به هر طریق هر کدام از این رویکردها را در پیش می گیرید ، حتما و حتما به این بخش سری بزنید. چرا که تحلیل شخصیت ها باعث می شود که شما نیز یک تحلیل جامع از بخش های مختلف داستان داشته باشید . در ادامه رمان مزرعه حیوانات می خوانیم اما باز هم در این بین ، گوسفندان مزرعه کارهای بیهوده انجام می دادن و بدون هیچ فکری در هر کاری شرکت می کردند . اگر بحث و اعتراضی می شد ، سریعا به جمع می پیوستند و بدون اینکه بدانند دارند چه کار می کنند شعار سر می دادند که ” چهارپا خوب ، دو پا بد ” . در این بین نیز اسکویلر به مدت یک هفته گوسفند ها را به جایی جدید برد و به این ها گفت که می خواهم سرود جدیدی به شما یاد بدهم . او یکی از خوک های حراف و صد البته سخنور مزرعه بود که هر کاری که ناپلئون انجام می داد را با سخنرانی های منطقی و قدرتمند خودش توجیه می کرد و باعث می شود که دیگر حیوانات به او کاری نداشته باشند.
با توجه به تعداد بالای نسخه های مختلف از «مزرعه حیوانات»، دست گذاشتن ناشرین خوب بر این اثر و زبان سرراست جورج اورول در آن، تعداد ترجمه های با کیفیت از «مزرعه حیوانات» زیاد است. در نهایت، حیوانات این مزرعه دست به شورش و انقلاب می زنند و علارغم اعمال زور توسط صاحب مزرعه و افراد دیگر، موفق به تصاحب مزرعه به صورت کامل می شوند. پس از تصاحب مزرعه، خوک ها کنترل امور را در دست می گیرند و با تقسیم وظایف و نوشتن قوانینی (الهام گرفته شده از صحبت های «میجِر پیر»)، سعی بر بازسازی مزرعه و ایجاد رونق در آن را دارند. در ابتدا به نظر همه چیز خوب است و حیوانات به کارهای خود مشغول می شوند اما، رفته رفته اقداماتی از سوی خوک ها صورت می گیرد که زندگی را برای دیگر حیوانات سخت می کند.
ما را به دنیا می آورند، یک غذای بخور و نمیر به ما می دهند که فقط بتوانیم نفس بکشیم و تا آن جایی که قدرت داریم، از ما کار می کشند و وقتی دیگر از پا افتادیم و نتوانستیم کار کنیم، با سنگدلی تمام ما را می کشند. هدف گروه ضعیف نیز محو هرگونه تمایز و ایجاد جامعهای است که در آن همهٔ انسانها برابر باشند. البته این در صورتی درست است که دراصل برای طبقهٔ ضعیف هدفی قایل باشیم؛ زیرا ویژگی ثابت آنها خستگی بیشاز حد از کار شاق است که مانع از توجه کامل آنها به چیزی بیرون از زندگی روزانهشان میشود. حتا اگه اونو نگه میداشتی، میتونستی باهاش چهکار کنی؟» ـ شاید هیچ کار.
کتاب قلعه حیوانات از منظر ادبی، ترکیبی از سبکهای طنز، هجو، و تمثیل است. اورول با استفاده از زبان ساده و داستانی نمادین، توانسته است مفاهیمی پیچیده همچون فساد سیاسی، دیکتاتوری، و آرمانگرایی انقلابی را به شکلی جذاب و قابل فهم بیان کند. او با بهرهگیری از داستان حیوانات و مزرعه، توانسته انتقادی تند و تیز از نظامهای توتالیتر مانند شوروی تحت حاکمیت استالین داشته باشد. آخر داستان به ما میگوید که همهی آدمهای قدرتمند دروغگو و خرابکار هستند. آخرین صحنهی داستان که ما همراه با حیوانات به صحنهی شام نگاه میکنیم، میبینیم که آقای پلینگتون و ناپلئون با هم دعوا میکنند، چرا که هر دو در بازی تصمیم گرفتند تقلب کنند.
پس تنها راه برای داشتن یک زندگی بهتر برای حیوانات این است که ما انسان ها را به انقراض برسانیم . همانطور که در یادداشت به صرت مفصل بررسی کردیم، مزرعه حیوانات گریزهای زیادی به تاریخ معاصر جهان دارد. «قلعه حیوانات» از نظر تعدّد ترجمه های آن توسط ناشرین گوناگون در ایران، صاحب رکورد است!
در طول داستان رفتار ناپلئون کمکم بیشتر به انسانها شباهت پیدا میکند؛ مثلاً در تختخواب میخوابد، ویسکی مینوشد، و با کشاورزانی که در همسایگیاش هستند، داد و ستد میکند. اصول حیواندوستی در اصل این اعمال را قدغن کرده بود، اما تبلیغاتچی ناپلئون، برای تکتک اقدامات ناپلئون دلایل موجهی میتراشد و حیوانات را متقاعد میکند که ناپلئون رهبر بزرگی است و دارد اوضاع را برای همه بهتر میکند. این اثر کتابی عالی برای کودکان است و آنها را با اشکال تمثیل و تبلیغات آشنا میکند. درک این مفاهیم پیش نیاز کتاب نیست بلکه میتوان آنها را در طول مسیر کشف و درک کرد. گفته شده است که اگر شما در مورد کودکان ۴، ۵، ۶ ساله صحبت میکنید که هنوز تازه شروع به یادگیری خواندن کردهاند، این کتاب برایشان مناسب نمیباشد.
اگرچه ناپلئون فقط تلافی مختصری میکند، سپس سر و صدای عجیبی به راه میاندازد. ناگفته پیداست که تفکرات سوسیالیستی از نظر آزادی طلبان و عدالت جویان کاملاً رد شده است . اینکه سوسیالیست به عنوانی تفکر لیبرال موفق بوده یا خیر به نظر می رسد که پاسخ منفی است .
چندی بعد خوک ها اعلام کردند که نسبت به حیوانات دیگر یک ساعت دیرتر بیدار خواهد شد. کتاب مزرعه حیوانات اولین بار در سال 1348 توسط امیر امیر شاهی با نام قلعه حیوانات به فارسی ترجمه و روانه بازار شد. کتاب مزرعه حیوانات یا همان قلعه حیوانات در فهرست صد کتاب برتر مجله تایم قرار دارد. اگر شعار عدالتخواهی و عدالتطلبی را نقطهی عزیمت همه انقلابها و شورشهای مردمی بدانیم – که به یقین چنین است – تبعیض و بیعدالتی نقطه شروع انحراف از آرمان هر انقلابی نیز به شمار میآید. اختلاف طبقاتی، فقر، تبعیض و بیعدالتی هر انسانی را به خشم میآورد و روحاش را میآزارد.
او به عنوان کسی بود که حیوانات نظرش را قبول می کردند . رانت خواری تا جایی رفت که تمام ۷ قانون قلعه حیوانات زیر پا گذاشته شد . به این دلیل که مردم قوانین وضع شده برای خود را همیشه در لایه ای از ابهام می بیند.
به طرفداران خود شعار ” چهار پا خوب، دوپا خوب تر” را آموزش داده بودند. بعد تر حیوانات از شلاق دست گرفتن و لباس پوشیدن و پیپ کشیدن خوک ها تعجب نکردند. همه ی حیوانات قلعه ی حیوانات موظف بودند قوانین حیوان گرایی را رعایت کنند. شما دوستان در صورت تمایل می توانید به منظور مطالعه جملات کتاب دن کیشوت و جملات کتاب قدرت سکوت روی لینک مورد نظر کلیک نمایید و همچنین می توانید در شبکه های اجتماعی نیز از آن ها استفاده نمایید. همه عادات انسان ها شر است و مهم تر از همه این که هیچ حیوانی نباید هرگز نسبت به هم نوع خود مستبد باشد. هیچ حیوانی نباید حیوان دیگر را بکشد، همه حیوانات برابر هستند.
ثبت ديدگاه