مجتبی مصطفایی در کتاب مذکورش، مطالب را با چینشی هوشمندانه پس از مقدمه کوتاهی که سخنانی از زبان خودش می‌باشند در سیزده فصل طبقه‌بندی نموده است. در فصل اول به چگونه خواندن کتاب و توضیحی در مورد تمرین‌ها پرداخته است. در فصل دوم از اهمیت فن بیان گفته و تعریفی کامل از آن را برای درک بیشتر ارائه نموده است. فصل سوم مجالی است برای توضیح بیشتر درباره ترس از سخنرانی و راهکار‌هایی جهت مقابله با آن.

داشتن فن بیان قوی و برقراری ارتباط کلامی موثر با افراد در هر سنی و در هر زمینه ای از اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار است، در واقع فن بیان خوب به فرد کمک میکند تا به طور مؤثر و واضح با دیگران ارتباط برقرار نماید. این توانایی به افزایش اعتماد به نفس، ایجاد روابط بهتر و انتقال دقیق تر ایده ها و احساسات منجر خواهد شد. کتاب فن بیان را قورت بده نوشته‌ی مجتبی مصطفایی، به شما کمک می‌کنید تا فن و هنر سخنوری را بیاموزید و از صحبت کردن و سخنرانی در جمع نترسید. تا اینجا در مقاله کتاب فن بیان ، با کتاب های بسیار عالی و تخصصی در این حوزه آشنا شدید.

یکی از اصلی ترین وجه تمایزات آکادمی آریا تهران با سایر اموزشگاه های برگزار کننده کلاس فن بیان در تهران، معرفی انواع کتاب های مناسب برای تقویت فن بیان می باشد. در کلاس های آموزش فن بیان آموزشگاه فنی حرفه ای آریا تهران میتوانید علاوه بر یادگیری صفر تا صد تکنیک های فن بیان و تمرین های آن، مدرک رسمی فنی حرفه ای و بین المللی این هنر را دریافت نمایید. اگر به دنبال یک مرجع معتبر برای تقویت فن بیان خود هستید، خواندن کتاب فن بیان بهترین گزینه برای شما خواهد بود. در سراسر جهان انواع کتاب هایی تحت عنوان کتاب فن بیان و آموزش فن بیان و سخنوری توسط ناشران مختلفی عرضه شده است و افراد میتوانند هر کدام از این کتاب ها را با قیمت های مختلف و محتوای متنوعی خریداری نمایند. یکی از جذاب‌ترین کتاب‌ها در زمینه بهبود فن بیان دقیقاً چه بگویید تا حرفتان را گوش کنند؟ اثر فیل جونز است.

فصل هشتم در مورد صداسازی، تأثیر داشتن صدای خوب و تمریناتی مربوط به آن، آموزه‌هایی را در اختیار علاقه مندان قرار می‌دهد. در فصل نهم تعریف بداهه گویی و قالب‌های آن در اختیار مخاطب قرار می‌گیرد. فصل دهم داستان گویی آنهم به صورتی جذاب و گام به گام، شرح داده شده است.

کتاب ابراز وجود کنید اثر گایل لیندنفیلد نیز با ارائه‌ی تمرین‌های اصولی و هدفمند، مخاطب را با این ابزار مهم آشنا می‌کند تا روابط اجتماعی و ارتباط با دیگران را بهبود بخشد. در واقع ابراز وجود همان نگرش و روش شما در ارتباط با دیگران است که برای توصیف نوع خاصی از رفتارها استفاده می‌شود. رفتارهایی که به فرد کمک می‌کند بدون هیچ‌گونه سوءاستفاده‌ای از حقوق دیگران، نیازها، خواسته‌ها و احساسات خود را به‌روشنی و با اطمینان با آنها در میان بگذارد. تغییر در تن صدا، سرعت صحبت کردن و حجم صدا می‌تواند به جذابیت و تأثیرگذاری سخنرانی شما بیفزاید. همچنین، ایجاد توقف‌های معنادار و استفاده از وقفه‌های مناسب می‌تواند به مخاطب کمک کند تا بهتر پیام شما را پردازش کند و درک کند.

با استفاده از تکنیک تند خوانی میتوانید در سخنرانی های خود به صورت روان و واضح نظرات خود را بیان کنید و در صحبت کردن تپق نزنید. فن بیان قوی، همچنین اعتماد به نفس شما را افزایش داده و به شما کمک میکند تا در جمع ها و جلسات اجتماعی و حرفه‌ای با اطمینان بیشتری حاضر شوید. با این مهارت، شما میتوانید در ارائه مطالب، انواع سخنرانی ها و حتی در جلسات کاری خود عملکرد بهتری داشته باشید و تاثیر بیشتری بر روی مخاطبان و شنوندگان خود بگذارید. داشتن فن بیان قوی اهمیت زیادی دارد و همواره تأثیرات مثبتی در زندگی شخصی و حرفه ای فرد ایفا میکند.

این مهارت به شما کمک می کند تا خیلی سریعتر از افراد باهوش و زیرکی که در کنارتان هستند، پیشرفت نمایید. با خوب صحبت کردن می توانید افراد مختلف را در کوتاهترین زمان متقاعد کنید و با طی مراحل بعدی به اهداف خود نزدیکتر شوید. در گام دوم به شما نشان میدهد که در هنگام سخنرانی چه چیزهایی را بگویید و چطور گفته های خود را در ساختار استاندارد قرار دهید تا مورد پسند عوام قرار بگیرد. اما متأسفانه ما در کشوری زندگی می کنیم که به دلیل نوع فرهنگ، آداب و رسوم گذشته، بیشتر به افراد کم حرف امتیاز میدهیم. هدف باید پنهان باشد و حتی اگر مخاطب متوجه مقصود ما بشود، هرگز نباید آن را به زبان بیاوریم.