البته این عملکرد خیلی قابل اطمینان نمی باشد و مقادیر نمایش داده شده دقیق نمی باشند. در شکل زیر سلف هایی با مرکز خالی را مشاهده می کنید، در این سلف ها هسته محکم وجود نخواهد داشت. وقتی که رادیو و ماشین حساب صدای درستی را ایجاد کردند شما باید آنها را در این موقعیت ثابت نگه دارید. تیبا بلاگ در تلاش است تا با آموزش های ساده و کاربردی بتواند نیاز روزانه مخاطبان در فضای وب را برطرف کند. با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان، منتظر تجربیات و نظراتتان هستیم.

این موضوع به این دلیل است که یک فلزیاب زمین را در موقعیتی موازی با زمین اسکن می کند و تمایل به تغییر فرکانس نوسانگر دارد. افزودن فارادی شیلد به فلزیاب DIY دستگاه را به طور کلی موثرتر می کند، اما این مرحله اضافی اختیاری است. در حالی که فلزیاب دستی شما را کارآمدتر می کند، باید هزینه ها را نیز متعادل کنید.

ما یک تکه کارتن را بصورت دایره ای برش دادیم و  هسته کویل ها را درست کردیم. قبل از لحیم کاری، هر دو انتهای سیم پیچ را با سمباده تمیز کردیم. تلفن همراه هوشمند یه وسیله الکترونیکیه که میتونه میدان مغناطیسی ایجاد کنه. نرم افزارهایی وجود داره که به شما این اجازه رو میده که از این میدان مغناطیسی استفاده کنید. نرم افزاری به اسم Metal detector این کار رو براتون انجام میده. مهم‌ترین موردی که در تمامی کارها باید به آن توجه شود، امنیت است.

هنگامی که میدان مغناطیسی دستگاه به فلزات مختلف برخورد می‌کند، جریان‌های Wir eddy در فلزات ایجاد می‌شوند که توسط دستگاه تشخیص داده می‌شوند. دستگاه‌های فلزیاب عیار‌یاب قادر هستند بین انواع مختلف فلزات مانند طلا، نقره، برنج، آهن و غیره بر اساس ویژگی‌های فیزیکی و الکتریکی آنها تفاوت قائل شوند. دستگاه‌های فلزیاب عیار‌یاب به خصوص در جستجوی فلزات قیمتی مانند طلا و نقره و گنجینه های قدیمی مورد استفاده قرار می‌گیرند. دستگاه‌های فلزیاب چندفرکانسه به عنوان ابزارهای تشخیص فلزات در محیط‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. از کاربردهای آنها می‌توان به جستجوی گنجینه‌ها، کشف طلا و نقره، کنترل امنیتی، کشاورزی، و صنعتی اشاره کرد.

همچنین، می توانید به مرور زمان بهبودهایی در طراحی و عملکرد فلزیاب ایجاد کنید. این پروژه می تواند به شما کمک کند تا مهارت های الکترونیکی خود را تقویت کرده و به درک بهتری از کارکرد فلزیاب ها برسید. در ابن مرحله از ساخت فلزیاب با استفاده از ترانسفورماتور تلویزیون، منبع تغذیه را به مدار وصل نمایید. اطمینان حاصل کنید که ولتاژ و جریان منبع تغذیه با نیازهای مدار شما سازگار است. در این مرحله، می توانید مدار را روشن کنید و عملکرد آن را بررسی کنید.

بنابراین با کمک این پالس ها می توانیم القاء کوئل را اندازه گیری کنیم. اما در اینجا اندازه گیری القاء دشوار است زیرا پالس ها دارای مدت زمان بسیار کمی هستند (تقریباً 0.5 میکروثانیه) و اندازه گیری آن توسط Arduino بسیار دشوار است. این به شما این امکان را می دهد که هر وقت دستگاه فلزیاب شما یک شی فلزی را پیدا کرد در صدا تغییر ایجاد شود. تمام اصول و عملکرد مدارت فلزیاب بر اساس سیم پیچ و خازن بوده و سیم پیچ با تحت اشعاع گرفتن در محیط نزدیک به فلزات تغییر فرکانس داده و آشکارسازی می شوند. کنترل تلویزیون هیچ سنسوری ندارد که بتواند تغییرات در میدان مغناطیسی یا الکتریکی حاکم بر محیط را اندازه‌گیری کند، تنها برای ارسال سیگنال‌های بی‌سیم طراحی شده است.

به عبارت دیگر، استفاده از فلزیاب‌هایی با کنترل تلویزیون، به راحتی می‌تواند در بسیاری از محیط‌ها مناسب باشد و امکانات بهتری را برای کاربر فراهم کند. ایده طراحی فلزیاب با کنترل تلویزیون، در واقع به دنبال ارائه یک راه حل هوشمند برای جستجو و بررسی فلزات و اشیای مختلف در محیط‌های مختلف است. این تکنولوژی جدید، با استفاده از تصاویر تلویزیونی و سیستم‌های شناسایی، به طور اتوماتیک فلزها و اجسام مختلف را تشخیص داده و به شناسایی آنها کمک می‌کند. راه اندازی یک فلزیاب با کنترل تلویزیون به عنوان یک ابزار جوش و ایجاد قطعات بزرگ یا کوچک فلزی، بسیار کاربردی است. این سیستم در واقع شامل یک تلویزیون قدیمی، یک راننده قدرتمند، یک ترانسفورماتور، چند قطعه الکترونیکی، رابط ها و سیم های فلزی است. این دستگاه‌های فلزیاب از اصول مغناطیسی برای تشخیص تغییرات کوچک در میدان‌های مغناطیسی زمین استفاده می‌کنند.

با تغییر میدان نرم افزار متوجه اون میشه و به شما گزارش میده. کافیست فلزیاب را به زمین متصل کنید و با استفاده از آنتن قرار داده شده در هد شیشه‌ای، منطقه مورد نظر را اسکن کنید. هنگامی که فلزیاب به یک فلز برخورد کند، سیستم کنترل تلویزیون به صورت خودکار با استفاده از سیگنال‌های فلزیاب، محل دقیق فلز را نشان می‌دهد. اما با این حال، با استفاده از فناوری‌های جدید، فلزیاب‌هایی با قابلیت کنترل تلویزیون تولید شده است. این فلزیاب‌ها به وسیله‌ی دکمه‌هایی روی دسته‌ی آنها، بدون نیاز به استفاده از کابل‌های اضافه، قابلیت کنترل تلویزیون را دارند. با این روش، می‌توان باعث شد که تداخل میان فلزیاب و تلویزیون کمتر شود و امکانات بهتری برای استفاده از فلزیاب فراهم شود.

قلب مدار، گیرنده مادون قرمز TSOP1838 هست که سیگنال‌های ارسال‌شده توسط کنترل تلویزیون رو دریافت می‌کنه. می‌تونید با همون کنترل تلویزیونی که خونه دارید، مدار رو فعال کنید؛ کافیست دکمه‌ای روی کنترل فشار بدید و مدار به کار میفته. برای استفاده از فلزیاب، رادیو را به باتری وصل خواهید کرد.