او به جای فشار برای به دست آوردن کمال گرایی، پیشنهاد میکند به جای آن به سمت بهبود و پیشرفت حرکت کنیم. کتاب چگونه کمال گرا نباشیم نوشتهی استفان گایز روشی جدید را برای دستیابی به زندگی بدون ترس در اختیارتان قرار میدهد. این کتاب که شما را از باورهای محدودکننده آزاد میکند و یاری میرساند تا کمالگرایی را کنار بگذارید، در زمرهی پرفروشترین آثار روانشناسی قرار دارد. میتوان گفت، گایز چاره «مشکل کمالگرایی» را در بهکارگیری راهکار «خردهعادتها» میداند. تفاوت راهکارهای او با دیگر راهکارهایی که این روزها توسط نویسندگان و سخنرانان دیگر ارائه می شود این است که او عمل کردن را راه رسیدن به هدف میداند و نه با انگیزه شدن را! استفانگایز، بلاگر، نویسنده و کارافرین بین المللی است که کتاب خرده عادتهایش از پرفروشهای دنیای موفقیت بوده و مدت ها در لیست پرفروش های آمازون و نیویورک تایمز قرار داشته است.
با کمک خرده عادتها میتوانید مقاومت اولیۀ خود نسبت به انجام کارها را از میان بردارید و نویسنده به شما یاد میدهد چگونه گامبهگام و بدون تحمل بار مسئولیتِ یک وظیفۀ سنگین و با اعتمادبهنفس کامل، بر حجم خرده عادت خود بیفزاید و به عادتهایی سالم و پایدار برسید. • عادتهای انعطافپذیر اثر دیگری از استفان گایز نویسنده، وبلاگنویس و کارآفرین بینالمللی است. او در این کتاب انعطافپذیری را به معنای تابآوری نشان داده است و معتقد است اگر بتوانید فشارهای زندگی را تاب بیاورید، انعطافپذیر خواهید شد. او در این کتاب به شما نشان میدهد چطور عادتهای خود را تغییر دهید تا بتوانید بیشتر با زندگی سازگار شوید.• از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن اثر استیون هیز روانشناس تأثیرگذار و مشهور آمریکایی است. او در این کتاب به شما میآموزد که چطور باید با رنجها و سختیهای زندگی کنار بیایید تا در نهایت به موفقیتهای بزرگ دست یابید.
راهکار موثرتر آن است که چیزی که عامل به وجود آورنده ی این احساسات هستند را تغییر دهید. کتاب «چه زمانی و چگونه از کمالگرایی دست برداریم» ابزارهای قدرتمندی را ارائه میدهد که خوانندگان میتوانند از آنها برای شروع تغییرات در زندگی خود و درمانگرها برای کمک به درمان انسانها استفاده کنند. به گفتهٔ خود گایز، شروع مسیر نویسندگی او از پذیرفته نشدن در مصاحبههای شغلی مرتبط به تحصیلش بوده که موجب فکر کردن به تغییر مسیر، تاسیس یک وبسایت شخصی و روی آوردن او به نویسندگی شده است. نوشتههای او در وبسایت و کتابهایش نتیجهٔ سالها امتحان و تجربهٔ روشهای توسعه فردی با تکیه بر تحقیقات علمی در حوزهٔ روانشناسی و علوم اعصاب هستند.
حساسیت بیشازحد در رابطه با اشتباه یا ناکامی، خطر ابتلا به افسردگی را بهمیزان قابلتوجهی افزایش میدهد. همچنین بهتعویقانداختن کارها بهدلیل ترس از کاملنبودن، باعث اضطراب و نگرانی در فرد میشود. در این کتاب، راهکارهای عملی مناسبی برای حل مشکل کمالگرایی و زیرمجموعههای آن ارائه شده است. درنتیجه بهتر است از روشهای درمان کمالگرایی افراطی اطلاع داشته باشید و آنها را در زندگی به کار گیرید.
لازم است پیش از هر چیز با کمال گرایی به خوبی آشنا شویم و بدانیم آیا انسانی کمال گرا هستیم یا خیر. تا پس از آن بتوانیم با استفاده از روشها و تکنیکهایی بر این طرز فکر غلبه پیدا کنیم. کتاب چگونه کمال گرا نباشیم اثراستفان گایز کتابی است که میتواند زندگی بدون ترس و عاری از کمال گرایی را به ما بیاموزد. در نقطه مقابل کمال گرایی، معمول گرایی وجود دارد و در کتاب چگونه کمال گرا نباشیم؟به آن پرداخته شده و کمک میکند، تا با داشتن نگاهی واقعی و درک محدودیتهای خود برای دستیابی به اهدافمان تلاش کنیم و تمام توان خودمان را به کار ببندیم. استفان گایز نویسنده، وبلاگنویس و کارآفرین بینالمللی است که کتابهای پرطرفدارش تاکنون به ۲۱ زبان ترجمه شدهاند.
احساس امنیت و ارزشمندی که با دلسوزی به خود همراه میشود بسیار پایدار است و دقیقا در زمانی که عزتنفس کاهش مییابد، ایجاد میشود. این کتاب بهشدت به این نکتهی مهم اشاره میکند که نسبت به خود دلسوز باشیم و همان حمایت دلسوزانهای را که برای یک دوست خوب انجام میدهیم، به خود نیز اختصاص دهیم. کتاب «دختری که هرگز اشتباه نمیکرد» اثر مارک پت و گری روبینستاین سال ۲۰۱۱ منتشر شد. این داستان تاکید میکند که نهتنها اشتباه کردن اشکالی ندارد، بلکه گاهی اوقات لازم است. این اثر یک راهنمای انگیزشی و الهامبخش برای زندگی و یک کتاب خودیاری است که از طریق داستانسرایی صادقانه و صمیمانه، عزتنفس و روند رشد شخصی را در انسانها تقویت میکند. افراد دارای ویژگیهای کمالگرایی حتی زمانی که به نتایج دلخواه خود میرسند، ممکن است همچنان از همهچیز ناراضی باشند.
در بخش دوم، ذهن یک کمالگرا و الگوی فکری چنین فردی بررسی میشود. استانداردهای غیرمنطقی کمالگرایان، علایم کمالگرایی و حس امنیتی که فرد در نتیجهٔ این تفکر تجربه میکند، از جمله مباحث مطرحشده در این بخش هستند. در بخش سوم، معایب کمالگرایی و تاثیر آن بر عملکرد ما بیان میشود. همچنین در انتهای این بخش، نویسنده به چگونگی ایجاد تغییر و حل مشکل کمالگرایی از طریق اقدام به انجام فعالیتها (به جای در پی انگیزه بودن) میپردازد. استفان گایز، نویسندهٔ کتاب چگونه کمالگرا نباشیم؟ چگونه کمالگرا نباشیم؟ چگونه کمالگرا نباشیم؟ ، از مسیری که برای مقابله با کمال گرایی طی کرده میگوید و تجربیات خود را با ما به اشتراک میگذارد. در کتاب “چگونه کمال گرا نباشیم”، استفان گایز با تجربیات شخصی و مطالعات علمی خود، راهکارهایی را برای رسیدن به عدم کمال گرایی ارائه میدهد و خوانندگان را به سمت یک زندگی، با احترام به نقاط ضعف خود، هدایت میکند.
ثبت ديدگاه