روانشناسان برای بررسی موضوعاتی مانند ادراک، شناخت، عاطفه، انگیزه، شخصیت، رفتار اجتماعی، رشد و سلامت روان از انواع روش های تحقیق استفاده می کنند. رشته روانشناسی دارای زیرشاخه های بسیاری از جمله روانشناسی بالینی، روانشناسی شناختی، روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی و روانشناسی عصبی است. دانش به دست آمده از تحقیقات روانشناختی را می توان در طیف گسترده ای از زمینه ها از جمله آموزش، تجارت، مراقبت های بهداشتی، عملکرد ورزشی و اجرای قانون به کار برد. فانگت از سالها تجربه خود به عنوان یک درمانگر استفاده می کند تا توصیه های عملی در مورد چگونگی ایجاد اعتماد به نفس ارائه دهد. او توضیح می دهد که اعتماد از درون می آید و ما باید یاد بگیریم که به خود و توانایی هایمان اعتماد کنیم.
پیام بهمنی، این کتاب را اثری مختصر و مفید دانسته که با مثالهای کاربردی و عینی به شناسایی ضعفها و کمبود اعتمادبهنفس اشاره دارد و با راهحلهایی اصولی دیدگاهی درست را جایگزین ترسها و ضعفها میکند. او در این کتاب به منشأ کمبودهای اعتمادبهنفس پرداخته و مکانیسمهایی چون اضطراب، پیشداوری، کمالگرایی افراطی، بیخاصیتی و … انتشارات «شمعدونی» این کتاب را با ترجمهی محیا احمدیپور منتشر کرده است. احساس داشتن شایستگیهای فردی، توانایی عمل کردن، تصمیمگیری، اجرا و به سر انجام رساندن برنامهها همان چیزی است که آن را به معنای واقعی کلمه، اعتماد به نفس مینامند. اعتماد به نفس میتواند خیلی سریع به دست بیاید به شرطی که از کودکی تشویقمان میکردند یا به محض اینکه کاری انجام میدادیم تحسین میشدیم. به دنبال درک چگونگی تفکر، احساس و رفتار افراد در موقعیت ها و زمینه های مختلف است.
او پس از اینکه در رشته روانشناسی و عصبشناسی فارغالتحصیل شد، به انتشار مقالات در برترین نشریههای دنیا روی آورد. در نهایت فانژه در بخش آخر این کتاب درمانهای کارآمدی را جهت بالا بردن اعتماد به نفس پیش روی شما میگذارد. او معتقد است که هر کسی باید کارآمدترین روش را برای خود انتخاب کند. چطور جرأت داشته باشید؟ جرأت و اعتماد به نفس انجام کاری، جرأت صحبت کردن جرأت وجود ،داشتن آیا به همین سادگی است؟ تمام اینها به میزان اعتماد به نفسی که به خودمان داریم بستگی دارند. او پس از فارغالتحصیل شدن در رشتهی روانشناسی و عصبشناسی، شروع به نگارش مقالاتی مهم در برترین مجلات دنیا کرد. فانژه همچنین به تدریس در بسیاری از دانشگاهای فرانسه، بلژیک و سوئیس مشغول است و بهعنوان کارشناس و مشاور در شبکههای تلویزیونی و رادیویی فرانسه حضور دارد.
عدم برخورداری از اعتماد به نفس در بسیاری از افراد بسته به شرایط و محیطی که در آن رشد کردهاند، اجتنابناپذیر است. اما فردریک فانژه در این کتاب با تکیه بر سالها فعالیت در حوزهی رواندرمانی و ارتباط با افرادی که از کمبود اعتماد به نفس رنج میبرند، معتقد است که میتوان این حلقهی مفقودهی سلامت روان را بازیافت. او بر اساس سالها تمرین عملی و مواجههی بیواسطه با این پدیده، میکوشد در کتاب جرات داشته باش یک درمان واقعی را برای بهبود و افزایش اعتماد به نفس در اختیار شما قرار دهد.
این اثر به طور خاص برای افرادی که با کمبود اعتماد به نفس مواجه هستند، طراحی شده و شامل تحلیلهای عمیق و تمرینهای عملی برای بهبود این ویژگی است. او در این دانشگاه رشتۀ عصبشناسی خواند و دو سال بعد مدرک کارشناسیاش در رشتۀ روانشناسی را از همین دانشگاه اخذ کرد. او از سال 1992 مقالات علمی متعددی در نشریههای بینالمللی منتشر کرد و مشغول رواندرمانی شد.فانژه تا به امروز بیش از 200 کنفرانس و کارگاه در حوزههای مختلف مثل درمان استرس، افسردگی و رواندرمانگری برگزار کرده است. او در دانشگاههای فرانسه، بلژیک و سوئیس نیز تدریس میکند و در شبکههای تلویزیونی و رادیویی بسیاری به عنوان کارشناس حضور داشته است و به علاقهمندان مشاوره میدهد. دلایل موفقیت فانژه نثر ساده و روان و ارائۀ راهحلهای کاربردی و عملی در کتابهایش است.
ثبت ديدگاه