چند ماه بعد بالزاک در پاریس درگذشت و در قبرستان پرلاشز به خاک سپرده شد. کتاب زن چهل ساله اثر کرو فریزر، خیلی به کتاب مادام بواری شباهت داره. در واقع کرو فریزر سعی کرده نصیحت های بزرگی درباره پایبند بودن به زندگی مشترک بکنه و ارزش های عاطفی گم شده در جوامع امروزی رو به خانواده ها برگردونه تا اعضای یک خانواده به راحتی دچار فروپاشی نشن. چقدر دوستش داشتم، چقدر مثل هم بودیم، اما گذشت، این تمام سال اصلا به دید نمی‌آید که او حتی لحظه‌ای به فکر من بوده. ای کاش من هم عاشق چیزی بودم، عاشق چیزی که فقط و فقط مال خودم باشد، عاشق یک کار، یک عشق مطمئن، عشق به چیزی که به عواطفت پاسخ بدهد، بی قرار آن نباشی که پست بزند، یا کمتر دوستت داشته باشد، یا ته بکشد.

عناوین فصل‌های این کتاب«نخستین خطاها»، «رنج‌های ناشناخته»، «سی سالگی»، «تقدیر خداوند»، «دوملاقات» و «پیری مادر خطاکار» است. رمان زن چهل ساله قصد داره شمارو از احساسات قلبی که به اشتباه فکر میکنین عشق است، دور کنه. همچنین این کتاب بهتون میگه که چطور حس مسئولیت درباره احساسات فرد مقابلتون رو بدست بیارین. عشق در زندگی هرکس میتونه تاثیرات بزرگی بذاره مثلا ممکنه شما به خاطر انتخاب یک فرد اشتباه، بسیاری از موقعیت های خوب زندگی رو از دست بدید. پس تغییر دادن به شرایط اشتباه، ریسکیه که خیلی از افراد قادر به انجامش نیستن. این رمان کمک میکنه که شماهم شجاعت تغییر رو در وجودتون پیدا کنین.

از این عشقِ ممنوع فرزندی نامشروع به دنیا می‌آید و در ادامه داستان، دختر ژولی از راز مادرش باخبر می‌شود و با خشم، برادر نامشروعش را در دریا غرق می‌کند. یکی از موضوعات جنجالی و مهم در کتاب “زن چهل ساله” به مسائل مربوط به روابط جنسی می‌پردازد. نویسنده با شجاعت تمام، به سراغ یکی از موضوعات حساس و چالش‌برانگیز برای زنانی می‌رود که به دهه چهل زندگی خود رسیده‌اند. در این سن، بسیاری از زنان با تغییرات فیزیکی و عاطفی در رابطه با بدن خود مواجه می‌شوند و این تغییرات می‌تواند بر زندگی جنسی آنها تأثیر بگذارد.

او که در اوایل چهل سالگی احساس می‌کرد که زندگی‌اش به پایان رسیده، به تدریج متوجه می‌شود که می‌تواند از این دوران به عنوان فرصتی برای شروعی دوباره استفاده کند. بازسازی تصویر ذهنی از خود، نه تنها به او کمک می‌کند تا رابطه بهتری با خودش برقرار کند، بلکه تأثیر مستقیمی بر روابط جنسی و عاطفی او نیز دارد. بدون شک این حجم از اثرگذاری از یک انسان عادی برنمی‌آید .اونوره دوبالزاک برنده‌ی نشان لژیون دونور، بالاترین نشان افتخار کشور فرانسه شده است. او در ۵۱ سالگی در پاریس درگذشت و در گورستان «پرلاشز»، جایی که محل دفن بسیاری از بزرگان ادبیات است، به خاک سپرده شد. ژولی در داستان گاهی قهرمان و گاهی ضد قهرمانی است که، توسط دخترش و اتفاقات غم‌انگیز زندگی‌اش مجازات می‌شود.

ماریا که تا قبل از چهل سالگی رابطه جنسی را بیشتر به عنوان یک وظیفه یا نیاز همسرش می‌دانست، حالا با احساسات جدیدی مواجه می‌شود. او با تمرکز بر خود و شناخت بهتر بدنش، به این نتیجه می‌رسد که تمایلات جنسی می‌تواند نقشی بزرگتر و پیچیده‌تر در تقویت اعتماد به نفس او ایفا کند. به مرور زمان، ماریا یاد می‌گیرد که باید خودش را در اولویت قرار دهد و از بدن و خواسته‌های خود لذت ببرد. بالزاک سبک زندگی و نحوه مواجه زنان با احساسات و خانواده را در قرن ۱۵ فرانسه به خوبی توصیف می‌کند. رمان‌های بالزاک، به دور از خیال و بیشتر بر پایه عناصر و اتفاقات حقیقی نوشته شده است. آنگونه که، یکی از مرجع‌های خوب برای شناخت فرانسه قرن ۱۹ را، آثار بالزاک می‌دانند.

بعد یک دفعه می بینی پیر شدی و هنوز هیچ کدام از کارهایی که می خواستی نکردی». چهل سالگی – ناهید طباطبایی این کتاب درباره موضوعاتی مانند عشق، جوانی، خانواده و موسیقی است و داستانی جذاب راجع به حسرت‌ها و تراژدی‌های زندگی یک زن چهل ساله روایت می‌کند. داستان در مورد زنی به نام آلاله است که در آستانه چهل سالگی قرار دارد و تحت تأثیر تغییرات زندگی قرار می‌گیرد.

فکر می کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می رسد می بیند هنوز همان دختر ۱۵ ساله است که موهایش سفید شده، دور چشمهایش چین افتاده، پاهایش ضعف می رود و دیگر نمی تواند پله ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره هاست که روی دوش آدم سنگینی می کند… پیری فقط یک صورتک بدترکیب است که با یک من سریش می چسبانندش روی صورت آدم، ولی آن پشت جوانی است که دارد نفسش می گیرد.

می‌داند که زندگی خوبی دارد و به بهترین شکل با همسرش در هماهنگی و تفاهم است، اما فکر روبه‌رو شدن دوباره با هرمز شادان هم هر لحظه حالش را دگرگون می‌کند. دیگر آن دختر جوان نیست و سال‌ها هم از آن عاشقی گذشته، نمی‌داند که قرار است در روزهای آینده و با برگشتن هرمز، چه چیزی را پشت سر بگذارد… ماریا زن سکسی در طول داستان با مشکلات زناشویی متعددی مواجه است. رابطه او با همسرش سرد و بی‌روح شده و این امر نه تنها به زندگی جنسی‌شان آسیب زده، بلکه رابطه کلی آنها را نیز تیره کرده است. این مشکلات باعث می‌شود که ماریا به فکر تغییر و بازنگری در زندگی زناشویی‌اش بیفتد. نویسنده به خوبی نشان می‌دهد که روابط جنسی تنها یک بعد از زندگی زناشویی نیست، بلکه می‌تواند به عنوان نشانگر مشکلات عمیق‌تر و عدم تفاهم در جنبه‌های دیگر رابطه باشد.

او تلاش می‌کند تا این تغییرات را بپذیرد و آنها را به عنوان بخشی طبیعی از فرآیند زندگی ببیند. این پذیرش به او کمک می‌کند تا به آرامش درونی برسد و با خود و دیگران مهربان‌تر باشد. وبسایت شهرکتاب منبعی از کتاب های الکترونیکی است که تیم مدیریتی سایت تلاش کرده است تا محتوایی باارزش و با کیفیت در اختیار علاقمندان قرار دهد. در این مجموعه از نویسندگان و مترجمانی که مایل به همکاری با ما هستند استقبال می شود.