد. اگر برایتان سوال پیش آمد که خودشناسی به روش یونگ چه ارتباطی به شناختن الگوهای سنتی دارد، باید بگوییم که آرکی تایپها در واقع الگوهای تکرارشونده جهان ما هستند و با شناخت، بررسی و تحلیل آنها میتوانیم ردپای آنها را در زندگی خود بیابیم و به کمک آنها به رشد شخصیت خود کمک کنیم.
خودشناسی با روش یونگ با استفاده از «تکنیک رمزواژه» شیوۀ جالب و هیجانانگیزی را براساس نظریههای روانشناس بزرگ کارل گوستاو یونگ ارائه میدهد. «تکنیک رمزواژه» قادر است تیپهای مختلف روانشناختی را مشخص کند و ساختارها و پویایی شخصیت هریک از این تیپها را بررسی نماید. همچنین شناخت وسیعتری از «خود» درونی انسان و ارتباط شخصیتی وی ارائه میدهد.. کتاب خودشناسی به روش یونگ یک راهنمای عملی برای شناخت و درک عمیقتر از شخصیت خود است و بر اساس نظریههای روانشناسی کارل یونگ نوشته شده است. یونگ که بهعنوان یکی از مؤسسان روانشناسی تحلیلی شناخته میشود، با معرفی مفاهیمی مانند ناخودآگاه جمعی، کهنالگوها، تیپهای شخصیتی و فرآیند اندوهیدگی، مسیر نوینی در خودشناسی و رشد فردی ارائه کرده است.
همچنین شما را با مفهوم «خود» درونی آشنا میکند که مرکزیت و هماهنگی روانی شما را تشکیل میدهد. این کتاب برای هر کسی که علاقهمند به خودشناسی و رشد فردی است، مناسب است. کتاب خودشناسی به روش یونگ به دلیل برخورداری از نگارشی واضح و سرگرم کننده، مورد توجه قرار گرفته است و توانسته موضوعات پیچیده روانشناسی یونگ را در دسترس همه قرار دهد. یونگ یکی از مؤسسان روانشناسی تحلیلی بود که به مفاهیمی مانند ناخودآگاه جمعی، کهنالگوها، تیپهای شخصیتی و فرآیند اندوهیدگی پرداخت. تفاوت این کتاب با دیگر کتابهای حوزه خودشناسی، این است که تکنیک «رمز واژه» را معرفی میکند که روشی شخصیسازیشده برای تحلیل شخصیت، بر اساس نظریههای روانشناختی عمیق C.G.
نشرنو پس از یک دورهٔ فترت ناخواسته، در دههٔ نود فعالیت خود را ازنو آغاز کرد و اکنون در زمینههای متعددی کتاب منتشر میکند. نماد اعتماد الکترونیکی، نماد ملی و نماد تایید زرین پال رو توی یه صفحه جداگانه قرار دادیم که با زدن روی این متن، می تونید اونها رو مشاهده و بررسی کنید. نه تنها واژهی «menstruation» (قاعدگی)، از واژهی لاتین «rnensis» (ماه) آمدهاست، بلکه شواهد آماری نیز هست، که دال بر وجود رابطهای بین دورههای قاعدگی و اهلهی ماه است. در اساطیر یونان نیز، دروازهی اصلی «عالم زیرین» (نه لزوما دوزخ)، در منتهیعلیه غرب، قرار داشت. بدین ترتیب، قابل فهم است که چرا در انجیل آمده که در «روز قضا»، گوسپندان در سمتراست خدا و بزها در سمتچپ، جای خواهندگرفت.
این روش نه تنها می تواند نوع روانشناختی یونگی هر کس را شناسایی کند بلکه روشی را برای کار با این آرکوتایپ های های یونگی فراهم می کند. این کتاب هم برای خوانندگان عمومی یونگ، و هم برای روانشناسان و درمانگران می تواند جذاب باشد. خودشناسی به روش یونگ منبعی ارزشمند برای روانشناسان حرفهای، دانشجویان، مشاوران، رواندرمانگران و تمام علاقهمندان به خودکاوی و رشد شخصیتی است. در این بخش، نویسنده به کاربردهای خودشناسی به روش یونگ در زندگی شخصی و اجتماعی میپردازد.
بههمین دلیل نیز درهای معابد رومیها و یونانیان باستان، اکثراً رو بهشرق باز میشدند و در کلیساهای مسیحی نیز محراب در ضلع شرقی قرار دارد. از سویدیگر، از زمانهای ماقبل تاریخ، اجساد مردگان بشر، اغلب با سر بهسوی مغرب دفن میشدند، چون مغرب، سرای مردگان تلقیمیشد. برخلاف آن چپ (مغرب یا محل غروب خورشید) نماد فرارسیدن شباست و در نتیجه تداعی کنندهی تاریکی، سرما، ترس، بیهوشی، خستگی، ناشناختهها، وهم و خیال میباشد. راست(مشرق، یا محل طلوع خورشید) طلیعهی روز است و مفاهیمی چون روشنایی، گرمی، بیدار شدن، تولد دوباره، کوشش، دانش و زیبایی را در بردارد. یونگ با بیان مفهوم آرکیتایپ باور داشت که در زندگی انسانها در تمامی ادوار و فرهنگهای مختلف، اشتراکات تکرارشوندهی بسیار واضحی وجود دارد. این آرکیتایپها که در تمام انسانها وجود دارد، در موقعیتها و اشکال مختلف، تصمیمات ما را در زندگی میسازند.
ثبت ديدگاه