با توجه به نیازهای شما، می‌توانید از مدل‌های مبتدی تا حرفه‌ای را انتخاب کنید. هر کدام از این فلزیاب‌ها ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارند که به شما در جستجوی گنج و دفینه‌های پنهان کمک می‌کنند. لازم به ذکر است که قیمت‌ های ذکر شده، تنها برآوردی کلی هستند و قیمت واقعی دستگاه‌ ها می‌ تواند بسته به شرایط بازار، ویژگی‌ های خاص هر مدل و محل خرید، متفاوت باشد.

هرچند که ممکن است توانایی تفکیک فلزات آن‌ها کمتر باشد، اما همچنان برای کاربردهایی مانند گنج‌یابی و کاوش در سواحل بسیار مناسب هستند. استفاده از ویژگی‌های جستجوی فلزات با دستگاه فلزیاب پالسی، بهترین روشی برای شناسایی فلزات مختلف است. از دیگر کاربردهای این دستگاه، می‌توان به استفاده در صنعت بازرسی فلزات، تشخیص سدهای برفی در مناطق مختلف، پیدا کردن لوله‌های آب، گاز و برق، جستجوی سنگ‌های قیمتی و گران‌قیمت اشاره کرد. در انتخاب فرکانس مناسب برای فلزیاب پالسی، توجه به شرایط خاک و نوع هدف مورد نظر اهمیت دارد. برای مثال، اگر در خاک‌ های بسیار معدنی یا دارای املاح بالا کار می‌ کنید، انتخاب فرکانس پایین‌تر می‌ تواند عملکرد بهتری را به همراه داشته باشد.

با استفاده از فلزیاب پالسی می‌توان به طور دقیق فلزات را در محیط هایی که تشخیص آن با روش های سنتی مشکل است، شناسایی کرد، مانند فلزاتی که در بافت سنگ، یا روی دیواره های بناها قرار دارند. همچنین در سازه‌های پیچیده مانند پل‌ها و شبکه‌های برق و انتقال هوایی، این دستگاه جهت شناسایی فلزات بکار می‌برد. طیف وسیعی از نوعی فلزات و باطری های دو رنگ، بسته به درجه خلوص متفاوت، قابلیت شناسایی دارند.

این پالس‌ها بعد از ارسال از سطح زمین بازتاب می‌شوند و اعتبار فلزات در عمق را وارد می‌کنند. فلزیاب پالسی یکی از ابزارهای مدرنی است که جهت تشخیص و شناسایی فلزات در محیط های مختلف به کار می‌رود. این ابزار به لحاظ عملکردی جزو دستگاه‌هایی است که با کمک امواج پالسی و با قدرت های الکترومغناطیسی توانایی شناسایی فلزات را دارد و معمولا برای مارپیچ تشخیص فلزات از آن استفاده می‌شود.

به این کار اصطلاحا پاک سازی گویند و باعث میشود تا اگر فلزات ریز مانند درب نوشابه در سطح خاک وجود دارد کنار رفته و خللی در انجام کار ایجاد نکند. فاکتور های زیادی برای خرید دستگاه فلزیاب یا گنج یاب و انتخاب نهایی وجود دارد . در فلزیاب پالسی در روش نقطه زنی NON MOTION که سرجستجوگر ثابت قرار داده شده . فلزیاب های پالسی می توانند 3 تا 3مترو نیم عمق زنی داشته باشند که در مقایسه با دستگاه های VLF بسیار بیشتر است. یکی از کارامد ترین و معروف ترین و معتبرترین دستگاه های پالسی جی پی نام دارد که محصول شرکت فلزیاب شهر است. جستجو اشیای فلزی درون خاک و فلزاتی که در محدوده این میدان مغناطیسی قرار بگیرند را شناسایی میکند .

یکی از پیشرفت های اصلی در فناوری فلزیاب پالسی، به کارگیری فناوری GPS بوده است. امروزه فلزیاب های پالسی با GPS، قادر به تعیین موقعیت مکانی محل کشف فلزات هستند. برای این منظور، فلزیاب پالسی با GPS، دقت بالایی در تعیین موقعیت فلزات دارد و باعث افزایش سرعت یافتن فلزات می شود.