Minelab و سایر شرکت‌های استرالیایی ممکن است انواع مختلفی از فلزیاب‌ ها را با ویژگی‌ها و کاربردهای متنوع به بازار عرضه کنند. این تقسیم‌بندی‌ها به مشتریان کمک می‌کند تا بر اساس نیازشان دستگاه مناسب را انتخاب کنند. اگر قصد دارید خودتان در خانه فلزیاب بسازید می توانید از این روش استفاده کنید. می توانید قطعاتی که در ادامه توضیح می دهیم را از فروشگاه های قطعات الکترونیکی خریداری بفرمایید.

با وجود این ویژگی ها در فلزیاب در واقع یک دستگاه فلزیاب با ثبات و پایداری بسیار بالا خواهیم داشت. اگر به دنبال ساخت فلزیاب با روش آسان هستید این مطلب مخصوص شماست! همونطور که میدونید ساخت فلزیاب های مرسوم هم نیاز به کیت های مخصوص و هم دانش عمیقی از الکترونیک داره. تو این نوشته به شما یاد میدم چطوری یه نسخه خونگی و ساده فلزیاب بسازید. روش ساده تر اینه که از یک ماشین حساب و یک رادیو استفاده کنید.

۲٫ یک سر مقاومت ۲۲۰ اهم را به پایه بلند LED، یعنی آند، لحیم کنید. ۵٫ تمام قطعات را به گونه ای درون جعبه پلاستیکی قرار دهید که LNB از جعبه بیرون باشد. در صورت تمایل، یک هدفون یا بلندگو را بین پین 10 و زمین متصل کنید. برای کاهش حجم می توان یک خازن یا مقاومت را به صورت سری اضافه کرد.

فلزیاب وسیله‌ای است، که برای پیدا کردن اجسام فلزی مخفی یا گم شده درون زمین، دیوار یا اجسام دیگر به کار گرفته می‌شود. دستگاه فلزیاب‌ها میدان مغناطیسی را در اطراف دیسک جستجوگر خود ایجاد می‌کنند. زمانی که جسم فلزی در محدوده میدان مغناطیسی قرار بگیرد، شدت میدان مغناطیسی تغییر کرده کی کند.

حالا دستگاه فلزیاب خود را روی برخی از اشیاء فلزی خانه تان آزمایش کنید. می توانید یک قاشق را روی میز قرار دهید و با دستگاه فلزیاب تان آن را شناسایی کنید. در صورتی که دستگاه فلزیاب بتواند قاشق را پیدا کند یک صدای متفاوت را خواهید شنید.

اکنون پس از چک کردن ردیاب خود، می توانید آن را به بیرون از منزل خود برده و هر نوع فلزی را ردیابی کنید. البته توجه داشته باشید به دلیل وجود فلزات زیاد در خانه عملکرد دستگاه دچار اخلال می‌شود و در این شرایط نمی‌توان کارایی دستگاه را با دقت سنجید. نتیجه نهایی و هدفی که از انجام دادن این پروژه داریم، این است که یک دستگاه با سیستم کاری VLF بسازیم. که سیم پیچی های موجود در آن دارای بالانس القایی باشد و توانایی از بین بردن خطاهای ارسالی از زمین را داشته باشد.

این ویژگی‌ ها گنج یاب‌ های ساخت استرالیا را به ابزارهایی ایده‌آل برای کاوشگران حرفه‌ای و همچنین علاقه‌مندان به این حوزه تبدیل کرده است. برای افزایش قدرت و حساسیت فلزیاب می توانید از بوستر آنتن استفاده کنید یا آنتن های بزرگتر مانند آنتن مسطح بشقابی یا آنتن مارپیچ بسازید. با حرکت آنتن در جهت های مختلف میتوانید محل دقیق فلزات را پیدا کنید. بیشترین صدا، نزدیکترین فاصله به جسم فلزی را نشان می دهد. ۱٫ با استفاده از کابل های رابط، دو سر آنتن تلویزیون را به دو پایه دیود متصل کنید.