این اثر بار دیگر بر اهمیت تاریخ و توجه به آموزه های گذشتگان تأکید می کند. همگی میدانیم که اسطورهها بیش از آنکه پایبند واقعیت باشند، از تخیل و افسانهپردازیهای انسانها پروبال میگیرد. با این وجود، علیاکبر سعیدی سیرجانی با نگارش کتاب ضحاک ماردوش به شما ثابت میکند که اتفاقاً اسطورهها بیش از هر کدام جامعهشناسی یا تاریخی از سرگذشت، رنجها و شادیهای یک ملت خبر میدهند.
اگر تاکنون فرصت آشنایی با شاهنامه و داستان ضحاک را نداشتهاید یا این داستان را بهخوبی میشناسید اما قصد دارید که تحلیل علمی و دقیقی از شخصیت ضحاک بشنوید، کتاب صوتی ضحاک ماردوش بهترین فرصت را در اختیار شما قرار داده است. علی اکبر سعیدی سیرجانی در کتاب صوتی ضحاک ماردوش برای تحلیل و بررسی زندگی و زمانهی این پادشاه بدنام، به سراغ داستانهای شاهنامه رفته. باتوجه به اینکه فردوسی در سرایش شاهنامه به کتابهای تاریخی از جمله شاهنامهی ابومنصوری دسترسی داشته، میتوانیم آن را معتبرترین سندی بدانیم که تصویر روشنی را از شخصیت ضحاک برایمان ترسیم میکند. کتاب ضحاک ماردوش یکی از بخشهای جذاب و خواندنی شاهنامه فردوسی است که با روایتهای اسطورهای و تاریخساز خود، به بررسی شخصیتها و وقایع مهم میپردازد.
و هر پادشاهی در مراسم تاجگذاری، با ایراد خطابهای شاهانه، برنامه کار خویش را در حضور بزرگان و سران ملک، خطاب به افراد رعیت، اعلام میکند. کتاب ضحاک ماردوش را انتشارات پیکان به چاپ رسانده و نشر صوتی ماه آوا نسخهی گویای آن را منتشر کرده است. این کتاب ارزشمند را با صدای رضا عمرانی و راضیه هاشمی میشنوید. شما اکنون به راحتی میتوانید کتاب ضحاک ماردوش را از سایت پانی بوک خریداری کنید.
در کتابراه برای همه سلیقهها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است. برای دریافت کتاب صوتی ضحاک ماردوش و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتابها و نظرات کاربران درباره کتابها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. خبر درگذشت علی اکبر سعیدی سیرجانی، که بارها در یادداشتها و نامههای خود اشاراتی به سرنوشت گریزناپذیرش کرده بود، در روزنامههای روز ششم آذرماه سال 1373 منتشر شد. علی اکبر سعیدی سیرجانی مطالعهی رشتهی فلسفه در دانشگاه تهران را در سال 1330 آغاز کرد.
«ضحاک ماردوش» و «شیخ صنعان» از جمله کتابهای برجستهی وی به شمار میآیند. علیاکبر سعیدی سیرجانی متولد۲۰ آذر ۱۳۱۰ سیرجان، ادیب، پژوهشگر، نویسنده و فعالِ سیاسی اهل ایران بود که در تاریخ ۶ آذر ۱۳۷۳ در تهران درگذشت. سعیدی سیرجانی پس از تحصیل در دورهٔ دبستان در زادگاهش در سال ۱۳۲۷ برای ادامه تحصیل وارد دانشسرای مقدماتی کرمان شد. در سال ۱۳۳۰ برای تحصیل در رشتهٔ فلسفه به دانشگاه تهران رفت و همزمان با پایانیافتن تحصیلش پدر خود را از دست داد.اوایل پاییز سال ۵۶ یا ۵۵ بود که دوست فقید فاضلم احمد علی رجایی بخارایی به سراغم آمد که مریضم و باید بستری شوم و می خواهم درس شاهنامه ام را تو ادامه دهی . از دیگر آثار علی اکبر سعیدی سیرجانی میتوان چاپ و انتشار «واژهنامک» که مشتمل بر یادداشتهای عبدالحسین نوشین بود و شرح و تلخیص «خسرو و شیرین» و «لیلی و مجنون» از نظامی گنجوی را نام برد. وی همچنین مشاهدات و گزارشهایی از سفرهای علمی خود به هند و اروپا را در یغما، سخن و دیگر مجلات پرمخاطب آن دوران منتشر میکرد.
ثبت ديدگاه