شما به احتمال زیاد در جامعه ای زندگی نمی کنید که غریبه ها دائماً مورد تجاوز و قتل قرار بگیرند. نه تنها دائما در معرض خطر خواهید بود بلکه از اعتماد بین افراد غریبه که از تجارت و رشد اقتصادی پشتیبانی می کنند، برخوردار نیستید. هراری می گوید، تصادفی نیست که تردید در مورد تغییر اقلیم حفظ حق ملی گرایان است. به ندرت می بینید که سوسیالیست های چپ گرا توییت کنند که تغییر آب و هوا یک حقه بازی چینی است. وقتی هیچ پاسخ منطقی وجود ندارد، اما فقط یک پاسخ جهانی به مسئله گرم شدن کره زمین وجود دارد، برخی از سیاستمداران ملی گرایان ترجیح می دهند که این مسئله وجود نداشته باشد.

هر کسی در عالم نظر می‌تواند در بحث آینده بشریت شرکت کند، اما ارائه یک بینش واضح کار آسانی نیست. ما حتی غالباً متوجه نمی‌شویم که بحثی در جریان است، یا از تشخیص تحقیق سؤالات کلیدی باز می‌مانیم. به جای جایگزینی کامل انسانها، هوش مصنوعی در واقع به ایجاد مشاغل جدید انسانی کمک می کند. افراد به جای رقابت انسان با هوش مصنوعی، می توانند بر روی سرویس دهی و استفاده از هوش مصنوعی تمرکز کنند. بازار کار سال 2050 به احتمال زیاد با همکاری هوش مصنوعی و انسان، نه رقابت، مشخص می شود. اظهارات گسترده او، هر چند نفس گیر است، اما همچنین می تواند احساس شود که از سنت های فکری ناشی شده است.

فقط فکر بعدی را که در ذهن شما ایجاد می شود ، در نظر بگیرید ، از کجا آمده است؟ آیا واقعاً فکر کردید که فکر کنید و فقط پس از آن فکر کردید؟ قطعا نه. بیشتر داستان ها با توجه به وزن سقف و نه با مقاومت پایه ها، در کنار هم قرار می گیرند. علاوه بر ادیان و عقاید ، شرکتهای تجاری به داستانهای داستانی و اخبار جعلی نیز اعتماد می کنند. نام تجاری اغلب شامل بازخوانی همان داستانی است که بارها و بارها تکرار می شود تا زمانی که مردم به حقیقت بودن آن متقاعد شوند. وقتی می گویم کوکاکولا ، شما احتمالاً به فکر جوانان هستید که از آن لذت ببرند ، ورزش کنند و سرگرم شوند. شما احتمالاً به بیماران دیابتی مبتلا به اضافه وزن که در تخت بیمارستان خوابیده اند فکر نمی کنید.

می‌توان گفت کتاب 21 درس برای قرن بیست و یکم در تکمیل 2 کتاب قبلی نویسنده است. بخش دوم کتاب به چالش سیاسی  می‌پردازد و شامل فصل‌های جامعه، تمدن، ناسیونالیسم، دین و مهاجرت است. در  این بخش نشان داده می‌شود که ادغام بیوتکنولوژی و تکنولوژی اطلاعات، هسته  مدرن ارزش‌های آزادی و برابری را تهدید می‌کند و هر چاره‌ای برای چالش  تکنولوژیکی باید با همکاری جهانی همراه باشد. اما ناسیونالیسم، مذهب و  فرهنگ، بشر را به اردوگاه‌های خصمانه تقسیم و مشارکت در سطح جهانی را بسیار  مشکل کرده است. بخش دوم کتاب به چالش سیاسی می‌پردازد و شامل فصل‌های جامعه، تمدن، ناسیونالیسم، دین و مهاجرت است.

طبیعتا خواندن این کتاب را به همه پیشنهاد می‌کنیم اما به شکل ویژه مطالعه  آن را به پدر و مادرها توصیه می‌کنیم. مطالعه این کتاب وسعت دید هر فردی را  گسترده‌تر و کمک می‌کند به چیزهایی فکر کنیم که تا به حال به آن‌ها فکر  نکرده‌ایم. همچنین باعث می‌شود نگران چیزهایی باشیم که تا پیش از مطالعه  کتاب شاید اصلا از وجود آن‌ها خبر نداشتیم. طبیعتا خواندن این کتاب را به همه پیشنهاد می‌کنیم اما به شکل ویژه مطالعه آن را به پدر و مادرها توصیه می‌کنیم. مطالعه این کتاب وسعت دید هر فردی را گسترده‌تر و کمک می‌کند به چیزهایی فکر کنیم که تا به حال به آن‌ها فکر نکرده‌ایم.

طبیعتاً کتابی که درباره چالش‌های قرن فعلی نوشته میشه، نمیتونه بحث آموزش رو مطرح نکنه. خوشبختانه این مسئله مهم از چشمان تیزبین هراری دور نمونده و بحث آموزش رو در یک فصل به روشنی بیان کرده. شاید بدونید که این نویسنده دو کتاب معروف انسان خردمند و انسان خداگونه رو نوشته که امیدوارم بتونم نسخه مجوزدار این‌ها رو پیدا کنم و با نگاه نویسنده به گذشته و آینده انسان بیش‌تر آشنا بشم. هراری،  در این کتاب، چارچوبی مفید برای روبرو شدن با این ترس‌ها ساخته است. به  اعتقاد او، رمز پایان دادن به اضطراب‌هایمان، نگران بودن نیست، دانستن این  است که نگران چه چیزهایی باشیم، چقدر نگرانشان باشیم و چگونه برای آینده‌ای  متفاوت از جهانی که در آن زندگی می‌کنیم، آماده شویم. بخش آخر کتاب که انعطاف‌پذیری نام دارد سه درس را به نام‌های تعلیم و تربیت، معنا و مراقبه شامل می‌شود.

هنوز قانع نشدید؟ فقط بیاید یه نگاهی به زلزله سیاسی سال ۲۰۱۶ بندازیم. مردم عادی هم از برگزیت بریتانیا و هم انتخاب «دونالد ترامپ» در ایالات متحده حمایت کردن. در واقع، تکنولوژی مخرب فقط و فقط توی حادثه رسوایی ایمیل «هیلاری کلینتون» واقعا مورد بحث قرار گرفت نه هیچ جای دیگه‌ای. اونقدری که آدمای خیلی کمی در حال حاضر می‌تونن حتی روش کارش رو درک کنن. در عین‌حال، تفکر لیبرال، نگاهی واقع‌گرا به دنیای پیرامون خود دارد؛ اینکه همه چیز در دنیا خوب نیست و موانع فراوانی برای تحقق آزادی واقعی وجود دارد. با موضوع چه چیزی باید به فرزندانمان بیاموزیم؟ آیا هنوز قادر به درک دنیایی که خلق کرده ایم هستیم؟ به صورت صوتی آماده کرده ایم.

سایت کتاب مای دانلود کتاب 21 درس برای قرن بیست و یکم یووال نوح هراری مترجم نیک گرگین 377 صفحه پی دی اف را برای شما دوستان فراهم کرده است. کتاب “21 درس برای قرن 21” اثری نوشته یووال نوح هراری است که نخستین بار در سال 2018 منتشر شد. این کتاب، کاوشی جامع و دقیق درباره مهمترین مسائل دنیای امروز و آینده بشر است. “21 درس برای قرن 21” سومین کتاب پرفروش یووال نوح هراری است که در ادامه موفقیت‌های دو کتاب پیشین او، “انسان خردمند” و “انسان خداگونه”، منتشر شد. این کتاب در سال 2018 به چاپ رسید و به مسائل و چالش‌های اصلی که بشریت در قرن بیست و یکم با آن‌ها مواجه است، می‌پردازد. هراری در این کتاب با نگاهی جامع و تحلیلی، به بررسی تغییرات سریع جهان و تاثیرات آن بر زندگی انسان‌ها می‌پردازد.

فصل‌های جامعه، تمدن، ناسیونالیسم، دین و مهاجرت فصول این بخش را تشکیل می‌دهند. موضوع این بخش از کتاب درباره‌ی نحوه‌ی تهدید شدن هسته‌ی مدرن ارزش‌های آزادی و برابری توسط ادغام بیوتکنولوژی و تکنولوژی اطلاعات است. یووال نوح هراری در سومین اثر خود یعنی کتاب 21 درس برای قرن بیست و یکم به زمان حال و آینده نزدیک می‌پردازد. خلاصه‌کتاب ۲۱ درس برای قرن ۲۱ نوشتهٔ یووال نوح هراری و ترجمهٔ رضا اردلان است و شنیدار آن را منتشر کرده است. این کتاب درس‌هایی آموزنده از قرن ۲۱ برای جهان‌بینی بهتر به شما ارائه می‌دهد. “21 درس برای قرن 21” کتابی است که هر فردی که به دنبال درک بهتر از چالش‌های معاصر و آینده جهان است، باید آن را بخواند.

این همچنین بدان معنی است که داستان علمی باید به طرز به تصویر کشیدن واقعیت های علمی مسئولیت پذیری بیشتری داشته باشد در غیر این صورت ممکن است به افرادی که ایده های غلط دارند بدهد یا توجه آنها را به مشکلات غلط معطوف کند. داده ها با کمک الگوریتم هایی تجزیه و تحلیل می شوند که به نیروهای امنیتی اسرائیل کمک می کند تهدیدات احتمالی را شناسایی و خنثی کنند. بنابراین کنترل حدود دو و نیم میلیون فلسطینی  برای سربازان کم اسرائیلی بسیار آسان است. در 16 مارس 1968، یک گروه از سربازان آمریکایی در دهکده My Lai ویتنام جنوبی عصبانی شدند و حدود 400 غیرنظامی را قتل عام کردند. این جنایت جنگی توسط نیروهای آمریکایی که چندین ماه درگیر جنگ چریکی جنگل بودند ، آغاز شد. اگر ایالات متحده ربات های قاتل را در ویتنام در اختیار داشت ، هرگز این کشتار رخ نمی داد.