کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.

بنابراین احتمالا این وظیفه بر دوش ما است که صحیح بودن این گزاره را به دنیا اثبات کنیم. کتاب “قدرت سکوت” نوشته سوزان کین، یک منبع غنی و مؤثر برای هر کسی است که به دنبال درک عمیق‌تری از شخصیت خود، به ویژه در شرایط اجتماعی پر سر و صداست. این کتاب با نگاهی عمیق به اهمیت سکوت و قدرت درون، خوانندگان را به کشف دنیای درون‌شان دعوت می‌کند. با استفاده از نکات و راهکارهای موجود در این کتاب، شما می‌توانید به شکوفایی شخصیت خود، بهبود ارتباطات و موفقیت‌های بیشتر در زندگی دست یابید.

او حاصل سال‌ها تحقیق و کنکاش خود را در این کتاب ارزشمند منتشر کرده و مطالب خود را با پشتوانه‌ی دلایل تاریخی، فرهنگی، فلسفی و روان‌شناختی ارائه داده است. مخاطب در مواجهه با این کتاب یا آثاری که نگاهی متضاد با آن دارند، باید به کلیت مسئله نگاه کند و خود به سنجش اعتبار آن‌ها بپردازد. سوزان کین با نوشتن کتاب قدرت سکوت، اولین قدم را در راه اثبات درستی این گزاره برداشت. در کتابش از انسان‌های درونگرایی صحبت کرده است که دستاوردهایی عظیم داشتند، به موفقیت در زمینه‌های مختلف رسیده‌اند و در یک کلام، به همان موفقیت تعریف شده جامعه رسیده‌اند.

در دنیایی که حرف زدن و خودنمایی ارزش تلقی می‌شود، یک‌سوم از جمعیت، یعنی حدود 33 درصد، درون‌گرا هستند. این افراد که اغلب گوش دادن را به حرف زدن ترجیح می‌دهند، ذهنی خلاق و نوآور دارند و تمایل چندانی به خودنمایی و مطرح شدن نشان نمی‌دهند. کتـاب قدرت سکوت با بیانی شیوا و جذاب، با ارائه نتایج آخرین تحقیقـات و با نقـل داستان‌های واقعی افراد زیادی، تلاش می‌کند تا دید جامعه و حتی دید خودِ افراد درون‌گرا را به درون‌گرایی تغییر دهد.

سوزان کین در کتاب قدرت سکوت درباره درونگرایی و برونگرایی صحبت می‌کند. او آن‌ها را به عنوان دو الگوی رفتاری می‌شناسد که اگرچه با یکدیگر تفاوت دارند، اما هردو به یک اندازه ارزشمند و مهم هستند. دنیایی که موفقیت، به ویژه موفقیت شغلی را با برونگرایی مطلق تعریف می‌کند یا حداقل برونگرا بودن را شرطی اساسی و لازم برای رسیدن به موفقیت می‌داند، چنین تفکری را به سادگی قبول نمی‌کند.

اما سوزان کین به شما می‌گوید که این ادعا نه‌تنها کذب است، بلکه ماهیت درون‌گرایی کاملاً متفاوت از تصورات مردم در عصر کنونی است. کتاب قدرت سکوت ویژگی دیگری نیز دارد که آن را به اثری ارزشمند تبدیل کرده است. نویسنده در این کتاب به سراغ افراد درونگرا رفته است و از موفقیت آنان سخن گفته است.

البته بسیاری از افراد آسیایی که سعی دارند در دنیای کسب‌وکار شرکت‌های آمریکایی موفق شوند، به تفاوت‌های فرهنگی آگاه هستند اما معتقدند که سبک‌های رهبری برتری‌ای نسبت به یکدیگر ندارند. رهبران برونگرا زمانی عملکرد بهتری دارند هدف نهایی انجام وظایف ساده و کارآمد باشد. رهبران درونگرا نیز برای شرایطی  ایده‌آل هستند که نیاز است اعضای تیم درگیر شوند و از تفکر و نظرات خود استفاده کنند.

اما چالش اصلی اینجاست که افراد درونگرا، دارای قدرتی هستند که بسیاری اوقات به دست خودشان یا دیگران، نادیده گرفته می‌شود. خواندن کتاب قدرت سکوت کارلوس کاستاندا به افرادی که علاقمند به علوم ماوراء الطبیعه هستند، توصیه می شود. ناهید سپهرپور این کتاب را با عنوان قدرت سکوت ترجمه کرده و نشر نوین زحمت تولید و عرضه‌ی آن را بر عهده گرفته است. ترجمه‌ی دیگر را هم درسا عظیمی با عنوان سکوت قدرت درونگراها ارائه کرده و به همت نشر البرز به بازار عرضه شده است.

درباره‌ی دوگانه‌ی برون گرایی-درون‌ گرایی نیز وضعیت از همین قرار است. با استفاده از رفتار خودنظارتی فرد درونگرا می‌تواند از فرضیۀ صفت آزاد پیروی کند. برای مثال یک استاد دانشگاه با پذیرش رفتارهای سایر استادان برون‌گرا می‌تواند از حالت درون‌گرا به حالت برون‌گرا تغییر کند. مثلا صدای خود را بلندتر کند و واضح‌تر صحبت کند و هنگام صحبت کردن تسلط کامل داشته باشد.