بخش دوم نیز شامل «قانون اول؛ عمیق کار کنید»، «قانون دوم؛ بیحوصلگی را بپذیرید»، «قانون سوم؛ رسانههای اجتماعی را ترک کنید»، و «قانون چهارم؛ کمعمقی را کاهش دهید»، میشود. همانطور که از نام هر فصل مشخص است، این کتاب تمام تلاش خود را کرده تا به شما، تمرکز کردن را بیاموزد. در بخش اول این کتاب، تقریباً صد صفحه به توضیح ایده و فلسفهٔ کار عمیق اختصاص یافته است.
اگرچه بسته به خلق و خوی خود، ممکن است این کار را خسته کننده یا الهامبخش بدانید. اما نویسنده در توضیح تمام مثالها حوصله به خرج داده و شما میتوانید با شخصیتهای مشهوری چون کارل یونگ یا جی. هر صفحه از کتاب و هر بخش از مبحث، با مثالهایی راجع به کاراکترهای مختلف ادغام شده است.
در کتاب «مینیمالیسم دیجیتال» نیز سعی دارد نحوهٔ استفادهٔ صحیح از تکنولوژی و فناوری را بیاموزد. چرا که این جوان، که در حال حاضر استاد دانشگاه جرجتاون (Georgetown) است، انسان را در خدمت تکنولوژی میبیند. او سعی دارد به شما این نکته را یادآور شود که انسان، کسیست که باید تکنولوژی را در خدمت خود دربیاورد. جالب اینجاست که او از سال ۲۰۱۷، به «مینیمالیسم» علاقه و توجه زیادی نشان داده است.
از میان ترجمه های کتاب کار عمیق، می توان به ترجمه ناهید ملکی با انتشارات نشر نوین اشاره کرد. همچنین نشر میلکان با ترجمه احسان قراخانی این کتاب را به چاپ رسانده و ترجمه ی محمدجواد شیری بازنچه، نشر شمشاد. ترجمه نشر شمشاد به صورت الکترونیک و چاپی عرضه شده است و میتوانید نسخه الکترونیک کتاب را برای مدت حدود 10 دقیقه رایگان در نرم افزار مرور نمایید و درباره ترجمه آن قضاوت کنید. خلاصه کتاب کار عمیق هم در فراکتاب به صورت صوتی و با عنوان نانو کتاب توسط مجموعه سبکتو عرضه شده است.
فرر معمولاً درهای کارگاهش را برای بیرون راندن گرمای کوره باز میگذارد. منظرهای که دیده میشد بسیار شاعرانه بود اما کاری که فرر میکرد در نگاه اول زمخت و وحشیانه به نظر میرسید. در آن مستند، فرر مشغول ساختن یک شمشیر از دورهی وایکینگها بود و کارش را با ذوب کردن آهن به روشی که هزار و پانصد سال پیش مرسوم بود، آغاز کرد. در نتیجه یک شمش فولادی به ضخامت سه چهار گوشی هوشمند امروزی که روی هم باشند تولید شد. او یکی از مخالفان شبکههای اجتماعی است و خود عضو هیچکدام از آنها نیست.
این امر نیز از طریق مطالعات موردی دربارهٔ افراد موفق توضیح داده میشود. نیوپورت کار عمیق را در انجام یک کار بدون هیچ حواسپرتی میبیند. او حتی برای انجام یک کار با حواسپرتی نیز نامی مشخص کرده که «کار کمعمق» است. برای بررسی دقیق و تحلیلی این کتاب میتوانید مطلب «کار عمیق در این عصر آشفته» را در وبلاگ کتابچی مطالعه نمایید. کال نیوپورت در کتاب کار عمیق به توضیح این مسالهی مهم پرداخته است که چطور میتوان از زمانی که هر روز بیهوده صرف مجازی میکنیم، بکاهیم و به کار عمیق بپردازیم.
پیامی در شبکههای اجتماعی مثل توییتر یا اینستاگرام در حین انجام یک کار مهم که باعث از دست رفتن تمرکز و تنزل کیفیت کارمان میشود. نمونههای از این دست بسیار زیاد در زندگی امروزی هر انسانی در هر کجای این جهان یافت میشود. برای رهایی از این مشکل کتابها و مقالات زیادی نوشته شده که شاید یکی از بهترین آنها همین کار عمیق از کال نیوپورت است.
پس شما این کتاب و فلسفههای نیوپورت را با مثال یاد خواهید گرفت. قسمتی از بخش اول، راجع به ارزش و اهمیت کار عمیق توضیح میدهد. درواقع، که چرا این نوع کارها در دنیای مدرن بسیار مهم شده است.