نمرود بر منطقه بابل حکمرانی می‌کرد، اهل بابل در سایه امنیت و آسایش بسیار مرفه و متنعم زندگی می‌کردند با وجود این در گرداب تاریکستان شرک وارد گشته، بتها را با دست خود از سنگ و چوب می‌تراشیدند و می‌پرستیدند. مطابق روایت تنخ، مجموعه متون مقدس یهودیان، ابراهیم در اور متولد شد. بعد از اینکه خدا به او وعده ارض موعود و فرزنددار شدن را داد، به همراه ساره و برادرزاده‌اش لوط به کنعان مهاجرت کرد.

صحف ابراهیم، یکی از منابع مهم برای شناخت دین ابراهیمی و آموزه‌های آن است. این کتاب آسمانی، پایه و اساس ادیان توحیدی را تشکیل می‌دهد و پیام اصلی آن، توحید و پرستش یک خدای واحد است. کتاب حضرت ابراهیم کتابی است شامل سیره تربیتی ایشان و از مجموعه مباحث برنامه سمت خدا گردآوری شده است. کتاب حضرت ابراهیم صحف ابراهیم و لقب ایشان ابراهیم خلیل الله است. این کتاب به صورت pdf در نرم افزار به صورت چاپی در سایت و نرم افزار فراکتاب در دسترس شماست. در ادامه کتاب هایی که در مورد حضرت ابراهیم علیه السلام در فراکتاب عرضه شده است معرفی می‌کنیمو این کتاب‌های در قالب‌های الکترونیک و چاپی و برای رده های سنی متفاوت عرضه شده است.

«شاکِراً لِأَنْعُمِهِ اجْتَباهُ وَ هَداهُ إِلى‏ صِراطٍ مُسْتَقیمٍ»؛ شکرگزار نعمت‌‌هاى پروردگار بود، خدا او را برگزید و به راهى راست هدایت نمود. به هر حال او تنها پیامبری است که به عنوان پدری برای مسلمانان اعلام شده است. آیات 90 تا 96 سوره صافات نیز به ماجرای شکستن بت‌ها توسط ابراهیم(ع) می‌پردازد. مراسم بزرگ عبادی – سیاسی حج با آن همه عظمت و شكوهش به وسيلۀ ابراهيم، و به فرمان خدا پايه‏‌گذارى شد و به همين جهت نام ابراهيم و خاطرۀ او با تمام مراسم‏ حج آميخته است. و انسان در هر جایگاه و هر برنامه‌‏اى از اين مراسم بزرگ به ياد اين پيغمبر الاهى افتاده و پرتو عظمت او را در دل خويش احساس می‌‏كند.

کتاب مقدس این پیامبر انجیل نام دارد که در قرآن نیز از آن یاد شده است. حضرت مریم (‌علیهاالسلام) در قرآن و متون اسلامی به عنوان یکی از شخصیت‌های برجسته و الهی معرفی شده است. او نه تنها مادر حضرت عیسی (علیه‌السلام) بلکه به عنوان نمادی از پاکدامنی، ایمان و تسلیم در برابر اراده خداوند شناخته می‌شود. زندگی حضرت مریم با معجزه تولد حضرت عیسی (‌علیه‌السلام) و پرورش او در شرایطی خارق‌العاده، سرشار از پیام‌های معنوی و اخلاقی است.

شما سفارش میدین و ما اگر کتاب رو داشتیم یا تونستیم پیدا کنیم، شرایط خرید کتاب رو براتون فراهم می‌کنیم. بلعمی، تاریخ‌نامه ‏طبری، تحقیق، روشن، محمد، ج 1، ص 188، تهران، سروش، البرز، چاپ سوم، 1373 و 1378ش. ابن کثیر دمشقی‏، اسماعیل بن عمر، البدایة و النهایة، ج 1، ص 140، بیروت، دار الفکر، 1407ق؛ سبل الهدی و الرشاد فی سیرة خیر العباد، ج 1، ص 310.