کسی به جانمایهٔ کلامشان راه میبرد که جاناش در پرتوِ آن کلام به روی جاودانگی و بیکرانگی گشوده شده باشد. سرانجام «الواح نوین» ارزشهای خود را تقریر میکند که به افتخار «بیاخلاقی» سازنده زندگی، مفاهیم کهن مبتنی بر اصل خیر و شر را زیر و زبر میکنند. کتاب “چنین گفت زرتشت” داستان زرتشت، یک شخصیت خیالی، را روایت میکند که پس از ده سال عزلت در کوهستان، تصمیم میگیرد که به میان مردم بازگردد و تعالیم فلسفی خود را با آنها به اشتراک بگذارد. “چنین گفت زرتشت” کتابی است که هر بار خواندن آن تجربهای جدید به همراه دارد. پیامهای فلسفی عمیق نیچه درباره زندگی، قدرت و خلاقیت انسانی، این اثر را به یکی از الهامبخشترین کتابهای فلسفی تبدیل کرده است. جنبش خرمدینان با فعالیتهای اصلاح طلبانه مزدک در عصر شاهنشاهی ساسانی آغاز گردید و جنبشی بود با اعتقادات برابری خواهانه با تأکید بر جدایی دین از سیاست که علیه نفوذ موبدان زرتشتی در اداره کشور و نیز علیه ساختار سنتی طبقاتی جامعه ساسانی مبارزات گستردهای را انجام داد.
آخرین مطالب حوزه کتاب را در ایتای فروشگاه اینترنتی فراکتاب دنبال کنید. آدرس ایمیلی که با آن ثبتنام کردهاید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود. در صورت استفاده از محتوای وبسایت بدون دادن لینک مستقیم، محتوای شما هم به صورت خودکار و هم به صورت دستی به فرم DMCA گزارش خواهد شد. نام و ایمیل مرا در این مرورگر برای افزودن دیدگاه در آینده، ذخیره کن. طبق قانون کپی رایت تمامی حقوق مربوط به این سایت برای 724 چاپ محفوظ می باشد.
سرانجام الواح نوین ارزشهای خود را تقریر میکند که به افتخار بیاخلاقی سازنده زندگی، مفاهیم کهن مبتنی بر اصل خیر و شر را زیر و زبر میکنند. پس از سرگردانی دشوار در شک و تردید، به ستایش سرشاری روح خویش و زندگی میپردازد، و به نام شادی، ابدیت را فرامیخواند. “چنین گفت زرتشت” کتابی است که خوانندگان را به تفکر درباره ارزشها، معنای زندگی و قدرت اراده انسانی دعوت میکند.
او تلاش میکند تا پیام خود را به مردم منتقل کند، اما اغلب با مقاومت و سوءتفاهم روبهرو میشود. با بررسی این نمادها، میتوان اینگونه بیان کرد که این زرتشت، خودِ نیچه است و آن نمادها، نمادهای قرن نوزدهمی است که بر جامعهی آن روزگار چیره گشته است. نیچه نیز از زبان زرتشت بهنوعی انتقاد از وضع وجود و جامعهی آن روزگار پرداخته است.
یه همین دلایل تصمیم گرفتم که «چنین گفت زرتشت» نیچه را در قالب درسگفتارهای صوتی (پادکست) خطبهخط بخوانم و تحلیل کنم. این پادکستها هر هفته در کانال تلگرام آگرافوس به نشانی زیر منتشر خواهد شد. تفاوت لحن زیادی بین آثار دیگر نیچه و این حجم متراکم چهار قسمتی وجود دارد. زرتشت به گونهای و به عنوان اشارهای بازگشتی به کتاب مقدس و سنت مسیحی، که در کل اثر وجود دارد، مسیحی است که خبر نجات خود را به انسان میرساند. و درست همانطور که یحیی تعمید دهنده آمدن عیسی را اعلام کرد، زرتشت ظهور اوبرمنش را اعلام کرد .
یکی از نقاط قوت اصلی کتاب، ساختار منحصربهفرد و زبان شاعرانه آن است که به خوانندگان کمک میکند تا پیامهای فلسفی نیچه را بهطور مستقیم و شخصی تجربه کنند. این کتاب در ژانر فلسفه و ادبیات قرار دارد و به بررسی موضوعات عمیق انسانی و اخلاقی از طریق داستانسرایی و تمثیل میپردازد. زرتشت در طی کتاب با شخصیتها و چالشهای مختلفی روبهرو میشود که هر کدام نمایانگر مشکلات فلسفی و اخلاقی دوران خود هستند.
این کتاب که دارای بنمایههای فلسفهی اگزیستانتیالیستی است، یکی از بهترین نوشتهها و رمانهای فلسفی است که البته شاید خواندنش برای خوانندگان تازهکار قدری سنگین و پیچیده باشد. تنوع آداب و گوناگوني وجدان هاي اخلاقي گواه آشكاري هستند كه ثابت مي كنند ارزش هاي اخلاقي، آفريده انسان اند و مسئولي جز انسان ندارند. این جملات نشاندهنده عمق تفکر نیچه و انتقادات او نسبت به جامعه و ارزشهای موجود است.
بسیاری از آنها به سبک نوشتاری خلاقانه و پیامهای عمیق کتاب اشاره کردهاند و این اثر را بهعنوان یکی از تأثیرگذارترین آثار نیچه ستودهاند. در نگاه نخست و با خواندن عنوان کتاب، آن هم از دید یک ایرانی، اینطور بهنظر میرسد که محتوای اصلی کتاب درخصوص زرتشت، پیامبر باستانی ایران زمین است، اما با کمی مطالعه متوجه میشویم که این نوشته، بیشتر برداشت آزاد نیچه از شخصیتی به نام زرتشت است. کتاب چنین گفت زرتشت، نوشتهی فردریش نیچه یکی از معروفترین رمانهای فلسفی در ایران است، به طوری میتوان آن را در لیست کتابهای مورد علاقه هر کتابدوست ایرانی دید. در این مطلب میخواهیم این رمان فلسفی اگزیستانسیالیستی را به شما معرفی کنیم. کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم میکند.
کتاب چنین گفت زرتشت (Also Speach Zarathustra)، که مهمترین اثر نیچه است حاوی نظریاتی چون «ابرانسان»، «مرگ خدا» و «بازگشت جاودانه» به کاملترین صورت و مثبتترین معنی خود است. زرتشت پس از ده سال عزلت در کوههای آلپ احساس میکند که میخواهد شهد خرد خویش را به انسانها بچشاند، پس به شهر فرود میآید؛ اما مردم به صدای برخاسته از الهام گوش نمیدهند، زیرا جز به کف زدن برای بندبازیهای یک بندباز توجه ندارند و به سخنان او که آنها را نمیفهمند میخندند. پس زردشت باید حواریونی برای خود برگزیند که بتواند «گفتارهای» خویش را که تحقیر آرمانهای کهن است و به سبک کتابهای مقدس کهن چون اوستا و انجیل میباشد، خطاب به آنها بیان کند.
نیچه توانست به حق نزد دوست خود روده به خود ببالد از اینکه با چنین گفت زردشت، زبان آلمانی را به سرحد کمال خود رساندهاست. یکی دیگر از بخشهای برجسته کتاب، انتقاد از اخلاق سنتی و دین سازمانیافته است. نیچه معتقد است که این ارزشها باعث محدودیت خلاقیت و رشد انسان شدهاند و باید کنار گذاشته شوند. کتاب چنین گفت زرتشت با عنوان فرعی کتابی برای همه کس و هیچ کس نوشته ی فردریش نیچه و ترجمه ی مسعود انصاری می باشد و توسط انتشارات جامی منتشر شده است. برای دریافت کتاب صوتی چنین گفت زرتشت به سایت نوار مراجعه کنید و به جمع هزاران خواننده این کتاب محبوب بپیوندید. زرتشت را میتوان بهنوعی خود نیچه دانست، چراکه زرتشتِ این کتاب، خود نیچه در عالم واقع است؛ فردی است در خود، که در کنج عزلت نشسته و در پی رسیدن به راه جاودانگیست.
ثبت ديدگاه