خواندن کتاب ذهن هولوتراپیک، اثر استانیسلاو گروف و هال زینا بنت، علاوه‌بر این‌که اطلاعات سودمندی را در مورد تاریخ علم در اختیارتان قرار می‌دهد، مبانی و اصول یکی از مهم‌ترین نظریه‌های نوظهور را نیز در رابطه با خودآگاهی، برایتان روشن می‌کند. نارسایی‌های علم نیوتونی در شناخت ذهن و ناخودآگاه آدمی، همچنین مراحل خودآگاهی از دیدگاه نظریه‌ی هولوتراپیک، از مباحث محوری این کتاب علمی به شمار می‌روند. کتاب ذهن هولوتراپیک راهی به سوی جهان هولوگرافیک نوشته استانیسلاو گروف، هال زینا بنت با ترجمه محمد گذرآبادی توسط انتشارات هرمس به چاپ رسیده است. درست همانطور که کوپرنیک با این کشف که زمین مرکز عالم نیست زمانۀ خود را زیر و رو کرد، جدیدترین کشفیات ما نیز که حاصل کار محققان در سراسر جهان است ما را وامی‌دارد دقیقت‌تر نگاه کنیم که از لحاظ فیزیکی، ذهنی و روحی که هستیم. اکنون شاهد ظهور تصویر تازه‌ای از روان و به همراه آن جهان‌بینی شگفت‌آوری هستیم که آخرین کشف‌های علمی را با حکمت کهن‌ترین جوامع ترکیب می‌کند.

تنوع کتاب‌ها فوق‌العاده‌ست و همیشه می‌تونم کتاب مورد نظرم رو پیدا کنم. شما سفارش میدین و ما اگر کتاب رو داشتیم یا تونستیم پیدا کنیم، شرایط خرید کتاب رو براتون فراهم می‌کنیم. کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.

برای دریافت کتاب ذهن هولوتراپیک و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. تقریبا در همان زمانی که پیشرفت‌های عمده در علم فیزیک آغاز شده بود، کشف ال‌اس‌دی و تحقیقات بعدی در زمینه مواد روانگردان، راه‌های انقلابی و جدیدی را در مطالعه خودآگاهی بشر گشود. دهه‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ شاهد گرایش و علاقه ناگهانی به فلسفه‌ها و تجربه‌های معنوی شرق، شمنیسم، عرفان، روان‌درمانی تجربه‌ای و دیگر کاوش‌های عمیق در روان بشر بود. مطالعه مرگ و احتضار اطلاعات شگفت‌انگیزی را درباره رابطه بین خودآگاهی و مغز فراهم کرد. علاوه بر این، علاقه به فراروان‌شناسی و خصوصآ تحقیق روی ادراک فراحسی دوباره رواج یافت. اطلاعات جدیدی نیز درباره روان بشر در آزمایشگاه‌هایی به دست آمد که به آزمایش روی فنون جدید دگرگون‌سازی ذهن (mindaltering)، نظیر محرومیت حسی (sensory deprivation) و بازخورد زیستی (biofeedback) می‌پرداختند.

اثر پیشِ رو با برگردان محمد گذرآبادی و به کوشش نشر کتاب هرمس به شما ارائه می‌شود. تا پیش از این‌که انیشتین و نظریه‌ی کوآنتوم پا به عرصه‌ی علم بگذارند، دانشمندان تصور می‌کردند جهان ما از ماده‌ی جامد ساخته شده و اتم‌ها به‌عنوان پدیده‌هایی تفکیک‌ناپذیر، اجزای سازنده‌ی تمام موجودات جهان محسوب می‌شوند. در چنین رویکردی، تکامل موجودات در ذیل قواعد ویژه‌ای تفسیر می‌شد و انسان‌ها تصور می‌کردند روزی خواهند توانست با کشف تمامی این قواعد، در آزمایشگاه‌های خود «زندگی» را نیز تولید کنند. این تصور مکانیکی از جهان و ساختار آن، حاصل علم نیوتونی بود که تا قرن بیستم بر تمامی پژوهش‌ها سیطره داشت. در فصول دوم تا پنجم، عواملی که به خودآگاهی انسان‌ها، از زمان پیش از تولد تا هنگام تولد شکل می‌دهند، معرفی می‌شوند. جهان آمنیوتیک، خروج از بهشت، کشمکش با مرگ و تولد دوباره، همچنین تجربه‌ی مرگ و تولد مجدد، مراحلی هستند که به اعتقاد نویسندگان، خودآگاهی انسان با عبور از آن‌ها شکل می‌گیرد.

اما به نظر یونگ غیرممکن مى‌آمد که مردى به این نام معلم مهمان او باشد چون شانکاراچاریا قرنها پیش مرده است. یونگ براى روشن کردن قضیه، از مهمان خود پرسید آیا منظورش همان شانکاراچاریا است که قرنها پیش مرده. مطالعه این کتاب به دانشجویان روانشناسی و روان درمانگران توصیه می شود . زمان ارسالشون مثل همونی بود که توی سایت گفته بودند و پشیتبانیشون عالی بود همچنین کیفیت بسته بندی ام حرف نداشت و کتاب بدون هیچ مشکلی به دستم رسید. عنوان بخش سوم “پارادایم فرافردی” است و بر این نکته تأکید می‌کند که آگاهی ورای این باور است که آگاهی تنها به منزله نتیجه زندگی فردی ما وجود دارد. بنابراین آگاهی فرافردی چیزی است خارج و مستقل از ما که در ذات خود محدود به ماده نیست.

بر پایه‌ی نظریه‌ی هولوتراپیک، خودآگاهی از بخش‌های جدایی‌ناپذیر جهان محسوب می‌شود، نه این‌که صرفاً با فعل‌و‌انفعالات مغز انسان به دست بیاید. در چنین دیدگاهی، انسان می‌تواند با رجوع به گذشته‌ی خود، حتی زمان پیش از تولد، ریشه‌ی مسائل و مشکلات روحی و روانی‌اش را پیدا کرده و اقدام به خوددرمانی کند. به‌طور کلی، می‌توان گفت تئوری هولوتراپیک دریچه‌های تازه‌ای را به روی انسان‌های معاصر می‌گشاید و آن‌ها را با کارکردهای جدید ذهن و خودآگاهی آشنا می‌کند.