حال بیایید با هم به سراغ برخی از مهمترین انواع ژانر کتاب های داستانی برویم. کتاب ژن خودخواه یکی از جالب‌ترین کتاب‌هایی است که در زمینه‌ی تکامل نوشته شده است. این کتاب که در سال ۱۹۶۷ منتشر شده است با دیدی انتقادی نسبت کتاب انطباق و انتخاب طبیعی اثر جورج سی ویلیامز که یک سال قبل چاپ شده بود، نوشته شده است.

تقریبا ۵۰ سال است که این ژانر از کتاب های غیر داستانی با اقبال ویژه‌ای از سوی مخاطبان مواجه شده است. در واقع کتاب‌هایی که در این حوزه نوشته می‌شوند بیشتر راهکارهایی را به افراد ارائه می‌دهند تا به کمک آن‌ها بتواند زندگی خود را مدیریت و به سمت رشد و توسعه فردی قدم بردارد. یکی دیگر از ژانرهای کتاب که معمولاً با ژانر فانتزی اشتباه گرفته می‌شود علمی تخیلی است. کتاب‌های علمی تخیلی برخلاف آثار فانتزی بیشتر بر مبنای علم حاضر نوشته می‌شود.

میتوانید با شماره تلفن های درج شده در سایت تماس گرفته و درخواست خود را مطرح نمایید. نمایشنامه خوانی یکی از لذت بخش ترین کارهایی است که یک فرد کتابخوان می‌تواند تجربه کند. اگرچه بیشتر ما عادت داریم نمایشنامه‌ها را روی صحنه تئاتر ببینیم، اما مطالعه نمایشنامه‌ها هم می‌تواند به همان میزان برای ما جذاب باشد. با توجه به اینکه تمامی جزئیات حرکات و صحنه‌های یک نمایشنامه داخل متن آن آمده است، فرد با مطالعه یک نمایشنامه می‌تواند نسخه خودش را درون ذهن به روی صحنه تئاتر ببرد.

مطالعه تاریخ هنر و بررسی جنبه‌های زیباشناسانه‌ی آثار هنری از دیگر مباحثی است که در کتاب‌های هنری مورد توجه قرار می‌گیرد. داستان‌های علمی-تخیلی، ژانری از کتاب است که به‌طور معمول با مفاهیم خیالی و آینده نگرانه سروکار دارد. جدای این دسته‌بندی، میتوان کتاب‌ها را بر اساس موضوع نیز دسته‌بندی کرد. همانطور که قبلا اشاره شد، ممکن است در یک کتاب چند ژانر با هم ترکیب شده‌باشند.

این یعنی اگر چه ممکن است کتاب‌های فانتزی هیچ گونه پایه علمی نداشته باشند و صرفاً بیانگر تخیلات و ذهن نویسنده باشند، اما آثار علمی تخیلی غالباً بر اساس نتایج واقعی و علم روز نوشته می‌شوند. همه‌ی ما نام چارلز داروین را با نظریه‌ی تکامل به یاد می‌آوریم و مشهورترین و مهم‌ترین اثر او، کتاب منشا انواع است که با نام خاستگاه گونه‌ها هم در ایران شناخته می‌شود. این کتاب در سال ۱۸۵۹ نوشته شد و داروین در آن اولین بار از تکامل و انتخاب طبیعی حرف زد. همان طور که پیش بینی می‌شد این کتاب جنجال‌های زیادی به پا کرد و مخالفان سرسختی هم داشت. نویسنده در طول این کتاب دوازده فصلی اصول بنیادین نظریه‌ی خود را توضیح می‌دهد و سعی می‌کند با درنظر گرفتن جنبه‌های مختلف دید کاملی به خواننده بدهد.