شرکت تاکسیرانی که ازش ماشین سفارش دادم ماشینی با راننده احمق فرستاد. راننده پاکستانی بود و خیلی کم انگلیسی صحبت می کرد و به نظر می رسید یک کلمه ترکی نمی دانست. چرا من نمی توانم مثل آنها باشم؟ آن روز می خواستم احمق باشم. چه کسی می تواند تظاهر به منطق و عقلانیت را که من حفظ می کنم تحمل کند؟ باید احمق می شدم و تصمیم می گرفتم.

کتاب من احمق، جدیدترین و اولین اثر شیما کاتوزیان درسی الهام بخش و موثر برای نه تنها بانوان بلکه همه افراد خواهد داشت. بازگشت به نزد خانواده اتفاقی دیگر را رقم می‌زند و آن، مواجه شدن با مردی به نام بهنود است. برایش بسیار آشنا می‌باشد مردی که عشق دوران نوجوانی بیتا بوده و هنوز هم نتوانسته عشق بیتا را از قلبش پاک سازد در حالی که بیتا همچنان با خاطرات همسر ایتالیایی‌اش درگیر بوده و زندگی می‌کند. بهنود که فرصت را مغتنم میشمارد سعی می‌کند بیتا را قانع سازد که احساسش نسبت به همسر پیشینش، عشق نیست ولی بیتا هنوز در شوک است چرا که خیلی ناگهانی شوهرش او را گذاشته و رفته است. اتفاقات درونی بیتا که فقط خودش از آن‌ها خبر دارد هم ماجرا‌های خودش را برای او در پی دارد. با همه این تفاسیر و توضیحات، داستان در خود رازی دارد که تا پایان آن، خود شخصیت اول هم از آن بی‌اطلاع است و همین نکته بر جذابیت رمان شیما کاتوزیان می‌افزاید.

شیما کاتوزیان (shima-katouzian) بانویی تاثیر گذار و انگیزه‌دهنده به بسیاری از زنان ایرانی است که برای توانمند‌سازی آنان و مستقل شدنشان تلاش زیادی می‌کند. وی با محتواهایی که در فضاهای مختلف اعم از اینستاگرام، یوتیوب و یا حتی توییتر از خود با موضوعاتی متفاوت منتشر می کند، در بین مخاطبان بسیاری محبوب شده است. او حدوداً 10 سال پیش اقدام به نوشتن اولین اثر خود کرد، اما چندی پیش به فکر به چاپ رساندن این کتاب یعنی “من احمق” افتاد.

من احمق به قلم شیما کاتوزیان (هیروشیما) از آن دسته کتاب‌هایی است که برای خواندن بسیار توصیه می شود. «من» همیشه عادت داشتم آواز بخوانم و کار کنم یا با کسی حرف بزنم، حتی اگر به قیمت بیدار کردن کسی در آن وقت صبح باشد. همچنین عادت داشتم ایمیل‌هایم را صبح‌ها چک کنم و قبل از نوشتن پاسخ‌ها، آن‌ها را بلند برای خودم بخوانم. شیما کاتوزیان ۲۱ اردیبهشت سال ۱۳۶۷ در تهران متولد شد.

صبح ایمیلم را چک کردم و قبل از نوشتن پاسخ آن را با صدای بلند خواندم. من از انتقاد بلند از برنامه های تلویزیونی بی محتوا و تمجید از خودم لذت می بردم. شیما را می‌توان یک اینفلوئنسر حرفه‌ای در اینستاگرام دانست. او فردی بسیار فعال در این پلتفرم است و ویدیوهای جذابش بیش از ده هزار بار دیده می شوند. اینجا کتاب رنگیه؛ جایی که ما کتاب نمیفروشیم، بلکه با حل مشکلاتمون به واسطه کتاب ها زندگیمون رنگا رنگ می‌کنیم. اینکه با صراحت راجع به موضوع هایی که تابو هست تو جامعه صحبت می کنه و باعث میشه آدمها برای لحظه ای خارج از اون چارچوب مغزی خودشون فکر کنن.

نام قهرمان داستان بیتا می‌باشد که 30 سال دارد و از زمان نوجوانی‌اش رویا‌هایی را در سر دارد و با دنبال کردن آن‌ها به موقعیت‌هایی مناسب دست یافته است اما در این میان چیز‌هایی را هم از دست داده که او را بسیار غمگین نموده است. عشق و امید از یک سو و نفرت و دلواپسی از سویی دیگر وی را احاطه نموده‌اند بنابراین می‌کوشد تا گذشته‌ای که خشمگینش کرده را ر‌ها کند و به آینده امیدوار مانده و با تلاشش آن را از نو بسازد. کتاب من احمق ، اثر شیما کاتوزیان ، در بازار نشر ایران، توزیع شده است.

مادرم تصویری از آینده‌ام در کودکی بود، اینکه درس بخوانم و بعد مادر شوم و هیچ یک از آن‌ها که آموختم را به کار نبرم. اینکه صبور بوده و بلد باشم برای هر غیر ممکنی راهی بیابم و اینکه آن قدر بمانم تا رفتن کودکانم را ببینم. آنها بی شرمانه به شما خواهند گفت که چگونه سینه های خود را بزرگتر کنید یا موهای خود را روشن کنید. اما این احمق های لاغر فواید بسیار زیادی دارند.

کتاب من احمق اثر شیما کاتوزیان نویسنده توانمند ایرانی می باشد. وقتی او را در آغوش گرفتم، حس کردم چقدر لاغر شده است. اینکه درس بخوانم و بعد مادر شوم و هیچ یک از آنها که آموختم را به کار نبرم. اینکه صبور بوده و بلد باشم برای هر غیر ممکنی راهی بیابم و اینکه آنقدر بمانم تا رفتن کودکانم را ببینم.

من به شخصه طرفدار خانم کاتوزیان هستم و پیج اینستاگرام و یوتوب ایشون رو دنبال میکنم حرف های به شدت زیبایی میزنن و خیلی دنیا دیده هیتن و آموزنده و تجربه هاشون رو بیان میکننطرفدار حقوق زنان هم هستن … از نقد کردن وحشیانهٔ برنامه‌های احمقانهٔ تلویزیون برای خودم و با صدای بلند لذت می‌بردم و خودم به خودم احسنت می‌گفتم. من با متن کتاب کتری ندارم چون هنوز نخوندمش .