بسیاری از شرکتها مانند پیکسار این شرایط را برای کارکنان خود مهیا کردهاند. در مدارس مناطقی که تعداد دانشآموزان آسیایی بیشتر است، محیط مدارس به تاثیر از آسیایی به مطالعهی آرام و احترام به مقامات ارزش میدهد. تمرکز اصلی دانشآموزان آسیایی درس خواندن است حال آنکه آمریکاییها برای برقراری تعامل در کلاس ارزش بیشتری قائل هستند. تمرین آگاهانه در تنهایی مؤثرتر است زیرا این کار به تمرکز نیاز دارد و باید در محیطی بدون حواسپرتی انجام شود. در آخر اینکه تمرین فعالیت آگاهانه چالشانگیزی است به همین دلیل در تنهایی بهتر انجام میشود. والدین به دنبال این بودند که فرزندان خود را از سنین کمتر به مدرسه بفرستند و رفتارهای اجتماعی آنها را تقویت کنند.
اما مسئله این است که در ارتباط با چنین موضوعی قطعیت وجود ندارد. سخنان سوزان کین بدون استدلال و صرفاً در جهت واکنشهای منفی ارائه نشدهاند. او حاصل سالها تحقیق و کنکاش خود را در این کتاب ارزشمند منتشر کرده و مطالب خود را با پشتوانهی دلایل تاریخی، فرهنگی، فلسفی و روانشناختی ارائه داده است. مخاطب در مواجهه با این کتاب یا آثاری که نگاهی متضاد با آن دارند، باید به کلیت مسئله نگاه کند و خود به سنجش اعتبار آنها بپردازد. کتاب قدرت سکوت (Quiet) اثر سوزان کین (Susan Cain)، کوشش دارد به نقطهدیدها، رویکردها، تفکرات و احساسات گوناگونی که نسبت به درونگرایی وجود دارد بپردازد.
به همین دلیل ممکن است جمع از ایدهههای افراد درونگرا بینصیب بماند. افراد درونگرا احتمالا نسبت به برونگراها خلاقتر هستند اما برای شکوفایی نوآوری خود نیاز به دورههای تنهایی و تمرکز دارند. همچنین افراد وقتی تنها کار میکنند، میتوانند تمرین آگاهانه داشته باشند؛ تمرین آگاهانه باعث تقویت مهارتها میشود. در قرنهای پیشین جامعه معتقد بوده که برای موفقیت باید مسلط، اجتماعی و کاریزماتیک بود اما در سالهای اخیر افراد درونگرای موفق بسیاری را دیدیم که خدمات زیادی را به جامعه ارائه کردهاند.
کلید همزیستی مسالمتآمیز با یکدیگر درک نحوه برخورد افراد با شخصیتهای مختلف در تعاملات اجتماعی است. اگر به نیازهای دیگران برای استراحت یا تعاملات اجتماعی توجه کنیم میتوانیم روابط بهتری در زمینههای مختلف چه عاشقانه، چه حرفهای یا خانوادگی، ایجاد کرد. با استفاده از رفتار خودنظارتی فرد درونگرا میتواند از فرضیۀ صفت آزاد پیروی کند. برای مثال یک استاد دانشگاه با پذیرش رفتارهای سایر استادان برونگرا میتواند از حالت درونگرا به حالت برونگرا تغییر کند.
تاکید بر تصمیم گیری متفکرانه با رویکرد شما به هزینه ها و سرمایه گذاری ها همسو می شود. او باور داشت که جداافتادگی اجتماعی و گسست میان فردیت و جامعه، متکی به نابرابریهای اقتصادی و سیاسی است. دیدگاههای مشابه و نزدیک به این اندیشمند مدعی هستند که وقتی شخص در محدودهی اقتصادی نمیتواند موفق شود و به دلیل سیستم گردش مالی از محور خارج میشود، تنهایی و جداافتادگی در درونش شکل میگیرد. از سوی دیگر، بسیاری از متفکران بر این باورند که ازخودبیگانگی، گسست، انزوا و جدایی، مشخصهی اصلی هنر مدرن است. در واقع، این افراد باور دارند که انسان مدرن گرایش به چنین انزوایی دارد. مشخصاً وقتی از درونگرایی و خصیصههای رفتاری مربوط به آن صحبت میشود، افراد مختلف نگرشهای متنوعی از آن در ذهنشان شکل میگیرد.
ثبت ديدگاه