او چهار کتاب خودیاری از جمله غلبه بر کمال خواهی، کتاب راهنمای رفتاری – شناختی و راهنمای کامل رفتاری – شناختی برای اضطراب را نوشته است. این کتاب به گونهای طراحی شده است که درک جامعی از کمالگرایی، ریشههای آن و تأثیراتش بر جنبه های مختلف زندگی ارائه دهد. نویسندگان با تعریف کمالگرایی شروع کرده و آن را از تلاش برای تعالی متمایز میکنند. تأکید آنها این است که چگونه کمالگرایی به طیف وسیعی از مسائل مربوط به سلامت روان از جمله اضطراب، افسردگی و رفتارهای وسواسی-اجباری منجر میشود.سپس کتاب به سمت تکنیکهای شناختی-رفتاری میرود.
این هدف واقعبینانه نیست.مشخص است که شما احتمالاً یک دوره از زندگیتان را به این صدای انتقادگر گوش کردهاید. همچنین، بسیار مهم است که بفهمید همۀ افراد چنین صدای انتقادگری دارند. فقط این که اکثر آنها در بیشتر مواقع تصمیم نمیگیرند که به آن گوش دهند یا پیامهایش را از صمیم قلب بپذیرند. سفارشهای ثبت شده در روزهای کاری تا قبل از ساعت 11 صبح، همان روز تحویل اداره پست یا تیپاکس (به انتخاب خریدار) خواهد شد.
کنار گذاشتن بار کمال خواهی میتواند تا حد زیادی سطح استرسی را که روزانه حس میکنید کاهش دهد. رز شافران در کتاب غلبه بر کمال خواهی که در سال 2019 برای اولین بار منتشر شد به شما یاد میدهد تا با روشهای شناختی-رفتاری بر کمالگرایی غلبه کنید. بخش قابل توجهی از کتاب غلبه بر کمال خواهی به تمرینات عملی و ابزارهای خودارزیابی اختصاص دارد.
در قسمت دوم راههایی را آموزش میدهد تا بر کمالخواهی غلبه کرد. به واسطه تکالیف موجود در این کتاب، شخص به تنهایی نیز میتواند بر این عادت غلبه کند. با مطالعۀ راهنمای خودیاری غلبه بر کمال خواهی یاد میگیرید که چطور کمال خواهی بالینی خود را نشان میدهد و نشانههایش چیست. سپس با راهبردهای مقابلهای مؤثر و راهنماییهای ارزشمند این کتاب میتوانید جلوی کمالگرایی را بگیرید و مطمئن شوید دیگر به سراغ شما نخواهد آمد. این کتاب میتواند منبعی ارزشمند برای متخصصان، بالینگران، دانشجویان مشاوره و رواندرمانی نیز باشد. کتاب غلبه بر کمال خواهی نوشتهی رز شافران ، تریسی وید و سارا اگان با موضوع روان درمانی و مشاوره به تازگی در ایران چاپ شده است .
این تکنیکها مبتنی بر تحقیقات علمی هستند و به شکلی کاربردی ارائه میشوند. نویسندگان توضیح میدهند که چگونه بازسازی شناختی، فرآیندی برای شناسایی و به چالش کشیدن الگوهای تفکر منفی هستند. این فرایند میتواند برای مبارزه با تفکر کمالگرا استفاده شود.
در این بخش خواننده میآموزد که کمالطلبی چیست و چرا ایجاد شده و تداوم مییابد؟ بخش دوم دربارۀ یادگیری راهها و فنونی برای تغییر کمالطلبی است. خواندن این بخش باعث میشود تا خواننده متوجه شود چرا کمالطلبیاش باقی مانده، سود و زیان آن را در نظر بگیرد و یادبگیرد که چگونه میتواند کمالخواهی خود را مورد ارزیابی و بازنگری قرار دهد. کمالخواهی یا همان کمالطلبی، عبارت استاز تعیین معیارهای بسیار سخت و غیرقابل تغییر و تلاش شدید برای دستیابی به آنها، حتی با وجود مشکلاتی که برای فرد ایجاد میکنند. فرد کمالطلب فقط ارزش خود را با رسیدن یا نرسیدن به این معیارهای سرسختانه میسنجد.
نویسنده در بخش زیادی از این کتاب به تمرینات و راهکارهای عملی کنترل، اصلاح و رهایی از کمال خواهی با استفاده از روشهای شناختی – رفتاری پرداخته است. در این بخش شما با کمال خواهی آشنا خواهید شد و اینکه کمال خواهی ممکن است چه مشکلاتی برایتان به وجود آورد و یا اینکه اصلا چرا تبدیل به یک فرد کمال خواه میشوید. در بخش دوم کتاب نویسنده شما را با راههای تغییر کمال خواهی آشنا میکند. برای ما بسیار اهمیت دارد که تفاوت کمال خواهی و پیشرفت طلبی را به طور واضحی مشخص کنیم.
دکتر سارا کمالی و دکتر فروغ ادریسی، مترجمان این کتاب هستند. ناشر آن نیز، کتاب ارجمند بوده که هماکنون از ناشران پیشتاز در حوزههای روانشناسی، مشاوره، پزشکی و علوم پایه میباشد و تلاش اصلی آن معرفی روشهای جدید درمانی در این حوزهها است. این کتاب منبع ارزشندی برای متخصان بالینی، دانشجویان مشاوره و رواندرمانی و تمام افرادی است که خود را گیر افتاده در دام کمالطلبی احساس میکنند و به دنبال راهی برای رهایی و تغییر عادتهای خود هستند. کتاب غلبه بر کمال خواهی راهنمایی جامع در تکنیکهای شناختی- رفتاری در خصوص کمالگرایی است. رویکرد عملی و در دسترس آن را متخصصان بهداشت روان تحسین کردهاند. همچنین محتوای دقیق و در عین حال قابل فهم آن را برای خوانندگان در سراسر جهان خواندنی کرده است.
ثبت ديدگاه