لو به دکتر برویر میگوید که این بیماری، بیماریای نیست که پزشکان بتوانند آن را تشخیص دهند. دوشیزه جوان برنمیتابد که جهان یکی از فیلسوفان جوانش را از دست بدهد و از این فاجعه قریبالوقوع اظهار پریشانی میکند. لو سالومه، دکتر برویر را متقاعد میکند که نیچه را معاینه کند و از او میخواهد که دخالت او را به نیچه اطلاع ندهد و پزشک بودن خودش را هم از نیچه پنهان نماید. برویر معتقد است که میتواند نیچه را از طریق روش جدیدی که او آن را «گفتاردرمانی» مینامند، درمان کند. در همین حال دکتر برویر خودش درگیر یک وسواس جنسی و عشقی بیمارگونه نسبت به یکی از بیمارانش است.
بروئر موافقت میکند، زیرا او به خوبی درباره ترس عشق و تنشهای بعد از آن آگاهی دارد. کار میکردند، اگر چه هیچ شواهدی از ملاقات آنها وجود ندارد، ولی اروین یالوم از این دو شخصیت برجسته کتابی منحصر به فرد نوشته است. 335,000 تومان قیمت اصلی 335,000 تومان بود.285,000 تومانقیمت فعلی 285,000 تومان است.
میخوایم دنیایی رو بهتون نشون بدیم که این روزا کمتر دیده شده. دنیایی از جنس سکوت، از جنس آرامش، از جنس آگاهی و از جنس یه روز بارونی که توی خلوت خودت نشستی و قشنگترین لحظات رو برای خودت داری. طریق با استفاده روش «گفتگو درمانی» که به تازگی کشف کرده است به درمان سردردهای شدید میگرنی نیچه بپردازد. وقتی نیچه گریست از سایت آمازون امتیاز 4.6 از 5 را دریافت کرده است. وقتی نیچه گریست از سایت گودریدز امتیاز 4.3 از 5 را دریافت کرده است.
یالوم روانپزشک هستی گرا، استاد بازنشستهٔ روانپزشکی در دانشگاه استنفورد و نویسندهٔ شماری از نامدارترین رمانهای روانشناختی است. این رمان دیدار خیالی فریدریش نیچه، فیلسوف آلمانی، و یوزف برویر، پزشک وینی، را روایت میکند. و این رمان در واقع روایتی است از تاریخ برهمکنش فلسفه و روانکاوی و رویارویی خیالی برخی از مهمترین چهرههای دهههای پایانی قرن نوزدهم همچون فریدریش نیچه، یوزف برویر و زیگموند فروید. در سال ۲۰۰۷ فیلمی با همین نام به کارگردانی Pinchas Perry با اقتباس از این رمان ساخته شدهاست.
او بیشتر به خاطر کتابهایش در زمینه رواندرمانی گروهی و وجودی شناخته میشود. یالوم به عنوان یکی از پیشگامان و نظریهپردازان مهم در زمینه رواندرمانی وجودی شناخته میشود. اروین دیوید یالوم متولد ۱۹۳۱، واشینگتن دی سی، ایالات متحده آمریکا، یک روانپزشک هستیگرا و نویسنده آمریکایی بسیار محبوب بینالمللی است. اروین در سال ۱۹۵۶ در بوستون در رشته پزشکی و در سال ۱۹۶۰ در نیویورک در رشته روانپزشکی فارغالتحصیل شد و بعد از خدمت سربازی، در سال ۱۹۶۳ استاد دانشگاه استنفورد شد. در همین دانشگاه بود که الگوی روانشناسی هستی گرا یا اگزیستانسیال را پایهگذاری کرد.
اگزیستانسیالیسموسواس عشقی برویر نسبت به برتا پاینهایم و نیچه نسبت به لو سالومه، هر دو صرفاً پردههایی هستند که شکست روحی انسان در مواجه با واقعیت مرگ و فناپذیری خودش، یعنی یکی از سائقهای وجودی ذکر شده در منابع رواندرمانی اگزیستانسیال را میپوشانند. بیان کردن این افکار و دیگر موضوعات مربوط به آنها در گورستانی نزدیک به یکی از پایهگذران اگزیستانسیالیسم، دستکمی از رواندرمانی تماموکمال ندارد. برویر در این رمان نظرات و ملاحظات خود را به کمک دوست جوانش زیگموند فروید که بهنوعی نقش صدای درونی او را بازی میکند، بیان میکند. درمان متقابلی که این دو نفر پیش میگیرند بعدها تبدیل به درمان گروهی میشود.
یالوم با تلفیق دانش علمی و هنری، توانسته است پلی میان علم و ادبیات برقرار کند و مخاطبان گستردهای را به خود جذب کند. از دیگر کتاب های اروین د یالوم باید به «خلقشدگان در یک روز» اشاره کرد؛ در سال ۲۰۱۵ یالوم رویکرد خود در اتاق درمان را در قالب مجموعه داستان (ده داستان) روایت میکند. او استاد بازنشسته روانپزشکی در دانشگاه استنفورد و همچنین نویسنده روایتهای واقعی و تخیلی داستانی و آثار فلسفی و روانشناسانه است. در کتاب، نیچه و بروئر نه تنها یکدیگر را ملاقات میکنند، بلکه جلسات شدید ذهنی نیز بین آنها شکل میگیرد. اروین یالوم آثار زیادی دارد که درونمایه آنها اغلب رواندرمانی، فلسفه و روایتگریِ داستانی است. شیوه درمانی و آثار او مدتهاست که در برنامههای آموزشی آمریکا جایی پیدا کرده است و مورد استفاده دانشجویان قرار میگیرد.
ثبت ديدگاه