Is This a Cookbook نوشته آشپز بریتانیایی به نام Heston Blumenthal است. دستورالعمل پخت غذاها (مانند ساندویچ بیکن) با یادداشتهای خط خورده برای نکات مواد غذایی تشکیل دهنده و انحرافات رویایی در مورد علم، گوارش و هضم غذا، سلامتی انسان، طعم دهی به غذاها، سیارهها، حس خوشحالی و… Blumenthal قصد داشت این کتاب بیشتر بر حس سرگرمی، هیجان، جستجو و تجربه کردن بدون ترس از شکست، تاکید داشته باشد. این نویسنده از کلمه کوانتوم ۲۸ بار در این کتاب استفاده کرده است، این کلمه بسیار تفکر برانگیز است. دستورالعملهای این کتاب بسیار عالی است و در آغاز هر فصل فهرست وجود دارد.
آشپزی هنری است که همه ما در زندگی روزمره به آن نیاز داریم، اما برای تبدیل این مهارت به یک تجربه لذتبخش و خلاقانه، داشتن کتابهای مرجع و کاربردی ضروری است. بهترین و پرفروشترین کتابهای آشپزی ایران و جهان معمولاً شامل دستورهای ساده و متنوعی هستند که به آشپزها کمک میکنند تا غذاهایی خوشمزه و جذاب تهیه کنند. یکی دیگر از رقبای برتر در لیست بهترین کتاب آشپزی سال ۲۰۲۲، کتاب A Good Day to Bake نوشته Benjamina Ebuehi است. لازم به ذکر است که این نویسنده شرکت کننده سابق Great British Bake Off است. در واقع او برای مشروعیت کتاب خود به این اعتبار نیازی ندارد چون کتاب آشپزی دیگری دارد که برای اثبات اینکه او یک آشپز افسانهای است، کافی است.
در این کتاب از دستور پخت پیتزا و نان شیرینی تا تعداد زیادی صبحانه آسان و متنوع (مانند وافل آرد ذرت) و ترکیبهای هوشمندانه مانند مافین پیاز فرانسوی یا یک غذای ایتالیایی خاص و… بهتر است کتاب را از نزدیک ببینید تا کاملا درک کنیدکه چه طیف متنوعی را شامل میشود. این کتاب شبیه به یک دوست قدیمی است که وقتی تخم مرغهایمان در یک مهمانی تمام شد، با تعدادی تخم مرغ و یک کیک هویج عالی سر میرسد. یعنی اگر برای تهیه غذا در یک مهمانی برنامه ریزی نشده تمام فایلهای پی دی اف کتابهای آشپزی را برای دستور پخت یک شام حسابی جستجو کنیم Smitten Kitchen Keepers تنها کتابی است که میتواند دستور پخت سریعی را ارائه دهد. با کتاب آشپزی Smitten Kitchen Keepers بدون این که نیازی به ساعتها خرید مواد اولیه بیرون از خانه داشته باشیم و با استفاده از مواد غذایی در دسترس خود که در هر آشپزخانهای یافت میشود، میتوانیم یک غذای خوشمزه درست کنیم. به عنوان یک ناهار ساده و آسان، میتوانیم نخود خانگی و ساده را با سوپ پوبلانو درست کنیم و برای نگهداری طولانیتر آن را فریز کنیم.
با مطالعه کتاب آشپزی کامل اصول پایه ادویه شناسی با ترکیبات و طعم های هر گروه از ادویه جات آشنا می شویم و می توان ترکیبات ادویه و دستورات جدیدی را برای تهیه ادویه خلق کرد. در این مقاله ۳ کتاب آشپزی کامل معرفی شد که به صورت فایل الکترونیکی برای اشتراک و مطالعه در اختیار کاربران عزیز در سایت سفره ایرانی به اشتراک گذاشته شده است. اما در ادامه این مجموعه از شما مخاطبان گرامی می خواهد کتاب سرآشپز که را که تا به حال مطالعه کرده اید را معرفی کنید و از تجربیاتی که با مطالعه این کتاب بدست آورده اید صحبت کنید. مهم نیست کتاب در چه موضوعی باشد یا اینکه معروف باشد یا ناشناس؛ مهم تاثیر فوق العاده ای است که بر روی شما داشته و توانسته اید بهترین بهره را از آن ببرید.
این گردهمایی که به دعوت گروه آشپزی هاب صورت گرفت، منجر به شکلگیری کتابی جامع از دستور پخت غذاهای متنوع شد که برای بسیاری از آشپزهای بین المللی میتواند مرجع مناسبی باشد. برایان میلر نویسندهای خوشنام و منتقدی نام آشنا در صنعت غذا و نوشیدنی است و ماری راما نویسندهی همکار کتاب هنر آشپزی، سرآشپز حرفهای و مشاور مستقل غذا و نوشیدنی به شمار میآید. سس گوجه فرنگی با چهار ماده اصلی Marcella Hazan بدون شک معروف ترین سس گوجه فرنگی حال حاضر است.
علاوه بر این، کتابهای پرفروش آشپزی به دلیل استقبال گسترده از سوی مخاطبان، معمولاً از کیفیت بالایی برخوردارند و رضایت خوانندگان را تضمین میکنند. بنابراین، اگر به دنبال یک تجربه بینظیر در آشپزی هستید، خرید این کتابها از منابع معتبر مانند ایده بوک، انتخابی هوشمندانه است. در دوره آنلاین آشپزی تخصصی، تمامی مطلب مهم و نکات ذکر شده در کتابهای فوق برای شما عزیزان آمدهی ارائه شده است. میتوانید از طریق لینک زیر در دوره آنلاین آشپزی تخصصی شرکت کنید. کتاب Rambutan نوشته Cynthia Shanmugalingam یک کتاب آشپزی سریلانکایی و استثنایی است.
آنجا دانک بیشتر عمر خود را در ولز سپری کرد و دستور پخت بسیاری از غذاها و طعمهای مختلف را از مادر آلمانی خود آموخت. لطفا در خصوص آموزشهای حضوری یا مجازی سفره ایرانی، هرگونه سوال، انتقاد و یا پیشنهاد، با ما تماس بگیرید. آموزش های پخت ۳۰دقیقه ای و حتی کمتر،و یا با استفاده از ۱۰ ماده اولیه و حتی کمتر و تنها با استفاده از یک قابلمه به همراه مواد اصلی موجود در انبار یا موادی که از قبل باقی مانده. طرز تهیه های مقیاس بندی شده،راه حل های بدون تلف کردن چیزی و نکات برای صرفه جویی در زمان ویژگی های منحصر بفرد این کتاب هستند.
در کتاب In First Generation، نویسنده (Frankie Gaw) دستور پخت کیک برنجی سرخ شده بولونیایی را ارائه میکند و در آن به سس جوشیده هازان اشاره میکند. ما در این تابستان پخت کیک برنج نارگیلی چسبناک با گوجه فرنگی زردچوبه را تجربه کردیم و بی صبرانه منتظر فرصتی برای پخت دوبارهی آن هستیم. یکی از جذابیتهای این غذا، بافت چسبناک و ترد مربعهای کیک برنجی است که بسیار لذیذ و رضایت بخش است. طرز تهیه انواع اسنک و تست – طرز تهیه انواع پیتزا – طرز تهیه انواع ساندویچ – طرز تهیه انواع غذاهای فوری تنها بخشی از غذاهای فست فودی می باشند. آیا کتاب مستطاب آشپزی جلد دوم، شامل تصاویر است؟بله، این کتاب شامل تصاویر با کیفیتو جذابی است که به خوانندگان کمک میکند تا بهتر درک کنند که چگونه باید غذا را تهیه کنند.
ثبت ديدگاه