تمرین‌ها به خوانندگان کمک می‌کند تا بفهمند که دلایل اصلی وسواس‌های آن‌ها چیست و چگونه می‌توانند به‌طور موثر با رفتارهای خود در زندگی روزمره ازجمله کار، روابط و موقعیت‌های اجتماعی کنار بیایند. کتاب «وسواس و درمان شناختی-رفتاری آن» با مروری بر تشخیص و ارزیابی OCD آغاز می‌شود و یک چارچوب مفهومی مبتنی بر تحقیق را برای درک و درمان وسواس‌ها ترسیم می‌کند. بر اساس دهه‌ها تحقیق علمی و اصلاح بالینی، درمان شناختی-رفتاری با استفاده از تکنیک‌های مواجهه و پیشگیری از پاسخ به افراد بی‌شماری که مبتلا به OCD هستند، کمک کرده است تا بر علائم ناتوان‌کننده‌شان غلبه کنند و زندگی کامل‌تر و رضایت‌بخش‌تری داشته باشند. کتاب «ذهن آگاهی روزمره برای اختلال وسواس» با عنوان انگلیسی «Everyday Mindfulness for OCD» اثر مدیر مرکز OCD و مرکز اضطراب بزرگ بالتیمور در هانت ولی، جان هرشفیلد و شانا نایسلی است که اولین بار سال ۲۰۱۷ منتشر شد. این دو نویسنده از نظر درمان OCD و تسلط بر آن، جزو بهترین درمانگران در این زمینه به شمار می‌روند. درواقع همه‌ی این کتاب‌ها، منابع مفیدی هستند که می‌توانند به‌عنوان یک راهنمای روشن و خواندنی برای درک بهتر وسواس فکری باشند.

این برنامه آموزشی برگرفته از مدل‌های نظری تأییدشدة روان‌شناسان برای تبیین اختلال وسواس فکری– عملی است و هدف آن آموزش دانش و راهبردهای مقابله‌ای با تله‌های فکری رایج وسواس است. علاوه‌بر‌این، بخش آخر به مشکلات ثانویه یا همراه وسواس می‌پردازد؛ مشکلاتی از قبیل افسردگی یا عزت‌نفس پایین، و همچنین برخی از ترس‌های رایج بیماران مبتلا به وسواس از قبیل ابتلا به اسکیزوفرنی یا مشکلات شدید مغزی. اگرچه این کتاب برای مبتلایان به اختلال وسواس فکری- عملی نگاشته شده است، مطالعه آن برای دانشجویان و درمانگران نیز آموزنده و مفید خواهد بود. این برنامۀ آموزشی برگرفته از مدل‌های نظری تأییدشدة روان‌شناسان برای تبیین اختلال وسواس فکری– عملی است و هدف آن آموزش دانش و راهبردهای مقابله‌ای با تله‌های فکری رایج وسواس است.

کتاب روان‌شناسی وسواس، کتاب مفیدی است که به به مخاطبان کمک می‌کند با وسواس و علائم و تبعات آن آشنا شوند. با کمک این کتاب می‌توانید با حالات و رفتارهای فرد وسواسی آشنا شوید و از عواملی آگاه شوید که وسواس را تشدید می‌کنند. کتاب «رهایی از افکار وسواسی» با عنوان انگلیسی «Overcoming Obsessive Thoughts» اثر کریستین پوردون و دیوید کلارک اولین بار سال ۲۰۰۵ منتشر و توسط شد. پوردون و کلارک از برترین متخصصان جهان در زمینه‌ی ماهیت و درمان افکار وسواسی ناخواسته هستند. آن‌ها در این کتاب روش‌های قدرتمندی را برای غلبه بر این مشکل بر اساس تحقیقات خود و همچنین مطالعات سایر دانشمندان برجسته توصیف می‌کنند. درواقع در کتاب «آشنایی با وسواس و شیوه‌های رهایی از آن»، استنلی راچمن توضیح واضحی از ماهیت مشکلات وسواس فکری – اجباری ارائه می‌دهد که برای مبتلایان و خانواده‌های آن‌ها و همچنین خوانندگان عمومی علاقه‌مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد این اختلال مفید است.

درواقع کتاب «ذهن آگاهی روزمره برای اختلال وسواس» به‌جای اینکه فقط به شما بگوید چه‌کاری باید انجام دهید یا انجام ندهید، به شما کمک می‌کند تا یاد بگیرید که چگونه با ذهن آگاهی و شفقت بیشتری با خودتان ارتباط برقرار کنید. این تمرین‌ها به‌جای تلاش برای اصلاح یا تغییر خود، به شما کمک می‌کنند با کسی که هستید دوست شوید و به شما اجازه می‌دهد از طریق قدرت حضور و مهربانی، شفا پیدا کنید. تا این‌جا با کتاب‌هایی آشنا شدیم که به صورت مستقیم به مسئله وسواس فکری می‌پردازند.

او در این سمت، یکی از بزرگ‌ترین برنامه‌های آموزشی بهداشت روان در جهان را نظارت می‌کند. نویسندگان این کتاب با استفاده از صدایی واضح و متمایز، OCD را در همه‌ی جنبه‌ها موردبحث قرار می‌دهند و تحقیقات علمی مناسب و استراتژی‌های سیستماتیک برای غلبه بر این اختلال را ارائه می‌کنند. شما پس از مطالعه این کتاب می‌توانید مدت زمان کمتری را صرف افکار و آیین‌های وسواسی کنید. عوامل ایجاد وسواس را بشناسید و با کمک گرفتن از تغییرات ساده در سبک زندگی خود، وسواس را به خوبی کنار بگذارید.

وسواس‌های عملی واقعاً چه هستند؟وسواس‌های عملی اعمال یا آئین‌مندی‌هایی هستند که فرد میل دارد بارها و بارها انجام دهد. وسواس‌های عملی می‌توانند شامل عمل‌های جسمانی یا «حرکتی» مانند شستن دست و وارسی کردن در، یا اعمال ذهنی از قبیل شمردن یا تکرار کردن یک آهنگ در ذهن باشند. کتاب وسواس و صد پرسش، کتابی است که موضوع اختلال وسواس در کودکان را به طور کامل بررسی می‌کند. اما چرا باید چنین کتابی را خواند؟ ابتلا به وسواس می‌تواند برای کودکان و همچنین خانواده آنان بسیار سخت باشد. والدین در این شرایط ممکن است عصبانی و سردرگم شوند یا روش درست برخورد را ندانند. رفتارهایی که به صورت ناآگاهانه مرتکب می‌شوند، می‌تواند تاثیر منفی بر روند بهبودی کودک داشته باشد از این رو، آگاهی والدین و درست گام برداشتن در این مسیر به داشتن خانواده‌ای سلامت کمک می‌کند.

فرد مبتلا نسبت به داشتن این افکار احساس درماندگی کرده و به خاطر محتوای افکار خود احساس گناه و شرم می‌کند. افکار وسواسی ممکن است بدون عمل وسواسی نیز رخ دهند (که «وسواس‌های فکری خالص» نامیده می‌شوند). فرد مبتلا به وسواس برای درمان باید سه مرحله روان‌درمانی شناختی رفتاری (به کمک روان‌درمانگر)، رفتاردرمانی و دارو درمانی را پشت سر بگذارد. نویسندگان به‌وضوح بیان می‌کنند که بسیاری از مردم OCD دارند، اما سوال اصلی این است که چقدر فشار روانی براساس این اختلال ایجاد می‌شود و چقدر آسیب به امور زندگی و روان فرد می‌رساند؟ مثال‌های مرتبطی هم از درجات آسیب ارائه شده است.

زمان ارسالشون مثل همونی بود که توی سایت گفته بودند و پشیتبانیشون عالی بود همچنین کیفیت بسته بندی ام حرف نداشت و کتاب بدون هیچ مشکلی به دستم رسید. پیشنهاد می‌کنیم یادداشت «معرفی کتاب هایی برای غلبه بر کمرویی و خجالت» را هم بخوانید. اما پیش از اینکه به سراغ معرفی کتاب‌ها برویم، به سوالاتی درباره وسواس پاسخ می‌دهیم. با ورود و یا ثبت نام در سایت شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید. این کالا پس از مدت زمان مشخص شده توسط فروشنده در انبار فروشگاه گیتامهر کالا تامین و آماده پردازش می‌گردد و توسط پیک برای تهران و یا کرج و پست برای سایر شهر ها در بازه انتخابی ارسال خواهد شد. «در محوطه‌ی بی درخت جنگل ایستاده بودم و به پشت سرم درون جنگل و بوته‌ها نگاه و دیگرانی را تماشا می‌کردم که سعی داشتند راه خود را در میان درختان باز کنند و جلو بیایند باران می‌بارید.

در ادامه با تعدادی از کتاب‌هایی که می‌توانند به ما کمک کنند تا شناخت بیشتری نسبت به وسواس پیدا کنیم، آشنا خواهیم شد. اما همانطور که می‌دانیم، هر کسی می‌تواند از خواندن یک کتاب خوب لذت ببرد، بدون اینکه به گروه سنی ذکر شده روی جلد کتاب اهمیت بدهد. این داستان را به خصوص به تمام پدر و مادرها و تمام کسانی که با نوجوانان کار می‌کنند، پیشنهاد می‌کنیم. گاهی اوقات نیز لازم است که در کنار متدهای فوق برای کاهش اضطراب و افزایش اثربخشی، به تشخیص روانپزشک دارو درمانی نیز داشته باشید.