این است دورنمای روان شناختی ای که جهان بینی آرتور در نهایت از آن تاثیر گرفت. زمان ارسالشون مثل همونی بود که توی سایت گفته بودند و پشیتبانیشون عالی بود همچنین کیفیت بسته بندی ام حرف نداشت و کتاب بدون هیچ مشکلی به دستم رسید. به چنتا موضوع بسیار پیچیده در قالب یک داستان و یک زندگی نامه توی کل کتاب اشاره میکنه جوری که نظرش نمیتونید قبول نکنید.
این کتاب براساس دیدگاههای روانشناسی و فلسفی نوشته شده و در سال ۲۰۰۵ به انتشار رسیده است. در این اثر روایت زندگی روانپزشکی را میخوانیم که به سرطانی بدخیم مبتلاست و پس از وقفهای کوتاه، تصمیم به ادامهی جلسات رواندرمانی گروهی میگیرد تا هراس مرگ را از خود دور کند. در میان این جلسات رواندرمانی، نظرات آرتور شوپنهاور، فیلسوف بزرگ نیز مطرح میشود. اروین دیوید یالوم (Irvin David Yalom) متولد ۱۹۳۱، واشینگتن دی سی، ایالات متحده آمریکا، یک روانپزشک هستیگرا و نویسنده آمریکایی بسیار محبوب بینالمللی است. اروین در سال ۱۹۵۶ در بوستون در رشتهی پزشکی و در سال ۱۹۶۰ در نیویورک در رشتهی روانپزشکی فارغالتحصیل شد و بعد از خدمت سربازی، در سال ۱۹۶۳ استاد دانشگاه استنفورد شد. در همین دانشگاه بود که الگوی روانشناسی هستی گرا یا اگزیستانسیال را پایهگذاری کرد.
آرتور شوپنهاور برای دوستداران فلسفه نام غریبهای نیست فیلسوفی آلمانی که در قرن نوزدهم میزیسته (۱۷۸۸-۱۸۶۰) و صاحب تفکرات و نظریاتی برای خودش است. یالوم شناخته میشود، متولد ۱۳ ژوئن سال ۱۹۳۱ در واشنگتن دی.سی است. یالوم یک روانپزشک اگزیستانسیال آمریکایی است که در دانشگاه استنفورد استاد ممتاز روانپزشکی بوده و همچنین نویسندهی داستانهای تخیلی و غیرتخیلی است. او در سال ۱۹۵۶ در بوستون در رشتهی پزشکی تحصیل کرد و در سال ۱۹۶۰ در نیویورک از رشتهی روانپزشکی فارغالتحصیل شد.
فلیپ آرزو دارد با به کارگیری اندیشه های شوپنهاور،به یک مشاور فلسفی بدل شود و برای این منظور نیازمند سرپرستی جولیوس است. این کتاب روایت گروه درمانی افرادی هست که هرکدام نماینده یک تیپ شخصیتی هست.کتاب فوق العاده جذاب و پرمحتوایی هست. اگر طرفدار کتاب صوتی هستید، نسخه صوتی درمان شوپنهاور نیز در طاقچه در دسترس است. این کتاب صوتی توسط کیومث پارسای ترجمه شده و توسط انتشارات مصدق به انتشار رسیده و گویندهی آن نیز میلاد فتوحی است. فیلیپ اسلیت، فردی که در گذشته بیمار جنسی بوده و از آن پس زندگی خود را بر مبنای افکار شوپنهاور بنا کرده و فکر میکند زندگی میتواند از طریق فلسفه معنا و تفسیر شود. دکتر جولیوس هرتسفلد، روانپزشکی که متوجه میشود سرطان دارد و تصمیم میگیرد به دنبال بیماری بگردد که فکر میکند شکست خورده است.
خانوادهی یوهانا، تروازنرها، به طبقهی متوسط تعلق داشتند و همیشه برای شوپنهاورهای والامقام، احترامی توام با ترس قایل بودند. در نتیجه وقتی هاینریش در سی و هشت سالگی به خواستگاری یوهانای هفده ساله آمد، تروازنرها از شادی در پوست خود نمی گنجیدند و یوهانا هم به انتخاب والدینش گردن نهاد. تاحالا با کتابی سفر کردی؟ جوری غرقش بشی که انگار توی اون لحظه فقط خودتی و کتابی که تو دستات گرفتی؟اینجا نیومدیم که فقط یک فروشگاه آنلاین کتاب باشیم.
یالوم هم آثار دانشگاهی متعددی تألیف کرده است و هم چند رمان موفق دارد. او جایزه انجمن روانپزشکی آمریکا را در سال ۲۰۰۲ دریافت کرد، اما بیشتر به عنوان نویسنده رمانهای روانشناختی، به ویژه رمان مشهور وقتی نیچه گریست شهرت دارد. یالوم با ترجمهی سپیده حبیب توسط نشر قطره به چاپ رسیده است. از رمان های روانشناسانهٔ او میتوان به «مامان و معنی زندگی»، «دروغگویی روی مبل»، «وقتی نیچه گریست»، «هر روز نزدیکتر از پیش»، «جلاد عشق و دیگر داستانهای روانشناسی»، «درمان شوپنهاور»، «پلیس را خبر میکنم»، «مسئله اسپینوزا» و «خلق شدگان در یک روز و داستانهای روان درمانی دیگر» اشاره کرد.
از جمله سایر آثار داستانی یالوم میتوان به هر روز یک قدم نزدیکتر (۱۹۷۴)، دژخیم عشق و چند داستان رواندرمانی دیگر (۱۹۸۹)، مامان و معنی زندگی (۱۹۹۹)، پلیس را خبر میکنم (۲۰۰۴)، مسئلهی اسپینوزا (۲۰۱۲) و خلقشدگان در یک روز و داستانهای رواندرمانی دیگر (۲۰۱۵) اشاره کرد. موضع سخت و انسانگریزانهی فیلیپ، جولیوس را وادار میکند تا او را در ازای تدریس آموزههای شوپنهاور، به گروه درمانی فشردهی خود دعوت کند. اما جولیوس به گفتهی پزشکان تنها چند ماه تا مرگ فاصله دارد. زندگی جولیوس ممکن است برای کمک به فیلیپ یا رقابت با او برای قلب و ذهن اعضای گروه بسیار کوتاه و در عین حال، بسیار طولانی باشد. کتاب درمان شوپنهاور نویسنده اروين د يالوم مترجم سپيده حبيب توسط انتشارات قطره منتشر شده است.
این کتاب روایتگر داستانی واقعگرایانه است که نشان میدهد زندگی به حقیقیترین شکل ممکن، در روایتهای اعضای گروه رواندرمانی جریان دارد و هر فرد با خواندن/شنیدن این اثر، میتواند برشهایی از زندگی و روابط فردی و اجتماعی خود را به یاد آورد و حتی آنها را بازبینی کند تا در جهت بهتر کردن آنها، تلاش کند. او پس از اینکه متوجه میشود بیماری خطرناکی دارد سری به پروندههای قدیمیاش میزند. در یکی از پروندههایش به سوژهٔ فیلیپ برمیخورد که سالها قبل، نزد او میآمده.
ثبت ديدگاه