مطمئن شوید که هیچ قسمتی از طلا بیرون نمانده و فویل بهطور کامل آن را پوشانده است. فقط اینکه سرب مادهای سمی است و استفاده از آن نیاز به احتیاط ویژه دارد، چون تماس با سرب میتواند خطرات سلامتی داشته باشد. برای ساخت یک فلز یاب الکترونیک، شما نیاز به تجهیزات پیشرفتهتری مثل مدار الکترونیکی، صفحه نمایش LCD، سوئیچهای الکترونیکی، حسگرهای فلز یافتشده و … خواهید داشت. 5-از خرید دستگاه های بدون شماره سریال و فاقد برچسب و کارت خودداری کنید.
فلزیاب به دستگاهی گفته می شود که فقط قادر است فلز مورد نظر را شناسایی کند و نمیتواند با ارزش یا بی ارزش بودن فلز را تشخیص دهد درحالی که گنج یاب و طلایاب این ویژگی را دارند. فلزیاب، گنجیاب و طلایاب از دستگاه هایی هستند که در یافتن فلز و گنج و طلا از آنها استفاده میشوند. چرا که در زمانهای قدیم انسان به چنین پیشرفتی نرسیده بود که به راحتی و به وسیله کمک گرفتن از این دستگاهها بتواند در انجام کارها در این حیطه به راحتی به چیزی که می خواهد دست یابد.
بعد از آن که با استفاده از دستگاههای شعاع زن محدوده جستجو را کاهش دادید. همانطور که از نام آن پیداست از نقطه زت میتوانید برای مشخصکردن وضعیت یک نقطه دقیق هدف در زیرزمین استفاده کنید. از انواع مختلف این دستگاهها میتوان به مدلهای VLF و PI که پیشتر در مورد آنها صحبت کردیم اشاره کرد. همچنین برخی از مدلهای نقطه زن دستی کوچک نیز در این مدل وجود دارند. همه دستگاههای تصویری دارای سنسور مگنومتر هستند، این سنسورها نسبت به فلزات روز از خود حساسیتی نشان نمیدهند.
طلایاب ها به صورت اختصاصی برای پیدا کردن ثابت های زمانی بین ثابت های کوتاه و بلند تنظیم میشوند. پس از پردازش اطلاعات به دست آمده تشخیص میدهد که فلز یافت شده طلا می باشد یا خیر. در ادامه این مطلب به معرفی و بررسی انواع این دستگاهها خواهیم پرداخت. در بازار بیثبات ایران که تورم بلای جان خیلی از خانوادههای ایرانی است، بسیاری رو به سرمایهگذاری در طلا و سکههای طلا میآورند. لبههای فویل را خیلی محکم به دور طلا بچرخانید تا طلا بهطور کامل در فویل بسته شود.
دستگاه فلزیاب ابزاری برای یافتن اجسام فلزی بارزش و بی ارزش مخفی شده درون خاک و کوه و … است. گنج های زیر خاکی هدف بسیاری از افرادی است که از فلزیاب ها استفاده می کنند،اما اغلب فقط فلزهای بی ارزش را در زیر زمین پیدا می کنند. فلزیاب می تواند برخی فلزها را موقعیت یابی کند، اما اگر تفکیک خوبی نداشته باشد نمی تواند فلزات باارزش را از فلزات معمولی تشخیص دهد. این جریان متقابلا” میدان مغناطیسی تولید می کند که از همان سیم پیچ یا سیم پیچ دیگری در سر فلزیاب عبور می کند و سیگنال ضعیفی را در این سیم پیچ ایجاد می کند. قطعات حساس الکترونیکی این سیگنال را اشکار نموده و یک لامپ یا عقربه یا صدای هشداردهنده را در گوشی فلزیاب فعال می کنند، این نشانگر یافتن یک جسم فلزی است.
یکی از مدلهای ساده طلایاب، سطحی یا PAM است که برای یافتن فلزات در اعماق سطحی زمین کرد. تکنولوژی این نوع از بهترین گنج یاب بهگونهای است که قادر به تشخیص فلزاتی نظیر طلا، نقره، سکه و جواهرات است. بهترین طلایاب ضمن مجهز بودن به LCD پیشرفته از سیستم صوتی و ویبراسیون باکیفیت نیز پشتیبانی میکند. بهمحض اینکه گنج یاب فلزی را تشخیص دهد با لرزش و ویبره سیگنالهای دستگاه، کاربر را متوجه این قضیه میکنند. سنسور یا کویل یکی از اجزای اصلی فلزیاب است که میدان مغناطیسی را تولید میکند. این سنسور معمولاً به شکل حلقهای طراحی شده و در زیر زمین قرار میگیرد.
بنابراین، انتخاب بین فلزیاب پالسی و وی ال اف بستگی به نیاز و موارد خاص شما دارد. اگر نیاز به کشف فلزات در عمقهای بالا و در شرایط خاص دارید، فلزیاب پالسی مناسبتر است. اما اگر جستجوی فلزات در عمقهای متوسط و در شرایط معمولی را در نظر دارید، فلزیاب وی ال اف بهترین گزینه خواهد بود. طلایابها معمولاً دارای صفحه نمایشی هستند که نشاندهنده نوع فلز شناسایی شده، عمق آن و سطح امتیازات است.
البته نحوۀ تشخیص و محدوده عمقزنی، علاوه بر قدرت تشخیص دستگاه به نوع خاک منطقه و فلز نیز بستگی دارد. اگر قصد خرید بهترین فلزیاب را دارید، این نکته را در نظر بگیرید که تا چه عمق از سطح زمین را نمایش میدهید. طلایاب جیوهای به گنج یاب فلزات هم شناخته میشود که از یک بدنه تشکیل شده است که با استفاده از کابلهای الکترونیکی که به آن متصل شدهاند و فرکانسهای ارسالشده به دستگاه، فلزات را ردیابی میکند. فلزیابها امواج مغناطیسی از خود ساطع میکنند و با تغییر شدت میدان مغناطیسی، به پیدا کردن انواع فلزات کمک میکنند.یکی از قدیمیترین کاربردهای طلایاب، استفاده از آن در پیدا کردن طلا بوده است. ردیاب جیوهای یا ردیاب گنجیاب فلزات شکل پیشرفتهتر همان ردیابهایی است که برای پیدا کردن طلا از آن استفاده میشد. این نوع ردیاب با تصویری که از ردیاب خودرو دارید کاملا متفاوت بوده و ساختار آن بسیار ساده است.
محصولات طلایاب شرکت OKM آلمان قیمتی بین 200 الی 900 میلیون تومان دارند ولی حتی رضایت 20 درصدی هم بین خریداران این دستگاه ها وجود ندارد و صرفا بابت مارک و برند دستگاه خریدار مبلغ کلانی را پرداخت می کند. قابل ذکر است که ساعت 2 نصف شب در بیابان، کارایی دستگاه مهم است نه ظاهر و برند آن!!! یک سری از گنج یاب ها یا فلزیاب های ارزان قیمت و کوچک که به فلزیاب دستی شناخته می شوند تنها توانایی عمق زنی چند سانتی متری را دارند و برای کارهای حرفه ای مناسب نیستند.
ثبت ديدگاه