در آستانه‌ی جوانی به تمایل و استعداد ادبی خود پی برد و تصمیم گرفت قدم در مسیر نویسندگی بگذارد؛ دست حوادث ابتدا فالاچی جوان را به سمت فعالیت‌های مطبوعاتی سوق داد. بسیاری از این مصاحبه‌ها بعدها به صورت کتاب نیز منتشر شدند. کتاب مصاحبه با تاریخ (Interview with History) مجموعه مصاحبه‌هایی است که اوریانا فالاچی، در طول سال‌های مختلف، با رهبران و سران سیاسی کشورها انجام داده و آن‌ها را در قالب یک کتاب منتشر کرده است. یک مرد داستان واقعی زندگی آلساندرو پاناگولیس، مبارز سیاسی است که پس از ترور نافرجام پاپادوپولس دیکتاتور یونانی به مرگ محکوم می­شود؛ اما اعتراضات سراسری به تغییر حکم او به حبس ابد می­انجامد. اوریانا فالاچی خبرنگار ایتالیایی و نویسندۀ کتاب، در مصاحبه‎ای پاناگولیس را ملاقات می­کند، پس از این ملاقات، آن دو دلباختۀ هم می‌­شوند و این عشق تا مرگ پاناگولیس ادامه می­‌یابد. داستان از مراسم تشییع جنازۀ پاناگولیس با حضور گستردۀ مردمی آغاز می­شود که پیش از آن او را را ترک کرده بودند.

این کتاب نمایانگر تأملات عمیق فالاچی درباره جنگ و زندگی است و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به جرأت باید گفت کتاب اوریانا فالاچی ارزش این را دارد که شما برای آن بهایی بپردازید و آن را به کتابخانه شخصی خود اضافه کنید. برای دریافت و مطالعه‌ی برخی از بهترین کتاب‌های اوریانا فالاچی می‌توانید به وب‌سایت کتابراه مراجعه کنید. اوریانا فالاچی در نهایت در پانزدهم سپتامبر 2006 در 77سالگی در فلورانس ایتالیا چشم از دنیا فرو بست.

کتاب جنس ضعیف با عنوان فرعی «گزارشی از وضعیت زنان جهان» اثری از اوریانا فالاچی، نویسنده و روزنامه نگار ایتالیایی است. برخی از کتاب‌های او قالب داستانی داشتند، برخی دربردارنده مشاهدات دقیق او بودند و بیش از آنکه داستان باشند، گزارشی دقیق و درست ارائه می‌کردند. این کتاب دربردارنده مجموعه مصاحبه‌هایی است که او در طول عمر خود با سران سیاسی کشورها انجام داد.

جنس ضعیف نام کتابی است که هم به کنایه انتخاب شده و هم به درستی مصادیقی در شرق دارد. باید گفت کتاب اوریانا فالاچی ارزش این را دارد که شما برای آن بهایی بپردازید و آن را به کتابخانه شخصی خود اضافه کنید. شما می‌توانید با نویسنده موافق باشید یا مخالف، اما نمی‌توانید به راحتی از فکر زنان سایر سرزمین‌ها رها شوید. این کتاب را که بخوانیم، چه زن باشیم و چه مرد، نگاه‌مان به جنسیت تغییر خواهد کرد.

هرچند به دلیل همین آسیب نتوانست تا آخر عمرش درست راه برود. طرفداران کتاب‌های جامعه‌شناسی به خصوص علاقه مندانی که آثار تألیف شده در حوزه مطالعات زنان را بسیار می‌پسندند، از اصلی‌ترین مخاطبان جنس ضعیف می‌باشند. همچنین خود این افراد را هم مورد نقد قرار داده و گفته که باید در راهی که در پیش گرفته‌اند، صرف نظر کنند و از خود بپرسند که دقیقاً درکشان از استقلال و آزادی در زندگی چیست. فالاچی این کتاب را به‌عنوان پاسخی به سوال خواهر کوچکش، که از او پرسیده بود “زندگی یعنی چی؟” نوشت.