اگر ادامه بدهيد بعدا نكات ظريفي مطرح خواهد شد كه در طي مطالعه، البته به يك طريق طبيعي و شهودي، براي تان روشن خواهد شد. اما كمك تان خواهد كرد كه به جواب تان برسيد، جوابي كه مركب از كلمات، تعاريف يا نظريات نخواهد بود بل كه يك راه نو ديدن خود و جهان است… • آيين بودا چيست؟ • بودا يعني بيدار • آيين بودا و شاكيه موني • چهار حقيقت عالي • ذن، چن، و ديانه • فراسوي اضداد • اهميت تمرين و عمل • و…
به نظر میرسد که ما همیشه میخواهیم بیشتر بدانیم؛ همیشه فکر میکنیم بررسی میکنیم مطالعه میکنیم. فقط انسانها نیستند که این طورند بلکه این کنجکاوی تو جنم تمام زندگان هست. تا حالا تو نخ بچه گربه رفته اید که چه طور هر چیزی را وارسی میکند بو میکشد پنجه میکشد به دندان می گیرد، خلاصه همیشه میخواهد بیشتر بداند؟ کلمه ی curious، به معنی «کنجکاو»، با دو لغت دیگر همخانواده است یکی care دقت) و دیگری cure (درمان). قابل فهم است که گربه دقیق باشد و بخواهد سر از چیزهای curious با دو لغت care و cure همخانواده است طبعاً چنین رابطه یی مین معانی فارسی آنها نیست. با ورود و یا ثبت نام در سایت شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت و قوانین حریم خصوصی آن را میپذیرید. سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد .
کتاب دعوت به تمرین ذن به تالیف آلبرت لو مترجم عسکری پاشایی توسط انتشارات فراروان منتشر شده است.این کتاب دربارع ی ذن است و برای کسانی نوشته است که ذن یا چیزی نمی دانند یا خیلی کم میدانند. کتاب ساده شده تا خواننده بتواند کل جنگل را ببیند نه آن که به این یا آدرخت بیاویزد. ذن اساسا نوعی عمل یا تمرین است و نظریه ایی از یک اعتقاد جزمی نیست. کتاب دعوت به تمرین ذن که توسط انتشارات فراروان چاپ شده است؛ دربارهی ذن zen است و برای کسانی نوشته میشود که از ذن یا چیزی نمیدانند یا خیلی کم میدانند. به این منظور تا جایی که ممکن است کتاب ساده تا خواننده بتواند در کل جنگل را ببیند نه آن که به این یا آن درخت بیاویزد. این کتاب درباره ی ذن است و برای کسانی نوشته می شود که از ذن یا چیزی نمی دانند یا خیلی کم می دانند.
کتاب دعوت به تمرین ذن نوشته آلبرت لو با ترجمه ع.پاشایی, توسط انتشارات فراروان به چاپ رسیده است. در کتابی که می خوانید بسیاری از کتابهای خوب و جامع در مورد ادبیات و فلسفه ی غنی ذن را می توان در قفسه های کتابفروشی ها یافت. اما هیچ کتابی وجود ندارد که به سادگی ، برای افراد مبتدی علاقه مند ، نحوه ی انجام ذن – یعنی نحوه ی نشستن و شروع به کار در جهت تحقق وعده های ذن را توضیح دهد. نویسنده ی این کتاب هیچ ادعای بزرگی ندارد و وعده ی هوشیاری را به خوانندگانش نمی دهد.
به این منظور تا جایی که ممکن است کتاب ساده شده تا خواننده بتواند کل جنگل را ببیند نه آن که به این یا آن درخت بیاویزد. ذن اساساْ نوعی عمل یا تمرین است و نظریه یی از یک اعتقاد جزمی نیست. لغت ذن، یا چن، از لغت دیانه ی سنسکریت گرفته شده است که به معنی تفکر و نظاره است.ذن یا دیانه، یعنی به فراسوی اضداد «من» و «جهان»، زندگی و مرگ، «این جا و آن جا» رفتن، یعنی به ورای تمام چیزهایی که می توان وصف یا تجربه کرد.
اگر آماده باشید کتاب دعوت به تمرین ذن آن کلمات را به شما خواهد داد. نیاز به تمرین هشیارانه و حیاتی موقعی آشکار میشود که بدانیم در تمرین ذن، ذاذن هم هدف است و هم وسیله. نشسته با دستها در وضعیت مناسب، سربالا، و پلکها فروافتاده، جان بیدار شده یا برانگیخته اما روی چیزی نمانده، اینها تجلی کامل یگانگیای است که شالودهی همه چیز است، و در همه نمودار میشود. اما ذاذن وسیله هم به حساب میآید و این جنبه است که این جا برای ما جالب است. ثبت پاسخ به معنی موافقت باقوانین انتشار بانک کتاب گیتامهر است. ذن اساسا نوعی عمل یا تمرین است و نظریهای از یک اعتقاد جزمی نیست.
اگر ادامه بدهید بعدا نکات ظریفی مطرح خواهد شد که در طی مطالعه، البته به یک طریق طبیعی و شهودی، برایتان روشن خواهد شد. شما سفارش میدین و ما اگر کتاب رو داشتیم یا تونستیم پیدا کنیم، شرایط خرید کتاب رو براتون فراهم میکنیم. رسم این است که نویسنده در مقدمه ی کتاب به یک طریق خیلی کلی، موضوع کتاب را به خواننده بگوید. این کار یک دید کلی از کتاب به خواننده میدهد و او را در جهت درست راهنمایی میکند.
این کتاب درباره ذن است و برای کسانی نوشته میشود که از ذن یا چیزی نمیدانند یا خیلی کم میدانند به این منظور تا جایی که ممکن است کتاب ساده شده تا خواننده بتواند کل جنگل را ببیند نه آن که به این یا آن درخت بیاویزد. ذن اساسا نوعی عملکرد یا تمرین است و نظریهیی از یک اعتقاد جزمی نیست. لغت ذن، یا چن، از لغت دیانه سنسکریت گرفته شده است که به معنی تفکر و نظاره است. کتاب دعوت به تمرین ذن نوشته آلبرت لو با ترجمه ع.پاشایی, توسط انتشارات فراروان با موضوع عرفان, تعالیم و اعمال بودائی, ادیان و عرفان هندی به چاپ رسیده است.
رسم این است که آلبرت لو در مقدمهی کتاب دعوت به تمرین ذن به یک طریق خیلی کلی، موضوع کتاب را به خواننده بگوید. این کار یک دید کلی از کتاب به خواننده میدهد و او را در جهت درست راهنمایی میکند. نویسنده درواقع در مقدمه میگوید که با نوشتن آن کتاب سعی دارد چه کاری را به انجام برساند. آن جواب مرکب از کلمات، تعاریف یا نظریات نخواهد بود بلکه یک راه نو دیدن خود و و جهان است. برای اینکه بتوانیم این را کاملا بفهمیم که چرا واقعا یک چنین چیزی به اسم ذن وجود ندارد، نیاز به کلمات و کار داریم.
ثبت ديدگاه