اگر احساس کردید مجدد از برنامه ریزی خود فاصله گرفتید، سریعا فعالیت ها و مدیریت وظیفه خود را از سر بگیرید. سخن پایانی با خوانندگان کتاب فرمول برنامه ریزی سیستم و استراتژی برنامه ریزی عملی هوشمندانه بوده و کار و زندگی انسان را دستخوش تغییرات بزرگی می کند. اما بعد از انجام دادن فرایند برنامه ریزی اینکه طور از سیستم برنامه ریزی با کارکرد درست نگهداری کنیم، معقوله ای دشوار بوده و نیازمند مصمم بودن است. اگر سراغ کتاب فرمول برنامه ریزی می روید لازم است بدانید کتاب فرمول برنامه ریزی برای تمام سوال های شما پاسخ و تمرین داشته که با انجام آنها قطعا در مسیر درستی حرکت می کنید و پیروز ماجرا خواهید بود. دیمون زاهریاس هم در این راستا معتقد است دسته‌ی گسترده‌ای از برنامه‌ریزی‌ها هستند که بیشتر از اینکه مفید باشند، نتیجه‌ی عکس دارند و بدتر به فرد آسیب می‌زنند.

در این بخش با استفاده از پرسش‌نامه‌ای با هشت پرسش که هرکدام مربوط‌به یکی از دلایل گفته‌شده است، می‌توانید امتیاز خود را در کارایی برنامه‌ریزی‌تان به‌دست آورید. این خودارزیابی به خواننده کمک می‌کند، ضعف‌های اصلی برنامه‌ریزی‌های قبلی‌اش را متوجه شود. فهرست کارها یکی از ساده ترین سیستمهای مدیریت وظیفه روزانه ای است که امروزه مورد استفاده قرار میگیرد. فروشگاه حضوری آرادبوک در سال 96 راه اندازی شد و پس از سه سال، سایت فروش آنلاین محصولات نیز به خدمات مجموعه اضافه گردید. در طی هفت سال فعالیت و آموختن و کسب تجربه، در ابتدای سال 1403 فروشگاه جدید مجموعه به متراژ 250 متر افتتاح گردید.

همچنین، سایر کتاب‌های وی در این حوزه را می‌توانید روی وب‌سایتش ببینید. افراد معدودی آموزش اصولی برای نحوه ایجاد فهرست‌های مؤثر دریافت می‌کنند. و زمانی که اکثر ما وارد محل کار می‌شویم، رویکردی ضعیف و نامؤثر را برای به انجام رساندن وظایف به کار می‌گیریم. توصیه‌ی ما به شما این است که حین مطالعه‌ی کتاب، قلم و کاغذ همراه داشته باشید و برنامه‌ریزی خود را قدم‌به‌قدم مطابق با نوشته‌های کتاب پیش ببرید. بدین‌ترتیب ابتدا متوجه ضعف‌های سیستم برنامه‌ریزی خودتان می‌شوید و درپایان، به برنامه‌ریزی مؤثر و انجام‌شدنی دست پیدا می‌کنید.

برنامه شما ابزاری برای به انجام رساندن همه چیز نیست. بلکه وسیله‌ای است که تضمین خواهد کرد کارهای درست را انجام می‌دهید. سوم، می‌توانید از سروکله زدن با یک نرم‌افزار جدید هم اجتناب کنید‌. احتمال دارد که اکنون هم از تعدادی اپلیکیشن در طول روز استفاده می‌کنید، از پردازشگر‌های کلمه گرفته تا فایل‌های نمودار‌ها و جداول. هر کدام از آن‌ها پتانسیل خراب شدن، یا از بین بردن جریان کاری و حرکت شما را دارند.

بخش دوم، 10 سیستم مؤثر و پرطرفدار برای مدیریت وظایف معرفی می‌شود؛ از فهرست‌های ساده و دوبعدی گرفته تا روش‌های پیچیده‌تری مثل جی‌تی‌دی (GTD) و برنامه‌ریزی کان‌بان. در ادامه یک راهنمای گام‌به‌گامِ کامل برای طراحی فهرست کارهای روزانه قرار دارد که شامل جداسازی کارهای فعلی و آینده، تجزیه‌ی پروژه‌ها به وظایف کوچک‌تر و محدود کردن فهرست کارهای جاری و… بخش بعدی چگونگی طراحی یک سیستم برنامه‌ریزی کارآمد را بررسی کرده و فصل آخر به بررسی مزایا و معایب روش‌های مختلف برنامه‌ریزی اختصاص دارد. دیمن زاهاریادس در این کتاب راهکارهایی عملی بر اساس سیستم‌های برنامه‌ریزی محبوب در جهان معرفی می‌کند و در نهایت نحوه‌ی طراحی یک سیستم کاری شخصی و اصولی را آموزش می‌دهد. هدف کتاب فرمول برنامه ریزی چیست؟ میلیون ها نفر در دنیا وجود دارند که کارهای نیمه تمام خود را رها کرده اند و سراغ کارهای دیگر رفتند. در بین این دسته افراد فقط 41 درصد هستند که وظایف خود را تمام و کمال انجام داده اند.