نباید تصور کنید که بیشعوری همان حماقت است و بیشعورها آدم‌های احمقی هستند. برعکس، بیشعورها اغلب از هوش بالایی برخوردارند و خودخواهی، وقاحت و تجاوز به حقوق دیگران که از ویژگی‌های اصلی بیشعوری هستند، از سوی افرادی صورت می‌گیرد که از نظر موقعیت اجتماعی و مالی بهتر از دیگران نیستند. حقیقت دردناک این است که در طول تاریخ، کسانی که بیشترین آسیب‌ها را به جوامع بشری زده‌اند، بیشعورها بوده‌اند.

اگر این کتاب رو خوندی حتما نکاتی ازش میدونی که بقیه میخوان بدونن، پایین برای ما بنویس..

دکتر خاویر کرمنت در کتاب بی‌شعوری بس است دیگر، اولین جلد از چهارگانه‌ی مجموعه کتاب‌های بیشعوری، به شفاف‌سازی دلایل خود برای نگارش این اثر پرداخته است. او از گذشته‌ی خود سخن می‌گوید و بیان می‌کند که چگونه بی‌آنکه بداند، فردی بی‌شعور بوده است و با بهره‌گیری از این تجربه، تصمیم به نگارش این کتاب گرفته است. این اثر در پنج بخش و ۲۵ فصل به بررسی بیماری خطرناک بی‌شعوری می‌پردازد. خاویر کرمنت با آگاهی از بیماری بی‌شعوری خود به دنبال بررسی دقیق‌تر و درمان این بیماری خطرناک می‌افتد و به گفته‌ی خود از آن پس تخصص خود در پزشکی را رها کرده و به روان‌پزشکی رو می‌آورد. پس از تحقیقات در زمینه‌ی بی‌شعوری دکتر کرمنت در سال ۱۹۹۰ اولین جلد از مجموعه کتاب بیشعوری را منتشر می‌کند.

نتایج تحقیقات در این زمینه بیانگر این است که در میان کسانی که مدرک دکترای روان‌پزشکی دارند هم تعداد زیادی بی‌شعور وجود دارد. یکی از تحقیقات خوبی که در این زمینه به ما کمک می‌کند که به بررسی بی‌شعورها بپردازیم، تحقیق دکتر اچ. دکتر رُیید ثابت می‌کند که بی‌شعورها همیشه چشم طمع به مقام و قدرت دارند. اگر شما به خواندن کتاب‌های حوزه‌ی خودیاری و روان‌شناسی علاقمندید، اگر به بررسی رفتارهای مختلف انسان‌ها از جمله بی‌شعوری تمایل دارید، و یا اگر به دنبال پیشگیری و یا درمان و اصلاح عادت بی‌شعوری در خود هستید مطالعه کتاب بیشعوری جلد اول به شما توصیه می‌شود. در ادامه می‌توانید نسبت به دانلود کامل کتاب بیشعوری به صورت رایگان و با فرمت pdf اقدام کنید.

طبق این فصل می توانید بررسی کنید که آیا شما هم ماهیتی و نشانه ای از بی شعوری دارید یا خیر. بیش ترین حجم زر زدن و وراجی یا همان غر زدن در دنیا متعلق به بی شعورها است. بی شعورها با هرچیزی کنار می آیند به شرط اینکه در چارچوب هایی که خودشان معین کردند قرار داشته باشد. بی شعورها ذاتا اهل رها کردن نیستند و اصولا نمی توانند چیزی را از دست بدهند. کلمه ای است که در قاموس بی شعوری معنایی ندارد.از خودگذشتگی و فداکاری است. به احتمال زیاد سخت ترین لحظه عمر یک آدم بی شعور زمانی است که بخواهد با بقیه شاد باشد یا بقیه را شاد کند.

خواندن سه گانه ی بی شعوری (کتاب اول،دوم . سوم بی شعوری)راهی است برای عبور از از بی شعوری و رسیدن به جهانی عاری از بی شعوری،این ویروس کشنده و ویرانگرشخصیت آدمی است. تمام بیشعور‌ها نسبت به بیشعوری‌شان تعصب دارند و سعی می‌کنند با توجیه و دلیل تراشی برای وقاحت و مردم‌آزاری‌شان در بیشعوری خود ثابت قدم باشند. به همین خاطر جرات نمی‌کنند حتی یک لحظه از موضع خود عقب بنشینند مبادا آن اندک وجدانی که در وجودشان باقی مانده مجبورشان کند که با خودشان رودررو شوند. چه خودتان بیشعور باشید و چه درگیر با آن‌ها، با انتخاب این کتاب حداقل راهنمای خوبی انتخاب کرده‌اید و قطعا کمک زیادی به شما خواهد کرد.

او نسخه دوم این کتاب را با نام «بیشعوری تا ابد» یا «بیشعوری ابدی» تحریر نمود. مشکل درمان بیشعوری آن است که آدم بیشعور معمولا قبول نمی‌کند، بیشعور است. به این ترتیب به راحتی خواهند توانست آدمهای ساده لوح و خوش بینی را که هنوز فکر میکنند دولتی که وجود دارد «دولتی از مردم برای مردم و به دست مردم»است مرعوب کنند و بر آنها تسلط داشته باشند.

نقطه عطف کتاب از دیدگاه بسیاری از منتقدین، مانور نویسنده بر روی پذیرش بیشعوری از سوی فرد بیشعور است که خاویر کرمنت آن را مهمترین بخش می‌داند و معتقد است تا این قسمت صورت نپذیرد نمی‌توان به مراحل بعدی رفت و بیماری را درمان کرد. داستان‌های گوناگون مطرح شده از سوی گوینده، صرفاً تخیلی هستند و اشاره به شخص خاص یا ماجرایی در دنیای واقعی ندارند ولی خوب موجب همذات پنداری ما می‌گردند. نویسنده در ابتدای کتاب، مقدمه‌ای از زندگی خودش و اینکه چطور متوجه شده آدم بیشعوری است ارائه می‌کند و توضیح می‌دهد که چگونه رفتار خود را اصلاح کرده است و حالا می‌خواهد به دیگر بی‌شعورها هم کمک کند تا آن‌ها خودشان را اصلاح کنند. خاویر کرمنت اعتقاد دارد که شاید نتوان تعریف دقیقی از بیشعوری ارائه کرد اما می‌توان به‌راحتی آن را تشخیص داد. بیشتر بیشعورها را می‌توان از روی رفتار تهاجمی و اخلاق قلدرمآبانه‌شان شناخت.