باتری منبع انرژی دستگاه را تأمین میکند و به کاربر این امکان را میدهد که به مدت طولانی از دستگاه استفاده کند. صفحه نمایش به کاربر اطلاعاتی درباره وجود فلزات، نوع فلز و عمق آنها ارائه میدهد. این صفحه معمولاً به صورت دیجیتال طراحی شده و اطلاعات را به صورت واضح و قابل فهم نمایش میدهد. برخورداری از فرکانس بالا در این دستگاه ها نیز از دیگر نکات حائز اهمیت هنگام خرید فلزیاب می باشد. هنگامی که می خواهید فلزیاب را در خاک نرم استفاده کنید، متوجه اهمیت این موضوع خواهید شد. به منظور خرید یک طلایاب و گنج یاب مناسب حتما از افراد خبره در این زمینه کمک بگیرید.
شرکت تیوا با بيش از ۲۵ سال سابقه جز قدیمیترین شرکتها در فروش انواع دستگاههاي فلزياب در ايران ميباشد. فلزیاب ها چیست و چگونه کار میکنند؟ ما در این مقاله قصد داریم شما کاوشگران عزیز با انواع فلزیاب ها و نحو کارکرد فلزیاب ها آشنا کنیم. شناسه های هدف بر اساس ویژگی های آهنی و رسانایی بر روی نمایشگر دو بعدی (2 بعدی) ترسیم می شوند. بخش های جداگانه یا مناطق بزرگتر از صفحه را می توان سایه انداز کرد تا اهداف ناخواسته را رد کند. میدان الکترومغناطیسی منتقل کننده انرژی را هدف قرار می دهد تا بتواند آنها را شناسایی کند. انواع فلزیاب ها از نظر ویژگی های مختلفی با یکدیگر متفاوت خواهند بود.
نمودار فوق محدوده حساسیت آشکارسازهای تک فرکانسی را در مقایسه با حساسیت طیف کامل ارائه شده توسط Multi-IQ نشان می دهد. در حالی که یک آشکارساز با سرعت 5 کیلوهرتز به هادی های بالا مانند اهداف بزرگ نقره حساس خواهد بود ، همان آشکارساز به ویژه به ناگت های طلای کوچک (رساناهای کم) پاسخ نمی دهد. برعکس ، یک ردیاب با سرعت 40 کیلوهرتز حساسیت زیادی برای طلای کوچک دارد و نسبت به نقره بزرگ حساسیت بسیار کمتری دارد. Multi-IQ به مراتب بهتر از هر ردیاب تک فرکانسی می تواند به دقت بالایی از ID ID در عمق دست یابد، از جمله ردیاب های تک فرکانس قابل تعویض که ادعا می کنند چند فرکانس هستند. وقتی ماینلب از اصطلاح “چند فرکانس” استفاده می کند، منظور ما “همزمان” است – یعنی بیش از یک فرکانس به طور همزمان انتقال، دریافت و پردازش می شود.
این تغییرات بعد از بررسی توسط آشکارساز مشخص می کند یک جسم فلزی در محیط وجود دارد یا خیر و بسته به نوع دستگاه و الگوریتم دتکتور حتی می تواند نوع فلز را هم تشخیص دهد. این دستگاهها معمولاً برای شناسایی فلزات در خطوط تولید و فرآیندهای صنعتی به کار میروند. طلایاب های دیجیتال از تکنولوژی پیشرفتهتری استفاده میکنند و معمولاً دقت بالاتری دارند.
این دستگاهها یک میدان مغناطیسی تولید میکنند و هنگامی که این میدان با فلزات برخورد میکند، تغییراتی در میدان ایجاد میشود. این تغییرات به وسیله سنسورهای دستگاه شناسایی میشوند و به کاربر اطلاع میدهند که فلزی در نزدیکی وجود دارد. در این روش از سیم پیچ های مجزا استفاده نمیشود و از یک سیم پیچ مشترک استفاده میشود.در این روش با ارسال پالس هاس کوتاه ولی قوی ,میدان مغناطیسی بزرگی در زمین و بالعکس در دستگاه ایجاد میشود.
البته گراهام بل موفق به این کار نشد و رئیس جمهور آمریکا براثر این سوء قصد درگذشت اما دستگاه بل کار می کرد و بسیاری آن را نخستین فلزیاب تاریخ خواندند. انسان نیز با کشف این رابطه از آن در زندگی هر روزه خود بهره گرفته است. هر زمان که یکی از وسایل برقی را مورد استفاده قرار می دهیم از این رابطه نزدیک میان الکتریسته و مغناطیس استفاده می کنیم. الکتریسیته مورد استفاده انسان نیز از نیروگاه های برق می آید که توسط ژنراتورها تولید می شود (ژنراتور قرقره ای بسیار بزرگ از سیم مسی است). وقتی این سیم ها با سرعتی بالا درون یک میدان مغناطیسی حول خود می چرخند الکتریسیته به طرزی معجزه آسا درون آنها تولید می شود.
ثبت ديدگاه