قبل از اینکه بخواهیم جوابی به این سوال بدهیم، باید اول ببینیم که آیا خود استرس کلا چیز بدی است یا نه. در واقع گاهی اوقات این استرس که حالا به دنبال کاهش آن هستیم، می‌تواند به اهرمی برای پیشرفت ما تبدیل شود. “دکتر آرون در کتاب آدم بسیار حساس به مخاطبان مراقب فردی، راهکارها و نکات کاربردی و نحوه ارزیابی خود را آموزش می‌دهد. همه این‌ها در کنار بینشی که این کتاب به شما می‌دهد، از آن یک بسته کامل می‌سازند. اکنون برای آگاهی یافتن از زمان به ساعت نگاه کنید و آن را در ذهن خود ثبت نمایید یا بر روی یک کاغذ یادداشت نمایید.

نویسندگان کتاب اضطراب را میوه‌ی کمال‌گرایی می‌دانند و البته خود کمال‌گرایی را هم محصول راضی‌نبودن از خود و کنارنیامدن با نقاط ضعفی که در همه وجود دارد. در حقیقت، ماجرای اضطراب را از جایی پیگیری می‌کنند که بذر آن در ذهن افراد کاشته شده است. افکار مزاحم خود را خیلی جدی نگیرید، آن ها می آیند و می روند. خود را درگیر آن ها نکنید، به خود بگویید این یک فکر مهمان است و می رود، ماندگار نیست.یکی از مشکلاتی که خیلی از افراد دارند این است که افکار خود را ماندنی می دانند.

او که خود پزشکی متخصص در آمریکاست، توانسته با شوخی‌های بامزه‌اش افراد معمولی بسیاری را نسبت به نگرانی و اضطرابی که در خود حمل می‌کنند حساس‌تر و آگاه‌تر کند. نگرانی فقط زندگی ما در زمان بیداری را به کاممان زهر نمی‌کنند، تاثیر اضطراب و نگرانی می‌تواند حتی خواب و سلامتی را هم از ما بگیرد و این شروع بدبیاری‌ها و ضررهای دیگر است. کتاب چرا گورخرها زخم معده نمی‌گیرند اثری است که شیرینی و طنازی آن باعث می‌شود، مطالب آن را با اشتیاق دنبال کنید و به این راحتی‌ها مغلوب نگرانی و اضطراب نشوید. کتاب علم استرس که نشر ارجمند منتشر کرده، به عنوان یک مرجع برای پژوهشگران، دانشجویان و متخصصان روان‌شناسی و حوزه‌ی سلامت مفید است؛ چراکه ۱۲۰ متخصص در حوزه‌ی سلامت روان در نگارش آن نقش داشته‌اند. خبر خوش این است که ذهن آگاهی در این زمینه کارنامه درخشانی دارد. ذهن آگاهی یا توجه آگاهی عناصر ذهن را – فکر، احساسات ، گفتار و رفتار – که منجر به رنج و اضطراب می شود پیدا می کند و باعث آزادی و رهایی می شود.

کتاب ذهن‌آگاهی برای مدیریت استرس تمرین‌هایی ساده و آسان به شما ارائه می‌کند که به شما کمک کند به نگرانی خاتمه دهید و بر زمان حال تمرکز کنید. این روش‌های ساده را یاد بگیرید تا از به دام افتادن در تله‌های فکری جلوگیری کنید، احساسات‌تان را برون‌ریزی کنید و تمرکز خود را تقویت کنید. کتاب کار نگرانی و اضطراب با راه‌حل‌های شناختی-رفتاری که ارائه می‌دهد، می‌تواند برای افرادی که با استرس دست‌وپنجه نرم می‌کنند، مفید باشد. کتاب ذهن‌آگاهی برای مدیریت استرس با هدف کمک به تمام انسان‌هایی نوشته شده است که هر روزه درگیر فشار و استرس‌های خودساخته‌ی ذهنشان هستند.

دکتر آمیت سود بر این باور است که ریشه استرس، دردها و افسردگی‌ها بیشتر از هر چیزی به درون ما برمی‌گردد، بنابراین می‌کوشد به مخاطب بیاموزد از دریچه تازه‌ای به مسائل مختلف زندگی نگاه کند. ایده‌ها و آموزش‌های این کتاب در کلینیک‌ها و مراکز درمان و مدیریت استرس زیادی توسط دکتر آمیت سود آزمایش و آموزش داده شده‌اند. اگر دائم به گذشته یا آینده فکر می‌کنید، این کتاب کمک می‌کند به جهان‌بینی درستی برسید و زمان حال را بهتر و با آرامش بیشتری تجربه کنید. در دنیای امروز، مدیریت استرس یکی از مهارت‌های مهم فردی به حساب می‌آید. مطالعه کتاب های مدیریت استرس یکی از بهترین روش‌های یادگیری این مهارت است. در معرفی کتاب امروز، کتاب‌هایی با موضوع مدیریت استرس معرفی می‌کنیم.

انواع مختلفی از مراقبه مانند مدیتیشن تنفسی، مدیتیشن تجسمی و مدیتیشن متمرکز وجود دارد. دوری کردن از استرس تقریبا غیر ممکن است، اما می‌توانید با استفاده از راهکارهای این کتاب که برای غلبه و مقابله با اضطراب و استرس نوشته شده‌اند، در شرایط استرس‌زا بهتر عمل کنید. نشر دیموند بلورین این کتاب را با ترجمه محمد هادی آقاجانی منتشر کرده است. از نگران شدن بابت دیر کردن عزیزانمان گرفته، تا نگرانی بابت قبولی یا عدم قبولی در دانشگاه.

«من و زندگی با هیولای درون» با به‌کارگیری تصاویر طنزآلود، به اشخاص درگیر با هیولای استرس، راهکارهایی را نشان می‌دهد. اعظم جوزدانی، این کتاب ۱۱۲صفحه‌ای را برای انتشارات سیزده، ترجمه کرده است. کتاب دیگری از همین نویسنده، در ادامه، با عنوان «من و لذت زندگی با هیولا» منتشر شده است. امیدوارم این 14 تکنیک ذهن آگاهی به کاهش استرس و افزایش آرامش شما کمک کند. ذهن‌آگاهی به کاهش فعالیت آمیگدال، بخشی از مغز که مسئول پاسخ به استرس است، کمک می‌کند.