اما (درک این «اما» بسیار مهم است) تحقیقات تکمیلی نشان داده‌اند که نیت انجام زمانی کارآمد است که هر بار فقط روی یک چیز تمرکز داشته باشید. درواقع محققان دریافتند افرادی که سعی داشتند به اهداف متعددی برسند، در مقایسه با افرادی که روی یک هدف تمرکز کرده بودند، پایبندی کمتر و احتمال موفقیت کمتری داشتند. کتاب ذهنیت برنده نوشته جیمز کلیر و به ترجمه صبا صدیقی می‌باشد. گرچه داشتن ثبات برای پیشرفت‌کردن و دستیابی به سطحی از موفقیت یا تناسب‌اندام از همه چیز مهم‌تر است، اما وقتی به اهمیت ثبات پی می‌برید، خطر گرفتار شدن در خطای ذهنی همه یا هیچ به سراغ شما می‌آید. ذهن شما ممکن است گرفتار این موضوع شود که باید ثباتی بی‌عیب‌و‌نقص داشته باشید و در غیر این صورت شکست خواهید خورد!

عادت‌ها و کارهای روزمره خاصی وجود دارند که، صرف‌نظر از شرایطی که با آن مواجه هستید، دستیابی به موفقیت را آسان‌تر می‌کنند. در واقع ممکن است همین حالا هم برخی از این عادت‌ها را داشته باشید. اما مهمتر از همه، اگر درک کنید که چگونه از این عادت‌ها بهره ببرید، می‌توانید تغییراتی موثر و چشمگیر در سلامتی، شغل و روابط خود ایجاد کنید.

آگاهی از زمان و مکان وقوع عادت بد و تعداد دفعات آن می‌تواند به شما کمک کند تا بهتر با آن کنار بیایید. ترک عادت‌های بد نیازمند زمان، تلاش و استقامت است، اما با برنامه‌ریزی و پشتکار می‌توانید به هدف خود برسید. موفق‌ترین افراد نیز در پایبندی به عادت‌هایشان دچار لغزش می‌شوند، اما تفاوت آن‌ها در توانایی‌شان برای بازگشت سریع به مسیر اصلی است. برای این کار، نیازی به اراده فوق‌العاده ندارید، بلکه باید از راهبردهایی استفاده کنید که شما را به مسیر اصلی‌تان بازگردانند.

همان‌طور که خوانندگان همیشگی‌ام می‌دانند، من به مدت سه سال هر دوشنبه و پنجشنبه مقاله‌ی جدیدی منتشر می‌کردم. گاهی اوقات مقاله کوتاه‌تر از آنچه بود که انتظار می‌رفت، گاهی به‌اندازه‌ای که دلم می‌خواست تأثیرگذار نبود، گاهی به‌اندازه‌ای که می‌شد مفید نبود و… میلیون‌ها بازدیدکننده، صدهاهزار دنبال‌کننده و کسب‌وکاری تمام‌وقت. کارل نیوپورت استادیار علوم کامپیوتر در دانشگاه جورج تاون است و در کنار استادی در دانشگاه کار نوشتن را هم انجام می‌دهد و کتاب‌هایش بسیار موردتوجه هستند. موضوعی که او روی آن تمرکز کرده است حواس پرتی‌ای است که این روزها به دلیل دیجیتالی شدن دنیا، گریبان انسان‌ها را گرفته است. او دیدگاه این دو مرد زندگی‌اش درباره‌ی پول را باهم مقایسه کرده و تلاش کرده است به این سؤال پاسخ دهد که چرا ثروتمندان همواره در حال ثروتمند شدن هستند.

بوجود آوردن عادت‌های جدید کار یک یا دو روز و یا یک یا دو هفته نیست، بلکه به مرور در طول زمان برای مثال در عرض چند ماه شکل می‌گیرد که البته باید روند آن حفظ گردیده و از مسیر اصلی دور نشد. به جای تمرکز بر تغییرات بزرگ، بر روی سبک زندگی جدید تمرکز کنید. تغییرات کوچک و روزمره، مانند نوشیدن ۸ لیوان آب در روز یا پیاده‌روی ۲۰۰ دقیقه‌ای، می‌توانند به شما کمک کنند تا به اهداف بزرگ‌تر خود برسید.

جیمز کلیر نویسنده، سخنران و کارآفرین محبوب و مشهور آمریکایی است که عمده‌ی سخنرانی‌ها و نوشته‌های او پیرامون عادت‌ها و نقش مؤثر آن‌ها در زندگی و رسیدن به اهداف است. او در سال 1986 در هامیلتون ایالات‌ متحده متولد شد و تحصیلات خود را در سال 2008 در رشته‌ی بیومکانیک دانشگاه دنیسون به اتمام رساند، و پس از آن، به مطالعه و تحقیق در حوزه‌ی عادت‌ها و رفتارهای انسانی پرداخت و اطلاعات جامعی در این باره کسب کرد. جیمز کلییر در همیلتون اوهایو و در ایالات متحده به دنیا آمده است.