وهم به باورهای تزلزل ناپذیر گفته می‌شود که در مورد موضوعی است که درست و برمبنای واقعیت نمی‌باشد که موجب بروز ادراکات و تجربه‌های اشتباه و گاه اغراق آمیز در فرد می‌شود. فرد توهم دارد که حرف زدن ترسناک و خوف ناک و وحشتناک در پیرامون وی اتفاق می افتد. در حالتی که در مکانی قرار دارد و در کاملا بسته است تصور دارد که صدای باز شدن و بسته شدن در و زمزمه‌های ترسناک را می‌شنود. اضطراب و ترس از تجربه‌ها و احساسات انسانی هستند که در ادامه حیات انسان نقش اساسی ایفا می‌کنند.

همچنین به هنگام باخت بازی و به اصطلاح گیم آور\r\nشدن فرد، پخش موسیقی دیگری گویی خبر اتمام بازی را اعلام می کند. افرادی که به\r\nساختن بازی های کامپیوتری می پردازند، به خوبی از اهمیت صدا و موسیقی در بازی آگاه\r\nهستند و اصوات مربوط به آن را با دقت و هدفمند انتخاب می نمایند. صدا\r\nیکی از مولفه هایی است که در یک رسانه تصویری و شنیداری تاثیر بسیاری در توصیف\r\nنمودن فضای داستان و انتقال احساسات مختلف به مخاطب دارد. موسیقی یکی از صداهایی\r\nاست که وجود آن در این رسانه ها ضروری به حساب می آید. همچنین، توجه به جزئی ترین\r\nصدای پدیده های در حال وقوع در یک فیلم، سریال و انیمیشن موفقیت سازندگان آن را در\r\nبه تصویر کشیدن صحنه و تحت تاثیر قرار دادن مخاطبان به همراه دارد.

برای\r\nبه تصویر کشیدن بانک در یک فیلم، پرداختن به صدای مخصوص آن یکی از موارد مهم به\r\nشمار می آید. چرا که صدا نقش پررنگی را در فضاسازی و انتقال حس های مختلف به مخاطب\r\nدارد. اما ضبط تمامی اصواتی که در بانک به گوش می رسد، هم زمان با دیالوگ بازیگران\r\nکاری پرریسک است که ممکن است در نهایت کاهش کیفیت صدای فیلم را به همراه داشته\r\nباشد.

خیابان ها که جزء اموال عمومی شهرداری محسوب می شوند، دارای پیاده راه هایی در اطراف خود می باشند که برای عبور و مرور عابرین در محیط بیرون از خانه ساخته شده اند. هر چند خیابان به راه های ارتباطی درون شهر و محلی برای رفت و آمد خودرو ها اتلاق می شود، اما این واژه می تواند نماد تمام پدیده ها و اجسامی که در شهر دیده می شود، باشد. به عنوان مثال، مغازه ها، ماشین ها، عابرین، پل ها هوایی، چراغ های رهنمایی و رانندگی و … به همین دلیل، صدای خیابان مجموعه ای از صدای تمامی موارد ذکر شده می باشد. مواردی از این اصوات هستند که هر فردی که در خیابان باشد ممکن است آن ها را بشنود. از\r\nسایر صداهای جیر جیر کردن اشیاء می توان به پاک کردن شیشه با یک دستمال مرطوب و\r\nنشستن بر روی یک صندلی پلاستیکی اشاره نمود.

پرتاب کردن، به هم کوبیدن، شکستن و لرزاندن\r\nاجسام موجب تولید اصوات مختلف می شود. عاملی که باعث تولید صدا در جغجغه و کیف پر\r\nاز اشیاء می شود، لرزاندن و به حرکت درآوردن آن ها است. با تکاندن و لرزاندن این کارتن نیز می توان صدای متفاوتی\r\nرا تولید نمود. ناگفته پیداست که نوع و همچنین شدت این صداها به جنس جسم حرکت داده\r\nشده بستگی دارد.

بواسطه دارا بودن الکترون آزاد فلزات دارای خاصیت رسانایی برق و\r\nگرما هستند. به همین دلیل از فلزات برای استفاده در ساخت سیم‌های انتقال دهنده\r\nجریان الکتریکی استفاده می‌کنند. آب به عنوان یکی از حیاتی‌ترین مواد محسوب شده و در عین آن که برای ادامه حیات\r\nو زنده ماندن بشر و سلامتی آن لازم است نقش ویژه‌ای در سایر ابعاد زندگی بشر از\r\nجمله اقتصاد، گردشگری، سیاست و … نزدیک به هفتاد درصد از مصارف انسان از\r\nآب‌های شیرین به بخش کشاورزی اختصاص می‌یابد.

در همان نزدیکی نیز کودکی\r\nاسباب بازی بادی خود را فشار داده و بوق آن را به صدا در می آورد. برای خلق چنین\r\nصحنه ای با کیفیت صدای بسیار بالا، استفاده از فایل های صوتی یک ضرورت به شمار می\r\nرود. صدا\r\nیکی از اصلی ترین فاکتور هاییست که موجب القا نمودن احساسات مختلف به افراد می\r\nشود. برای مثال یک صحنه از فیلم را در نظر بگیرید که یک سوپر مارکت را نشان می\r\nدهد. شنیدن صدای مربوط به این مکان، مانند صدای چرخ دستی ها، بسته بندی اجناس و\r\nهمچنین همهمه افراد حاضر در آن جا، موجب می شود که بیننده درک درستی از وقایع فیلم\r\nداشته باشد و لذت بیشتری از آن ببرد.

برخی معتقدند\r\nهمانگونه که فرزندی هنگام بی تابی و هجوم ناراحتی‌ها با در آغوش کشیدن مادر و پناه\r\nبردن به وی آرام می‌گیرد، نسل بشر نیز که فرزند طبیعت است با مراجعه به دامان\r\nمادرش یعنی طبیعت به آسودگی دست می‌یابد. تنها سفر به دل\r\nطبیعت، موجب آرامش انسان نمی‌شود، بلکه گاه انسان با همراهی دوستان و عزیزانش به\r\nکنج دنج کافه و رستورانی پناه می‌برد و فارغ از تمام دغدغه‌های زندگی کنونی به\r\nآرامش روان می‌رسد. آسیب دیدگی، جراحت و زخم جز غیرقابل\r\nاجتناب فعالیت‌های بشری به شمار می‌رود.

از طرفی دیگر، صدای برخورد بادکنک پر از هوا به دیوار بسیار\r\nکوتاه و کم می باشد. همان\r\nطور که پیش تر ذکر شد، ما روزانه در معرض انواع مختلفی از صداهای برخورد هستیم. این\r\nصداها ممکن است در برخی فیلم و سریال ها حتی شدید تر و متنوع تر باشند. برای مثال\r\nفیلم های علمی تخیلی یا اکشن حاوی اتفاقاتی هستند که در زندگی واقعی مشاهده نمی\r\nشوند. از آنجایی که اغلب این صحنه ها ساختگی هستند، از افکت های صوتی برای تولید\r\nصدای برخورد نیز استفاده می شود. اما افکت های صوتی برخورد اشیاء تنها برای صحنه\r\nهای ساختگی و غیر عادی بکار نمی رود.

این وسیله نقلیه با استفاده از نیروی ایجاد شده\r\nبوسیله پدال به حرکت در می‌آید. ساختار یک دوچرخه از دو چرخ وصل شده به یک شاسی\r\nیعنی یک چرخ در جلو و یک چرخ در عقب، زنجیر و محافظ، ترمز، پایه و قاب، پدال،\r\nفرمان، ترمز دستی، زین، لاستیک و پره تشکیل شده است. موسیقی\r\nبه عنوان هنر اول در بین هنر هفتگانه جهان تحت تاثیر فرهنگ و تفکرات یک جامعه، شکل\r\nو نوع خاصی را به خود می گیرد. موسیقی کلاسیک و یا موسیقی غرب مفهوم کلی موسیقی را\r\nمی سازد که در سبک های مختلف پاپ، راک، رپ، جاز و … بنابراین هر\r\nموسیقی دیگری که از فرهنگ کشورهای دیگر آمده و با سازهای مخصوص به آن کشور نواخته می\r\nشود در دسته موسیقی بین المللی جای می گیرد. موسیقی هندی، عربی، ترکی و سنتی\r\nایرانی همه از نمونه های موسیقی بین المللی می باشند.