متاسفانه شرکت های بسیاری در حوزه های مختلف به نقاط تماس مشتری با سازمان خود دقت نمی کنند و به همین راحتی مشتریان بسیاری را از دست می دهند. نکته جالب اینجاست که فقط ۲ شرکت بعد از ۲۴ ساعت و ۱ شرکت بعد از ۳ روز با ما تماس گرفتند و پیگیر ایمیل ارسالی شدند. اگر اطلاعات مشتری را ثبت ندارید حداقل طوری وانمود کنید که ثبت شده دارید اما فعلا” به سوابق دسترسی ندارید یا اینکه تماس گرفتید تا پرونده مشتری را در سیستم تکمیل کنید. گفتم خانم اگر میدونستم که میگفتم ، الان پروژه ای نداریم، گفت میشه اسم من رو یکجا یادداشت کنین تا هروقت پروژه داشتین اول به من بگین؟ گفتم باشه، گفت میشه حداقل من لیست قیمت براتون پیک کنم؟ گفتم خانم نیازی ندارم، خواستم خبر میدم، گفت میشه براتون تلگرام کنم؟ و….. ۴- خدمات اصلاح سر مشتریان قدیمی و بیمار محله را در منزل آنها انجام می داد.
۷- فروشنده در مغازه سوم برای نهایی سازی فروش تلاش خود را کرد و بهترین نتیجه را گرفت. دو پیشنهاد انفجاری دیگر را در همان جلسه با او در میان گذاشتم و قرار شد به عنوان مشاوره در کنار مجموعه حضور داشته باشم. خیلی وقتها برای پیدا کردن روشهای حفظ و وفادارسازی مشتری، کتابهای متخصصین غربی را زیر و رو میکنیم، غافل از این که در نسل کاسبان قدیمی کشور خودمان، الگوهایی کامل از مشتری مداری به چشم میخورد.
در هنگام خروج ، مشتری از مدیر رستوران به خاطر پیش غذا بسیار تشکر کرد. ان المسلمين يلتقيان ، فافضلهما أشدهما حبا لصاحبه .از دو مسلمان كه به هم برخورد مي كند آن كه ديگري را بيشتر دوست دارد بهتر است . ظرف ٣ دقیقه دیگر خدمتتان میرسم، بعد از اینکه رسید اطلاع داد، وقتی رفتم پایین دیدم کنار ماشین ایستاده، فردی جوان، مودب، با خودرویی تمیز، سلام گرمی کرد،وسایلم را گرفت و داخل خودرو گذاشت. در محله هایی آرایشگاههایی را میشناسم که به شدت شلوغ هستند و همیشه مشتری دارند، فقط با رفتار خوب و مهارت در کار خود موفق شده اند. ۳- کیف لوازم اصلاح شخصی را آماده کرده و به مشتریان قدیمی خود می فروختند.
در زمان حیاتش متأسفانه اشعار او در آتشسوزی مغازهاش سوخت که پس از جمعآوری اشعار بهجا مانده نام «دیوان سوخته» بر آن نهادند. حاج میرزا احمد عابد نهاوندی معروف به «مرشد چلویی» است ،به دلیل برخورد خاص خود با مشتریان، او را «بهترین کاسب قرن» مینامند. همه ما باید رفتار و منش ایشان را در کسب و کار خود پیاده سازی کنیم. در ادامه 18 داستان واقعی کسب و کار در ارتباط با مشتری و فیلمی مستند از حاج مرشد چلویی نیز درج شده است. همه ما باید رفتار و منش ایشان را در کار و کسب خود پیاده سازی کنیم. حاج میرزا احمد عابد نهاوندی معروف به «مرشد چلویی» است ، به دلیل برخورد خاص خود با مشتریان، او را «بهترین کاسب قرن» مینامند.
شیخ حسین انصاریان درباره مرشد چلویی روایتی دارد که در آن ماجرای نماز شکر مرشد پس از آتش گرفتن مغازهاش را تعریف میکند. نتیجه این شدکه برای پروژه بعدی در دوسایت مشخص تبلیغ کنند،ماهی یکبار تمام درخواست کنندگان را یکروزه به سایت پروژه ببرند و… دوستان عزیز لطفاً اطلاعات مشتریان را به دقت جمع آوری کنید تا بتوانید تحلیل مناسبی داشته باشید. اطلاعات را با تمام جزئیات در اختیار گذاشتند ، درجلسه بعدی تحلیلی را ارائه دادم که تمام مدیران جاخوردند و از پیشنهادات به شدت استقبال کردند. ٧٨٪ مشتریان در شهرهای بزرگ صاحبخانه بودند، ٨۶٪ مشتریان به محل سایت پروژه مراجعه کرده بودند،۶٩٪ مشتریان از میان تمام تبلیغات چاپی و اینترنتی،تنها ازدوسایت مشخص تبلیغ را مشاهده کرده بودند و ۵٠٪تبدیل به مشتری شده بودند و…. ۱- استخدام فردی که از مشتریان با چای پذیرایی می کرد و اطلاعات مشتریان و زمان مراجعه ایشان را در نرم افزار ذخیره می کرد.
دوست عزیز ایجاد تغییر در کسب و کار همیشه نیاز به صرف هزینه های بزرگ ندارد و شما باید کمی خلاقانه تر عمل کنید . او شخصاً داخل سالن سر هر میز میرفت و مشتریها را میدید و احوال پرسی میکرد، گاهی لطیفهای میگفت و مشتریان را متبسم میکرد. در این مستند به معرفی مرحوم حاج احمد عابد معروف به مرشد چلویی پرداخته می شود. گاهی با یک دسته سیخ کباب بین میزها میچرخید و هر بشقابی خالی میشد -حتی شده به اصرار- سیخی کباب داخلش اضافه میکرد». همواره تاکید داشت روزی تو همیشه می رسد؛ گاهی کم است و گاهی زیاد، ولی روزی حداقل را خدای متعال قطع نمیکند. چند سال پیش ودر روز جمعه برای خرید کاغذ دیواری به مغازه های مختلف سرزدم و نتیجه آنرا تقدیم می کنم تا شاید در این شرایط اقتصادی ، کسب وکارهای مختلف درس هایی از آن فرا بگیرند.
ثبت ديدگاه