این کتاب در 17 فصل تدوین یافته که عمده ترین و اساسی ترین مبحث گروه درمانی را هم در بعد عملی و نظری و هم در اجرا و کاربرد مورد بررسی قرار می دهد. امید و اطمینان است که اثر حاضر مورد استقبال و استفاده روانشناسان، روانپزشکان، مشاوران، مددکاران و … قرار خواهد گرفت. پرداختن اروین یالوم، به نکات اصلی و بیان مطالب کاربردی برای مخاطب، از بهترین ویژگی‌های کتاب روان درمانی گروهی مباحث نظری و کاربردی است. همچنین، لحن ساده و روان نویسنده و عدم نیازش به استفاده از واژه‌های عجیب تخصصی برای ثابت کردن سطح دانشش، باعث ارتباط بیشتر مخاطب با متن و نویسنده می‌شود. نویسنده و روان‌کاو آمریکایی، اروین یالوم در ژوئن 1931 در واشنگتن به دنیا آمد. او که از معروف‌ترین روان‌کاوهای وجودی است به‌عنوان استاد روان‌کاوی در دانشگاه استنفورد تدریس می‌کند.

900,000 تومان قیمت اصلی 900,000 تومان بود.850,000 تومانقیمت فعلی 850,000 تومان است. شاید بهترین راه برای درک عملی شیوه‌های درمان یا حداقل پیدا کردن راهی به سمت پاسخ سوالاتی که درباره‌ی ذهن خود داریم، شنیدن داستان‌های مشابه باشد. اروین یالوم در این کتاب ، با آوردن داستان‌های مختلفی الهام گرفته از احوال بیماران، همکاران و البته رویاهای شخصی‌اش، به سمت درک این موارد، راهی باز کرده است. برخی از این داستان ها کاملا واقعی هستند و تنها اسم بیماران عوض شده، برخی هم کاملا ساخته‌ی ذهن او بوده و برای فهم بیشتر خواننده ساخته و پرداخته شده‌اند. ده داستان واقعی از ماجراها و مشکلات بیماران دکتر یالوم، در این کتاب گرد آمده‌اند.

از دیگر کتاب‌های اروین یالوم می‌توان به کتاب «مساله اسپینوزا»، «خیره به خورشید»،«یالوم‌خوانان» و «موهبت روان‌درمانگری» اشاره کرد. یالوم در هر دو بعد داستانی و غیرداستانی نوشته‌های خود از لنز روان‌درمانی برای کشف ماهیت وجودی انسان استفاده می‌کند. او در مجموعه‌ کتاب‌های صوتی یالوم خوانان به ما نشان می‌دهد که مرز بین واقعیت و تصور همیشه به‌راحتی قابل تشخیص نیست. گلچین مناسبی از تاثیرگذارترین آثار اروین یالوم در مجموعه کتاب‌های صوتی یالوم خوانان جمع‌آوری شده‌اند. نسخه‌ی چاپی یالوم خوانان در قالب یک جلد منتشر شده اما نسخه‌ی صوتی آن برای سهولت در تولید و توزیع تاکنون در قالب سه کتاب صوتی منتشر شده است.

كه از تعاملات سازنده بين اعضا و مداخلات يك رهبر آموزش ديده جهت تغيير رفتار غير انطباقي تفكرات و احساسات افراد مبتلا به نارضايتي استفاده مي نمايد. اينكه چگونه مي‌توان افرادي دچار مشكلات روحي را گرد يكديگر جمع كرد و به تناسب مشكلاتشان به روان‌درماني و مشاوره پرداخت، در اين كتاب مورد بررسي قرار گرفته است. در مرحله بعد، نکات مربوط به انتخاب درمانجویان و تشکیل گروه بیان شده است و آغاز گروه و مسائل آن بررسی شده است. سپس، اعضای مشکل‌دار گروه بررسی شده‌اند و چارچوب‌های تخصصی در گروه‌ درمانی بیان شده‌ است. در فصول آخر نیز، به گروه‌های تخصصی و گروه رویارویی و آموزش گروه‌درمانگر اشاره شده است.

درمان شوپنهاور، مثالی جذاب، مفصل و پر از جزئیات است برای مطالب مطرح شده در این کتاب که خواندن آن در کنار کتاب روان درمانی گروهی یالوم، خالی از لطف نیست. کتاب روان درمانی گروهی اثر اروین یالوم و مولین لشچ از نشر دانژه منتشر شده است. اگر حتی اسم «اروین یالوم»، نویسنده و روانپزشک آمریکایی را نشنیده باشید، احتمالا کتاب معروف او، «وقتی نیچه گریست» را در بساط کتابفروشان کنار خیابان دیده‌اید. او که فارغ‌التحصیل روانپزشکی از دانشگاه‌های جورج واشنگتون و بوستون است، نه تنها سال‌هاست که بر کرسی استادی دانشگاه استنفورد نشسته، که عناوین متعددی کتاب در زمینه‌ی روانشناسی و داستان‌های روانشناسانه در کارنامه‌ی خود دارد. این مکتب روانشناسی، بر موارد و مشکلاتی تمرکز دارد که به هستی انسان برمی‌گردند.