خواندن نان و شراب میتواند باعث تأمل درباره معنای واقعی زندگی، ارتباطات انسانی، و ارزشهای اجتماعی شود. این امکان را به شما میدهد تا در تصمیمگیریهای خود بهتر و عمیقتر عمل کنید. خیر، نان و شراب دارای داستان جذابی است که همه افراد با هر سلیقهای میتوانند از خواندن آن لذت ببرند این اثر نه تنها به مسائل فلسفی می پردازد بلکه دارای داستانی جذاب نیز میباشد. فضای این کتاب بیشباهت به رمان خرمگس نوشته اتل لیلیان وینیچ نیست.
کتاب نان و شراب نه تنها یک اثر ادبیاتی جذاب است بلکه به خواننده این امکان را میدهد که در عمق مسائل اجتماعی و فلسفی غرق شود و با دنیای پرچمن اینیاتسیو سیلونه آشنا شود. کتاب نان و شراب اثر اینیاتسیو سیلونه یکی از اثار برجسته ادبیات جهان معاصر است. این کتاب با داستانی گیرا و عمیق، مسائل اجتماعی و فلسفی را معرفی کرده و خواننده را به تفکر و تأمل در موضوعات مختلف دعوت میکند. او از انقلاب دلزدهای سخن میگوید که احساس میکرد در وجودش سر برمیآورد. در واقع، در گفتگوهای این کتاب بعضی از دلایل تصمیم نویسنده به ترک حزب کمونیست در سال ۱۹۳۰ دیده میشود. بهتر است بدانید که در آخر کتاب، صحبتی از سرنوشت قهرمان داستان نمیشود.
در واقع حتی فکر انجام دادن یک حرکت بر علیه ظلمی که به آنها میرود در ذهنشان هم شکل نمیگیرد. در این هنگام، کلیسا نیز به حمایت از دولت پرداخته و عموم مردم نیز در خرافات و تعصبات مذهبی فرو رفتهاند. در این شرایط است که قهرمان داستان تلاش میکند کاری انجام دهد. دورانی که فقرا، مستمندان، دهقانان و روستائیان با بدبختی و مصیبت روزگار میگذرانند. از سویی کلیسا که به دولت فاشیستی موسیلینی یاری میرساند، با ترویج باورهای خرافی مردم را ساکت نگه داشته است، اما قهرمان رمان اینیاتسیو سیلونه تلاش میکند مردم را بیدار کند.
سیلونه که خود شخصا شاهد فساد عمیق کلیسا و کمک کردن آنها به قدرتگیری فاشیستها در ایتالیا بوده، در رمان خود با نگاهی موشکفانه به بررسی رابطه مذهب و قدرت میپردازد. فاشیسم، سوسیالیسم و مسیحیت، به عنوان تأثیرگذارترین جریانات فکری در اروپای قرن بیستم (خصوصاً در ایتالیا)، بارها و بارها موضوع بحث و گفتگوهای داغ میان شخصیتهای کتاب میگردند. در عکس، پیترو سپینا در طرف راست دان بنهدتو نشسته و کشیش دست روی شانه او گذاشته است. سپینا موهای سیخسیخ و چشمانی پر غرور و خشمآلود دارد و کراواتش را کج زده است. بیشتر آثار خلاقانه او پس از جنگ جهانی دوم در مخالفت با کمونیسم نوشته شد و در سال ۱۹۶۹ جایزه اورشلیم را به خاطر نوشتهاش در مورد آزادی فردی و جامعه دریافت کرد. تا زمان مرگش، ۱۰ بار نامزد جایزه نوبل ادبیات شد اما هیچ وقت برنده این جایزه نشد.
کتاب نان و شراب با معرفی به مسائل اجتماعی و فلسفی پربار و نگاهی نوین به روابط انسانی، اثری بسیار ارزشمند و اساسی در حوزه ادبیات جهانی است که به دنبال تأمل و تفکر عمیق خوانندگان میباشد. سیلونه یکی از بنیانگذاران حزب کمونیست ایتالیا، زمانی که در تبعید بود و در سوئیس زندگی میکرد، کتاب نان و شراب را نوشته است. نان و شراب رمانی خواندنی از نویسنده ایتالیایی، اینیاتسیو سیلونه است که آگاهی از زندگی او و برخی از فعالیتهای سیاسی که انجام داده است به درک بهتر رمان کمک زیادی به خواننده میکند. کتاب حاوی داستان مهیجی است از زندگی دهقانان فقیر ایتالیا که در آن عادات و آداب و رسوم و اعتقادات خرافی و وضع زندگی اسفبارشان به زبانی ساده و شیرین و پر طنز و کنایه تشریح شده است. رمان نان وشراب به سرعت کشیش را پشت سر میگذارد تا ادامه داستان را با زندگی یکی از شاگردانش، پیترو اسپینا را دنبال کند. اما با کمک یکی از دوستانش و به خاطر ضعف جسمانی تصمیم میگیرد چند ماه در روستایی کوچک و فقیرانه زندگی کند.
رمانهای بعدی او نان (۱۹۳۷) که بعد به عنوان نان و شراب تغییر کرد و بذر زیر برف(۱۹۴۰)، قهرمانان سوسیالیستی را نشان میدادند که با به اشتراک گذاشتن رنجهای خود سعی در کمک به دهقانان داشتند. در این سالها سیلونه همچنین یک رمان طنز قدرتمند ضد فاشیستی را با عنوان مدرسه دیکتاتورها(۱۹۳۸) نوشت. اولین رمان سیلونه به نام، فونتامارا، در سال ۱۹۳۰ در زوریخ منتشر شد. یک داستان واقع گرایانه و ترحم برانگیز در مورد استثمار دهقانان در یک روستای جنوبی ایتالیا، که خیلی زود به اثر بین المللی تبدیل شد و به ۱۴ زبان ترجمه شد.
«نان و شراب» از آثار برجسته قرن بیستم و برگرفته از ماجراهای دوران زندگی خود «اینیاتسیو سیلونه» نویسنده کتاب است که در آن از زندگی دهقانان فقیر ایتالیایی میگوید. او با زبان شیرین و با کمک طنزهایی لطیف از عادتها، رسوم و عقاید خرافی آنان صحبت میکند. دیدار او و یکی از دوستانش، از یکی از استادان قدیمی، و ماجراهایی که بعد از آن رخ میدهد، ماجراهای کتاب را رقم میزند. آنان به دیدار دن بنهدتو کشیش برجستهای رفتهاند که چون از دولت طرفداری نکرده است، او را از کار بیکار کردند و خانهنشین شده است. نسخه پیش رو با ترجمه استاد محمد قاضی توسط نشر امیر کبیر منتشر و روانه بازار شده است.
کتاب نان و شراب داستانی از اینیاتسیو سیلونه است که با ترجمه روان محمد قاضی در اختیار دارید. این داستان درباره زندگی دهقانان فقیر ایتالیا است که در دوران حکومت موسولینی در دنیایی از عقاید خرافی غرق شدهاند. محمد قاضی هم در کتاب خاطرات یک مترجم به خواندنی بودن رمان نان و شراب چندین بار اشاره کرده است و داستان ترجمه آن را که خود ماجرایی خواندنی است تعریف میکند.