کتاب “ضمیر ناخودآگاه” علاوه بر تحلیل نظریات فروید، به بررسی کاربردهای عملی این نظریات نیز میپردازد. فروید به تبیین نحوه استفاده از نظریات خود در درمان اختلالات روانی و بهبود وضعیت روانی فرد میپردازد. وب سایت کتاب سل دانلود پی دی اف کتاب ضمیر ناخودآگاه زیگموند فروید PDF را برای شما عزیزان آماده کرده است.
کتاب صوتی انسان و سمبولهایش نوشتهی گوستاو یونگ، نمونهای درخشان از این کتابها محسوب میشود. محبوبترین گروه از کتابهایی درمورد ضمیر ناخودآگاه به آن دسته از آثاری تعلق میگیرد که به توضیح ضمیر ناخودآگاه به زبان ساده میپردازند. در این کتابها ارتباط با ضمیر ناخودآگاه و چگونگی تقویت ذهن ناخودآگاه را میآموزیم. از روانکاوی آموخته ایم که ماهیت فرآیند سرکوب در پایان دادن و محو کردن ایده یا فکری، که امری غریزی را نشان میدهد نهفته نیست، بلکه ماهیت این فرایند جلوگیری از آگاهانه شدن آن ایده است.
در عوض، اونها بیتهای هر دو مسیر خودآگاه و ناخودآگاه هستن که مسیرهای پردازش اطلاعاتن. تو این نوشته از بلاگ خوره کتاب، میخوام کتابهای برتر ضمیر ناخودآگاه رو معرفی کنم. قبل از هر گفتهای، لازمه اول بگم که ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه چی هستن!
کتابها در اپلیکیشن کتابراه با فرمتهای epub یا pdf و یا mp3 عرضه میشوند. این کتاب به فارسی ترجمه نشده ولی ما تو پادکست خوره کتاب، خلاصهی هفت ساعتهای (!) ازش رو تهیه کردیم که تو اینجا میتونین گوش کنین. این بدیهی بوده که شما ذهنی دارین که از وجودش آگاهین و بر محتویاتش کنترل دارین. اما این دقیقا همون چیزی بود که فروید زیر سوال برد و عمیقا به چالش کشید. مطالعه این اثر فاخر را به تمامی دانش آموزان روانکاوی و روان پژوهان پیشنهاد می کنم. این کتاب، بیوگرافی چشم نواز یکی از تاثیرگذارترین روانپزشکان معاصر هست که از سخنرانیها، مکالمات و نوشتههای او گردآوری شده.
تا همین اواخر، محل پردازش این افکار در مغز یا قسمتی که تحریک میکنه، غیر قابل تشخیص بود. با این حال، ظهور روشهای تصویربرداری مغز، به دانشمندان اجازه داد تا مسیر پردازش این افکار رو به کمک تغییرات تصاویر در عصب شناسی مغز مطالعه کنن. ضمير ناآگاه (۱)، محوری ترين يافته زيگموند فرويد (۲) يكي از بنيادی ترين اجزاء دانش روانكاوی است و به نوعی روانكاوي را می توان دانش ضمير ناآگاه دانست.
در این اثر، فروید به تفصیل به توضیح بخشهای مختلف ذهن انسان و نحوه تعامل آنها با یکدیگر میپردازد. به ویژه، این کتاب به تحلیل مفهوم ضمیر ناخودآگاه و نقش آن در شکلدهی به رفتارها، احساسات و تصمیمات ما میپردازد. فروید در این کتاب به بررسی تأثیرات عملی نظریات خود بر روانشناسی فردی و بالینی میپردازد. او نشان میدهد که چگونه میتوان از نظریات خود برای بهبود وضعیت روانی و عاطفی استفاده کرد. فروید بر این نکته تأکید میکند که با درک و مواجهه با محتوای ناهشیار ذهن، افراد میتوانند به بهبود و تعادل روانی بیشتری دست یابند و از مشکلات روانی موجود رهایی یابند. همچنین، خاطرات و هیجاناتی که به دلیل ویژگیهای روانی یا اضطراب به سطح هشیار راه نمییابند، بخشی از محتوای ضمیر ناخودآگاه را تشکیل میدهند.
نخست اینکه در این کتاب متن فارسی به همراه متن انگلیسی و آلمانی آورده شده است. دوم ترجمه موجود از زبان آلمانی (زبان اصلی متن)است و ترجمه های پیشین از زبان انگلیسی و یا فرانسوی بودند. به صورتی که از این ترجمه می توان بعنوان اثری علمی ادبی نام برد که از خزانه واژگان فارسی استفاده و خود را صرفا در استفاده از واژگان رایج محدود نکرده است.
ثبت ديدگاه