اگر وقت کافی برای مطالعه کتاب انسان در جستجوی معنا را ندارید، نگران نباشید چرا که نویدک امکانی را فراهم آورده است که شما همراهان گرامی بتوانید این کتاب را با بهترین ترجمه موجود و صدایی دلنشین به صورت رایگان بشنوید و لذت ببرید. فایل های قرار داده شده برای دانلود به منظور کاهش حجم و دریافت سریعتر فشرده شده اند، برای خارج سازی فایل ها از حالت فشرده از نرم افزار Winrar و یا مشابه آن استفاده کنید. ویکتور فرانکل معتقد بود که برای هر انسان وظیفه یا رسالتی وجود دارد. رسالتی که طوری او را برانگیزد که دلش بخواهد تمام زندگیاش را صرف آن کند. او اگزیستانسیالیست بود و واژه هستی نژندی را در مورد اختلال عاطفی ابداع کرد.
قصه واقعی درباره رویدادهایی ست که در اردوگاه کار اجباری نازی ها پس از جنگ جهانی دوم برای زندانیان پیش آمده است. او با نام کامل ویکتور امیل فرانکل (Viktor Emil Frankl) در سال 1905 در کشور اتریش به دنیا آمد. او یک فیلسوف، عصبشناس و استاد روانپزشکی در دانشگاه پزشکی وین بود. فرانکل بنیانگذار سومین مکتب وینی (پس از روانکاوی فروید و روانشناسی آدلر) در رواندرمانی بود و مجلهی روانپزشکی آمریکا مکتب او را «شاید مهمترین تفکر از زمان فروید و آدلر» نامید. در آخرین اردوگاهی که ویکتور زندانی بود از هر بیست و هشت اسیر تنها یک نفر زنده میماند؛ سایر افراد یا کشته میشدند یا خودکشی میکردند. او پس از تحقیقات بسیار به این واقعیت رسید که بازماندگان بهترینها نبودهاند، بلکه افرادی بودهاند که به امید رسیدن به معنای زندگی تا انتهای جنگ زنده ماندند.
او در انجام این وظیفه و رسالت جانشینی ندارد و زندگی قابل برگشت نیست. مسئولیت او بی مانند و منحصر به فرد، و فرصتی که رای انجام دادن آن دارد نیز بی همتاست. هر موقعیت از زندگی فرصتی طلایی است که ه انسان امکان دست و پنجه نرم کردن می دهد. اونا همون زندانیای عادی بودن که نشان ویژه ای روی آستینشون نداشتن و کسایی بودن که به شدت مورد تحقیر کاپوها قرار می گرفتن. کاپوهایی که هرگز مزه گرسنگی رو نمی کشیدن در حالیکه اونا یا چیزی برای خوردن نداشتن یا با اندک غذایی فریاد شکمشون رو می خوابوندن. این در حالیه که زندگی و گذران خیلی از کاپوها در اردوگاها بهتر از زندگی خارج از اردوگاهشون بود.
لوگوتراپی (معنا درمانی) در واقع تعبیر دکتر فرانکل “از تحلیل اگزیستانسیالیستی” نوین (هستی درمان) است. فرانکل برخلاف بسیاری از هستی گرایان اروپایی نه بدبین است، نه ضد مذهب. بلکه بر عکس نویسنده ای است که خود شاهد همه رنج ها و نیروهای شیطانی شکنجه بوده، و به خوبی به توانایی بشر در چیره گشتن بر شرایط موجود و کشف حقیقی روشنگر و بسنده آگاهی دارد. وی در فصل اول کتاب ضمن روایت خاطراتش از اردوگاه های کار اجباری، در فصل دوم تلاش می کند نگرشی جدید را در روانشناسی لوگوتراپی تبیین کند.
ویکتور فرانکل مدتی بعد از جنگ جهانی دوم سخنرانی در شهر وین داشت. بعد از مدتی این سخنرانی به یکی دیگر از کتابهای او یعنی انسان در جستجوی معنای غایی، تبدیل شده است. فرانکل در طول دوران زندگیاش، مدتی را در اردوگاههای کار اجباری آشویتس و داخاو گذراند. در همین دوران بود که پدر، مادر، برادر و همسرش را از دست داد. او و خواهرش تنها کسانی بودند که توانستند از این مهلکه نجات پیدا کنند. از طرف دیگر، او در مقام یک روانشناس، ضرورت جستجوی معنای زندگی را در دشوارترین شرایط برایتان شرح میدهد.
یه درام واقعی و روانشناسی .یکم برا من که بی سوادم سنگین بود ولی ترجمه قوی ای داره .گوینده هم عالی… اغلب کاپوها در مقایسه با زندان بانها با زندانیا سختگیر تر رفتار می کردن و اونا رو بیرحمانه تر از اس اس ها به باد کتک می گرفتن. ناگفته نمونه که کاپوها رو از بین کسایی انتخاب می کردن که شخصیتشون نشون دهنده اون چنان رفتاری بود که اس اس ها انتظارشو داشتن. ما به دیدگاه شما احتیاج داریم؛ پس بیایید دیدگاه و نقطه نظرات مان را با همدیگر به اشتراک بگذاریم تا یک اجتماع موفق از افکار برنده با همدیگر بسازیم.
ویکتور فرانکل در کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا روایتی تأثیرگذار از تلاشهای خود برای حفظ امید و انگیزه در اردوگاههای کار اجباری نازیها ارائه میدهد. سالها از انتشار این اثر پرفروش و جذاب میگذرد اما همچنان پرطرفدار است و از آن به عنوان یکی از درخشانترین و بهترین کتابهای آمریکایی یاد میشود. ویکتور فرانکل در کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا، خاطرات تاثیرگذار و دردناک خود را در اردوگاههای کار اجباری نازیها تعریف میکند و از تلاش خود برای حفظ امید و یافتن معنا در آن شرایط سخت میگوید. گفتنیست از این کتاب پرفروش و پرطرفدار به عنوان یکی از ده کتاب تاثیرگذار آمریکایی یاد میشود.
ویکتور فرانکل ۲ سپتامبر ۱۹۹۷ در ۹۲ سالگی در وین، اتریش چشم از دنیا فروبست. مقبره او در مدفن قبرستان مرکزی وین، اتریش، بخش قدیمی یهودیان قرار دارد. نویسنده در این اثر تلاش کرده تا خاطرات خود و سایر زندانیان را در اردوگاههای نازیها روایت میکند و در پس آنها مکتب فکری خود با نام «معنا درمانی یا لوگوتراپی» را به شما معرفی نماید.
کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا (Man’s search for meaning) به تلاش قابل تحسین انسان برای زنده ماندن میپردازد؛ فرانکل سرچشمهی نیرویی که او را زنده نگه داشت به شما معرفی میکند. او این خاطرات خود را پس از پایان جنگ و آزاد شدن از اردوگاههای کار اجباری به رشتهی تحریر درآورد و ثمرهی آن شاهکاری است به یادماندنی. این کتاب تجارب هولناک نویسنده و روانشناس، ویکتور فرانکل را در دوران کار خود در اردوگاه کار اجباری آشویتس در طول جنگ جهانی دوم شرح میدهد. انسان در جست و جوی معنا این بینش را در اختیار شما قرار میدهد که چگونه انسان میتواند در موقعیتهای غیرقابل اجتناب زنده بماند، با آسیبها روبرو شود و در نهایت معنا را پیدا کند. کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا اثری بینظیر از ویکتور فرانکل است که با صدای رضا عمرانی میشنوید.
این نویسندهی مشهور دکترای فلسفه و پزشکیاش را از دانشگاه وین دریافت کرد و در دوران جنگ جهانی دوم زندگی خود را به مدت سه سال در اردوگاههای آشویتس، داخاو و چند اردوگاه دیگر به اسارت گذرانده بود. انسان در جستجوی معنا که بر اساس همین تجربیات نوشته شده است، سیر مشخصی را در پیش میگیرد. با شنیدن و پیشتر رفتن در داستان به اهمیتی پی میبریم که این هدف در زندگی هر فردی دارد. ویکتور فرانکل در مدت زمانی که در نیروگاه آشویتس زندانی بود، پدر، مادر، همسر و برادرش را از دست داد بنابراین به گفته خودش «درد از دست دادن» را میفهمد. او در کتاب انسان در جستوجوی معنی سعی میکند تا با بیان دردهایش به خواننده بفهماند که چطور میتوان زیر بار این حجم از رنج زنده ماند. او که در دوران نوجوانی علاقه زیادی به فروید و روانکاوی داشت موفق شد در 18 سالگی اولین مقاله خود را در این زمینه بنویسد.
ثبت ديدگاه