پیدا کردن گنج میتواند یک سرگرمی باشد که در طول زمان در آن پیشرفت خواهید کرد. نیازی نیست همان ابتدا و وقتی که هیچ ایدهای برای کاری که خواهید کرد ندارید بهترین فلزیاب گران قیمت را بخرید.در این مقاله در مورد عوامل زیادی صحبت شد که باید در نظر بگیرید، اما قصد نداریم شما را از اولین خرید خود بترسانیم. نکته اصلی این است که بر اساس بودجه خود به یکی از برندهای شناخته شده اعتماد کنید که در نتیجه اشتباه کمتری خواهید داشت.
به طور مشابه، فلزیابهای سطح مبتدی ممکن است در مناطقی با خاک بسیار معدنی، مانند سواحل دریا عملکرد داشته باشند. یکی از مزیت های اصلی این نوع فلزیاب تصویری امکان کاوش فلز در عمق بیشتر است، اما یکی از معایب اصلی آن بر خلاف سایر فلزیاب های نقطه ای توانایی تفکیک فلزات را از یک دیگر و شناسایی فلزات جدید را ندارد. به اصطلاح به آن دفینه یاب هم نیز می گویند، اما جای نگرانی وجود ندارد برخی ویژی های این دستگاه امکاناتی را برای شما فراهم می کند، تا بتوانید فلزات را از یک دیگر تشخیص دهید. فلزیاب وسیلهای است، که برای پیدا کردن اجسام فلزی مخفی یا گم شده درون زمین، دیوار یا اجسام دیگر به کار گرفته میشود. دستگاه فلزیابها میدان مغناطیسی را در اطراف دیسک جستجوگر خود ایجاد میکنند. زمانی که جسم فلزی در محدوده میدان مغناطیسی قرار بگیرد، شدت میدان مغناطیسی تغییر کرده کی کند.
دستگاه های فلزیاب بوقی شرکت فلزیاب آسیا مدرن می توانند تا عمق ۱۰ متر انواع فلزات را در بهترین شرایط ممکن از زیر زمین تشخیص و تفکیک نمایند. در ادامه به بررسی و معرفی انواع فلزیاب موجود در بازار ایران می پردازیم، برای خرید فلزیاب و نیز همچنین جهت مشاوره می توانید با کارشناسان مجرب شرکت آسیا مدرن تماس بگیرید، تا از خدمات ویژه این شرکت بهره مند شوید. شرکت ایکس پی فرانسه یکی از بهترین برند فلزیاب های جهان و همچنین در ایران می باشد که با استفاده از ویژگی های ظاهری و وزن سبک و فناوری های جدید به بهترین فلزیاب های جهان تبدیل شده است. شرکت فلزیاب سیتی نماینده فروش دستگاه فلزیاب در ایران ، تمامی محصولات شرکت های معتبر را به صورت اورجینال و اصلی در ایران برای شما فراهم کرده است.
بهترین فلزیاب آن است که با توجه به بودجه، سطح مهارت و استفاده مورد نظر شما بهترین کارایی را دارد. ساختار انواع کویل در اکثر فلزیابها شامل کویلهای دایرهای و D (DD) میشود. کویلهای DD عمق تشخیص بهتری را در زمینهای بسیار معدنی دارند و میتوانند تشخیص دقیق تر را (با تمرین) داشته باشند در حالی که کویلهای دایرهای به طور کلی مقرون به صرفه تر هستند و در فلزیابهای سطح مبتدی به کار میروند.
به گونه ای که برخی از فلزیاب ها دسته هایی طویل و برخی از آنها دسته های کوتاه دارند. یا برخی از آنها دارای میدان مغناطیسی بزرگتر و برخی میدان مغناطیسی بسیار کوچکی دارند. البته هر یک از فلزیاب های ذکر شده ویژگی های مختلفی داشته و از نظر کاربرد نیز با یکدیگر متفاوت خواهند بود و به همین دلیل باید حتما بر حسب نوع کاربرد خود اقدام به انتخاب محصول و خرید آن نمایید.
ثبت ديدگاه