درمانگر مفید و کارساز کسی است که بتواند مراجعه کنندگان به خود را در درک و شناخت خودشان کمک کند و آنچه را که مانع میشود تا ارزشها و هدفهایی را برای خود بیابند و خود را متعهد آن سازند نشانشان دهد. آلفرد آدلر در صحبت از مدرسهای که برای بچهها در ویَن ساخته بود گفته است که آموزنده به آموزگار میآموزد یا به زبان سادهتر آموزگار راههای آموزشی به آموزنده را از خود او فرا میگیرد. از همین رو است که در آشنا شدن با مسائل انسانی و شناختن قدر و منزلت انسان، درمانگران باید خود رامدیون و مرهون درمان جویان خود بدانند.من از این بابت خود را سخت مدیون درمان جویان خود میدانم و علاوه بر آنان از همکاران، دانشجویان و استادان کالج میلز در کالیفرنیا سپاسگزارم که مرا در تهیه سخنرانیهایم با عنوان «انسجام شخصی در دوران دلهره» یاری کردند. این کتاب چیزی نیست که بتواند جایگزین روان درمانی باشد و یا راههای ارزان و یک روزه برای خود درمانی ارائه کند. اما هر کتابی میتواند خواننده را به نحوی در کار خود درمانی کمک کند، زیرا شخص میتواند حالات و تجربیات شخصی خود را در مطالب کتاب منعکس یابد و درباره مسائل شخصی و انسجام روانی خود به نکاتی پیببرد.
فرانکل در این کتاب به عنوان یک روانشناس اگزیستانسیالیست به اهمیت جستجوی معنا برای زندگی، در سختترین شرایط زندگی میپردازد و ضمن روایت خاطراتش از اردوگاههای کار اجباری، تلاش میکند که نگرش جدیدش را در روانشناسی (لوگوتراپی) تبیین کند. این ها سلامت خود را نیز به دست نمی آورند ویا دیرتر بدست می آورند ولی عده ای هستند كه واقعیت را می پذیرند وبا بیماری به طور جدی برخورد می كنندوواقعیت بیماری در عمق آگاهی شان جای می گیرد وبه دنبال دلایل آن می گردند وسعی می كنند بهترین راه وكارآمدترین راه را برای نجات خود پیدا كنند. احساس تنهایی از این جهت مهم است كه باعث بوجود آمدن دلهره و اضطراب و نا آرامی در انسان می شود .و خطری كه انسان را تهدید می كند ،نیروی دفاعیش افزایش می یابد و به دنبال راه چاره می گردد زمانی كه این خطر را احساس كنیم اما اضطراب داشته باشیم نمی توانیم درك از موقعیت و یافتن راه حل ضعیف می شود.ودر واقع این اضطراب واكنشی طبیعی است كه انسان در برابر خطر می كند. فروش آنلاین کتاب در تمامی موضوعات موجود و ارسال به سراسر کشور.در سایت ویرا کتاب به راحتی کتاب مورد نظر خود را پیدا کرده تا پس از ثبت سفارش برای شما به هر نقطه از کشور ارسال شود.در صورتی که از نحوه ثبت سفارش آگاه نیستید میتوانید از این “لینک” آموزش ثبت سفارش را مشاهده نمایید. یكی دیگر از این مقوله ها اخلاق مند بودن انسان است .انسان می تواند ارزش ها و هدف های خود را برای انسجام شخصیتش انتخاب كند.البته جهت دادن به زندگی و انسجام شخصیت مستلزم این است كه بداند چه می خواهد.
كه انسان های معمولی آن را «جدایی» یا «دور افتادگی»وكتاب خوان ها آن را «خود بیگانگی » یا «دل كندن از خود» می گویند.یكی از دلایل احساس تنهایی نیاز او به ارتباط با دیگران برای جهت دادن به زندگی خویش است . دلیل دیگر آن نیز در جامعه مورد قبول و پسند بودن دیگران اهمیت بسیار دارد،و قبول بودن در نظر دیگران به عنوان یك راه كار اصلی برای دور نگهداشتن دلهره و اضطراب است . کتاب انسان در جستجوی خویشتن نوشته ی رولو می با ترجمه ی سیدمهدی ثریا می باشد که توسط نشر دانژه منتشر شده است. می معتقد است که رسیدن به اهداف واقعی از طریق رویارویی با خود درونی، ارزشها و واقعیت فانی ما قابل دستیابی است. نویسنده در کتاب انسان در جستجوی خویشتن موفقیت خارجی و تأیید اجتماعی را به عنوان معیارهای ارزش نقد میکند. در عوض، او از زندگی معنیدار دفاع میکند، زندگیای که مطابق با ارزشها، خواستهها و درک خود از جهان باشد.
ودرزمانی كه ارزش ها و معیارهای جامعه درهم می ریزد و انسان به روشنی نمی داند كه هست وچه هست این خصیصه یعنی آگاهی ازخویشتن است كه به انسان كمك می كند چه در زمان حال وچه در زمان آینده راه طولانی رشد را برای تحقق وجود شخصی شان بپیمایند. کتاب «انسان در جستجوی خویشتن» از جمله کتابهای برگزیده از نگاه مصطفی ملکیان در زمینهیِ هنر زندگی (آرمانهای تعلیم و تربیت) است. نویسنده با ترکیب مطالعات موردی، تحقیقات فلسفی و نظریههای روانشناختی، استدلال قانعکنندهای برای ضرورت کشف خود و مسئولیت شخصی ارائه میکند. نویسنده در این اثر استدلال میکند که این مسائل ناشی از شکست ما در مواجهه با جنبههای اساسی وجودمان است. می، روانشناسی برجسته است که دیدگاههایی را در مورد اینکه چگونه افراد میتوانند معنا، اصالت و احساس هویت را در دنیا بیابند، ارائه میدهد.
کتاب انسان در جستجوی خویشتن نوشتهٔ رولو می و ترجمهٔ سیدمهدی ثریا است و نشر دانژه آن را منتشر کرده است. بیشتر اشخاص از آنچه كه باید بخواهند صحبت می كنند مثلا ازدواج – گرفتن مدرك لیسانس وبالاتر و…. اما كمی كه بیشتر با آن ها صحبت شود و كنكاش بیشتری بكنیم می بینیم آنچه را كه می گویند و می خواهند در واقع خواست خودشان نیست ،توصیف چیزهایی است كه دیگران مثل پدرو مادر یا استادان ومدیران از آنها خواسته اند و انتظار دارند. اعتقاد و احساسی در مورد درستی و ارزش هدف های زندگی خود ندارند و برای برطرف كردن دلهره و اضطراب شخصی خود به دنبال این اهداف هستند. کتاب انسان در جستجوی خویشتن نوشته رولو می با ترجمه مهدی ثریا، توسط انتشارات دانژه به چاپ رسیده است.
رولو می یکی از برجستهترین روانشناسان جهان است که در تاریخ ۲۱ آوریل سال ۱۹۰۹ در کشور آمریکا و ایالت اوهایو متولد شد. دوران کودکی او در مارین سیتی میشیگان سپری شده و به دلیل درگیر شدن در یکسری مشکلات خانوادگی به روانشناسی و مشاوره علاقمند شد. طبق نظر این روانشناس بزرگ بهترین روشی که میتوان به مردم کمک کرد علم روانشناسی است نه الهیات.او در سال ۱۹۳۰ از دانشگاه هنرهای زیبا در مقطع لیسانس فارغ التحصیل شد و سپس کار خود را به عنوان یک معلم و به… تجربه های حرفه ای من و همکاران روانشناس و روانپزشک من گواه بر این هستند که اساسی ترین مشکل مردم در نیمه سده بیستم تهی بودن آنان است. تعمق در شکایت های مردم از نداشتن استقلال فکر و ناتوانی شان به تصمیم گیری در حل مسائل و گرفتاری هایِ خود نشان می دهد که مشکل اصلی و زیربنایی آنان نداشتن یک میل یا نیاز مشخص و معین است؛ در توفان های بزرگ و کوچک زندگی خود را بی قدرت و چون کشتی بی لنگر دستخوش موج و توفان احساس می کنند، خویشتن را تهی و فاقد تکیه گاه درونی می بینند. لحن ساده نویسنده در کنار موضوعات تخصصیای که در کتاب مطرح میشوند، یکی از مهمترین نکات این اثر است.
این کتاب که در اواسط قرن بیستم منتشر شد، اضطراب، بیگانگی و احساس بیاهمیتی را که بسیاری از مردم با آن دست و پنجه نرم میکنند، بررسی میکند. یکی از پیامهای کلیدی کتاب انسان در جستجوی خویشتن، اهمیت پذیرش اضطراب و عدم اطمینان، به عنوان بخشی از شرایط انسانی است. می پیشنهاد میکند که با رویارویی با این واقعیتهای وجودی، افراد میتوانند احساس بیشتری از آزادی پیدا کنند. کتاب انسان در جستجوی خویشتن، نگاهی روشنگرانه به مشکلات انسان ها در عصری پر از اضطراب و هیاهو است و به مخاطبین، چگونگی انتخاب، قضاوت و اقدام در چنین دورانی را می آموزد. اگر به دنبال خلق تغییرات مثبت و ماندگار در زندگیتان هستید، این کتاب را از دست ندهید. بخش اول، به گرفتاری زمان ما پرداخته است و تنهایی و درد انسان معاصر را کاوش کرده است.
در کتاب انسان در جستجوی خویشتن، از دانستههای تازه در روانشناسی به لایههای پنهانی روان اشاره میشود. همچنین، با تکیه بر خرد کسانی که در ادبیات و فلسفه و اخلاق برای یافتن بهترین راههای رفع احساس عدم امنیت خاطر و حل بحرانهای شخصی کوشیدهاند، بهرهجویی میشود. هدف از تدوین کتاب نشان دادن راههای مقاومت در مقابل عدم تأمینخاطری است که در عصر حاضر عمومیت دارد. برای رسیدن به این هدف سعی خواهد شد، با بهرهگیری از قدرت درونی، راههای رسیدن به ارزشها و هدفهایی نشان داده شوند که در زمانهای خالی از امنیت خاطر تکیهگاه ما باشند و به ما قدرت ایستادگی در مقابل یأسها و دلهرهها را بدهند. برای رسیدن به این هدف سعی شده است با بهره گیری از قدرت درونی، که ما همه می توانیم از آن بهرهمند باشیم، راه های رسیدن به ارزش ها و هدف هایی نشان داده شود که در زمان های خالی از امنیت خاطر تکیه گاه ما باشد و به ما قدرت مقاومت و ایستادگی در مقابل یأس ها و دلهره ها بدهد. کتاب انسان در جستجوی خویشتن چیزی نیست که بتواند جایگزین روان درمانی باشد و یا راه های ارزان و یک روزه برای خوددرمانی ارائه کند؛ اما هر کتابی می تواند خواننده را به نحوی در کار خوددرمانی کمک کند، زیرا شخص می تواند حالات و تجربیات شخصی خود را در مطالب کتاب منعکس یابد و درباه مسائل شخصی و انسجام روانی خود به نکاتی پی ببرد.
ثبت ديدگاه