در همسایگی او زوج ثروتمندی به نامهای دیزی و تام ساکن هستند. نیک به زودی در مییابد که مرد مرموز و بسیار ثروتمندی به نام جی گتسبی نیز در نزدیکی آنها زندگی میکند. نیک در یکی از مهمانیهای بزرگ گتسبی با او ملاقات میکند و متوجه میشود گتسبی سالهاست در پی رویایی دست نیافتنی سرگردان است. نویسنده در تلاش است اوضاع اقتصادی و اجتماعی آمریکا را در دههی 1920 ترسیم کند. او داستان آدمهای تازه به دوران رسیدهای را نقل میکند که به تدریج دچار فروپاشی و فساد میشوند.
دیدار آنها فاجعهای بزرگ را به دنبال دارد که زندگی همهٔ آنها را دگرگون میکند. این کتاب در ایران توسط رضا رضایی ترجمه شده و نشر ماهی آن را منتشر کرده است. «گتسبی بزرگ» نوشته «فیتز جرالد» از برجستهترین رمانهای آمریکا به شمار میرود و توانسته خوانندگان چند نسل را مسحور خود کند. داستان کتاب درباره نیک، مرد جوانی که به تازگی فارغ التحصیل شده است، برای پیدا کردن کار به لانگ آیلند میرود.
جلدنگارههای فرانسیس کوگات نیز بسیار فیتزجرالد را تحت تأثیر قرار داد و او جنبههایی از نقاشیهایش را در این کتاب گنجاند. مدرسهها و دانشگاههای سراسر جهان (در رشتۀ ادبیات) رمان گتسبی بزرگ را همانند یکی از رمانهای معیار تدریس میکنند. گتسبی بزرگ هنوز هم توجۀ مردم و فرهیختگان را به خود جلب میکند.
گتسبی عاشق زنی است که امید دارد شبی در یکی از این مهمانیها شرکت کند تا بتواند او را ببیند. نیک درمورد گذشته گتسبی کنجکاو شده و دربارهٔ آن تحقیق میکند. او متوجه میشود زنی که گتسبی به او علاقهمند هست را میشناسد. دیزی که اکنون با تام بوکانان ازدواج کرده در گذشته معشوقهٔ گتسبی بوده.
رضا رضایی از سال 1385 تا سال 1388 تمام آثار جین آستین را به فارسی ترجمه کرده که نشر نی آنها را چاپ کرده است. فیتزجرالد» در سال ۱۸۹۶ در خانوادهای مذهبی، در ایالت مینهسوتای آمریکا متولد شد. با علاقهای که به نوشتن داستان کوتاه و رمان داشت، در ۱۳ سالگی اولین رمان کارآگاهیاش را نوشت.
وقتی لبهایش را بر لبان دِیزی گذاشت، لبهای او برایش مثل گل شکفت و روح در جسم او کاملاً دمیده شد». در صورتی که عنوان مورد نظر شما داخل سایت موجود نبود، لطفا به پیج اینستاگرام پراگما پیام بدهید. ما داخل فروشگاه پراگما تمام کتاب های موجود در بازار کتاب ایران را به فروش می رسانیم. رمان روایت داستان را بهخاطر فراگیری ناگهانی و شدید موسیقی جاز، به همین اسم نامگذاری کردهاند و آن را عصر بازگشت مردم آمریکا به سنتها و فرهنگ گذشتهٔ خود میدانند.
ثبت ديدگاه