دانلود رایگان کتاب درمان شوپنهاور امکان پذیر نیست، زیرا نشر محترم پی دی اف آن را به رایگان در دسترس عموم قرار نداده است. فیلیپ که فیلسوفی زیرک، شکاک و گوشهگیر است از عزلت خودخواستهاش بیرون میآید و به گروههای درمانی جولیوس میرود. در کتاب درمان شوپنهاور فیلیپ میخواهد با عملی کردن رای و نظریههای «آرتور شوپنهاور» به مشاوری فلسفی تبدیل شود اما در این راه به جولیوس و کمک او نیاز دارد.
فیلیپ در کتاب یالوم، یک نسخه کالیفرنیایی قرن بیستم از شوپنهاور است که خودش چیزی شبیه به یک معتاد روابط جنسی بود. فیلیپ نوشتههای شوپنهاور را میخواند و سپس شروع به زندگی کردن مانند او میکند؛ به تنهایی بدون هیچ دوستی و جدا از نویسندگان بزرگ گذشته. نیچه ما را به چالش میکشد که «به گونهای زندگی کنیم که اگر به ما این فرصت داده شود که زندگی خود را دوباره و دوباره دقیقاً به همان شیوه زندگی کنیم، بگوییم بله». در حالی که یالوم آشکارا با پاسخی زاهدانه به زندگی مخالف است. برخلاف آن، یالوم به مقدار زیادی برای آنچه شوپنهاور برای گفتن دارد، ارزش قائل است. آرتور شوپنهاور در سال 1788 در خانوادهای سختگیر به دنیا آمد که توسط پدر جدیاش اداره میشد.
فیلیپ آرزو دارد به به کار گیری اندیشههای شوپنهاور، به یک مشاور فلسفی تبدیل شود و برای این منظور نیازمند سرپرستی جولیوس است. ما در این مقاله از دانشگاه کسب و کار به معرفی این کتاب پرداختیم. در پایان نیز نقلقولهایی از آن گلچین کردیم که خواندن آن خالی از لطف نیست. نظر شما درباره کتاب درمان شوپنهاور چیست؟ اگر این کتاب را مطالعه کردهاید، برایمان بنویسید که چه نکاتی از آن یاد گرفتید؟ خواننده نظرات ارزشمند شما هستیم. همانطور که داستان پیش میرود یالوم زندگینامه روانشناختی خود از آرتور شوپنهاور را بررسی میکند. این فصلها داستان رمان را تقویت میکنند و در نوع خود جالب هستند.
عمر، یعنی بزرگترین سرمایه زندگی او، در این یک سال باقیمانده ارزشی صدچندان پیدا میکند. او میکوشد در ماههای آخر به زندگی خود معنایی تازه دهد و ازنظر او، این معنادهی از یک طریق حاصل میشود. کتاب درمان شوپنهاور، رمانی روانشناسانه و فلسفی نوشته ی اروین دی یالوم است که اولین بار در سال 2005 به انتشار رسید. مترجم این اثر کیومرث پارسای و انتشارات آن نشر جامی میباشد. همیشه خودکشى، آثارى همچون ضربه ناگهانى، احساس خشم، و احساس گناه بر بازماندگان مىگذارد. عشق به پدر، تبدیل به اندوه ناشى از فقدان تبدیل شد و رنجشى که از هاینریش داشت، برایش نوعى پشیمانى ابدى همراه آورد.
مسافرت بزرگ خانواده شوپنهاور، در سال ۱۸۰۴ به پایان رسید و آرتور شانزده ساله، اندوهگین و ناراحت، دوره آموزشی هفت ساله را نزد سناتور ینیش، بازرگان مشهور هامبورگ، آغاز و اینگونه به قولی که به پدرش داده بود، عمل کرد. آرتور با توجه به اجبار برای گام نهادن به زندگی دوگانه، هرچند همه تکالیف مربوط به دوره آموزشی را انجام میداد، ولی هر لحظه از اوقات فراغت را پنهانی صرف مطالعه اندیشههای بزرگ تاریخ فرزانگی میکرد. فیلیپ اسلیت، فردی که در گذشته بیمار جنسی بوده و از آن پس زندگی خود را بر مبنای افکار شوپنهاور بنا کرده و فکر میکند زندگی میتواند از طریق فلسفه معنا و تفسیر شود. در مرکز داستان، دکتر ژولیوس هرتسفلد روانکاو در اواسط دهه شصت زندگی است که به سرطان پوست مبتلا شده است. هنگامی که او متوجه میشود فقط یک سال دیگر زنده است، زندگی خود را ارزیابی میکند و متوجه میشود که قبلاً قلههای زندگی خود را پشت سر گذاشته؛ اما متوجه آن نشده است. در این مواقع هرکسی به یاد دو فیلسوف بزرگ اخلاق و دو مرد آزاداندیش، یعنی نیچه و سارتر می افتد که خیلی زود پدر از دست دادند.
درمان شوپنهاور اثر اروین د یالوم نویسنده و وانشناس آمریکایی است که در سال 2005 منتشر شد. این کتاب درونمایه ای روانشناسانه و فلسفی دارد و در خلال داستان نظرات فیلسوف بزرگ، آرتور شوپنهاور مطرح می شود. در پشت جلد این کتاب آمده که دی یالوم در رمان «درمان شوپنهاور» تصور میکند فیلسوف معاصری به نام فیلیپ که فردی بسیار منزوی و بهنوعی رونوشت شوپنهاور است. فیلیپ به یکی از پروههای درمانی رواندرمانگر مشهوری به نام جولیوس وارد میشود که خود به دلیل رویارویی ناگهانی با سرطان –و مرگ خویش به مرور دوبارهی زندگی و کارش نشسته است. «درمان شوپنهاور» رمانی تامل برانگیز است که توسط روانپزشک و نویسنده مشهور اروین دی یالوم نوشته شده است.
سرنوشت او این بود که تجارت قدیمی خانوادگی را در اختیار بگیرد. آرتور مشتاق بورسیه تحصیلی بود؛ اما برای تجارت نیز آماده بود. در نهایت پیشنهاد یک سفر بزرگ به اروپا (چیزی که شوپنهاور نمیتوانست رد کند) سرنوشت او را رقم زد.
اروین دیوید یالوم استاد بازنشسته روانپزشکی در استنفورد است که تاکنون آثار داستانی و روانشناسی متعددی نوشته است. او یکی از پایهگذاران روانشناسی اگزیستانسیال یا هستیگرا محسوب میشود. یالوم در سال 2002 جایزه انجمن روانپزشکی آمریکا را دریافت کرد؛ با این حال بخش عمده فعالیتهای او در حوزه نویسندگی و نگارش کتاب است. من کتاب نیچه گریست رو خوندم عالی بود، کتاب به شکل جذابی تموم شد طوری که واقعا از خوندن کتاب احساس لذت می کنید به نظر من هیچ چیزی به اندازه پایان خوب یک کتاب رو تو ذهن آدم ثبت نمی کنه که د یالوم واقعا تو این کار تبحر داره.
ثبت ديدگاه