فیلم‌هایی بر اساس این کتاب صوتی در سال‌های مختلف ساخته شده است. او در کتاب «ترغیب» مثل همیشه اختلاف طبقاتی زمانهٔ خود و موانعی را که قوانین عرفی برای عاشقان خلق می‌کردند، به‌زیبایی تمام‌وکمال روایت می‌کند. گفته می‌شود که این رمانْ اوج هنر اوست؛ شکوفایی استعدادهای بی‌همتایش در روح‌بخشیدن به کلمات و باریک‌بینی منحصربه‌فردش در مشاهدهٔ انسان‌ها. رمان‌های او بعد از دویست سال، هنوز مخاطب را پای داستان نگه می‌دارد. این جاذبه نشان از هنر قوی نویسنده است که توانسته خالق داستان‌هایی باشد که نسل‌های بعد هم از خواندنش لذت ببرند. او نویسنده‌ای است که کتاب‌هایش همواره جزء پرفروش ترین کتاب های ادبیات جهان هستند.

«آن الیوت»، یکی از جذاب ترین قهرمان های زن داستان های آستین است. جین آستین در ۱۶ دسامبر ۱۷۷۵ در استیوِنتن، همپشر، جنوب شرقی انگلستان، به دنیا آمد. در سال ۱۸۰۱ که پدرش بازنشسته شد، خانواده آستین به بث نقل‌مکان کرد. پدر در سال ۱۸۰۵ از دنیا رفت و جین آستین و مادرش چندبار نقل‌مکان کردند، تا سرانجام در سال ۱۸۰۹ در نزدیکی التن در همپشر ماندگار شدند. جین آستین در همین محل ماند و فقط چندبار به لندن سفر کرد.

کتاب ترغیب اثر جین آستین، توسط رضا رضایی به فارسی ترجمه شده است. ترغیب، جزو ادبیات انگلیسی صاحب سبک است که به زبان های گوناگون دنیا ترجمه شده و نشر نی آن را به  چاپ رسانده است. خلاصه ی داستان این گونه است که ان الیوت، قهرمان آخرین رمان جین آستین، در آستانه سی‌ سالگی، در محیط تنگ و محدود که ارزش‌های کاذب بر آن حاکم است، با متانت و شکیبایی زندگی را پیش می‌برد. هشت سال پیش به ترغیب دوستان و نزدیکانش به خواستگاری مرد محبوبش جواب رد داده بود. حالا چه چیزی آن مرد را ترغیب خواهد کرد تا برای تجدید رابطه قدم جلو بگذارد؟…

بهتر است این کتاب را که به داشتن متنی قوی و ساده معروف است، بخوانید و از جذابیت‌های این رمان عاشقانه لذت ببرید. بهتر است این کتاب را که به داشتن متنی قوی و ساده معروف است، بخوانید و از جذابیت‌های این رمان عاشقانه لذت ببرید. جین آستین زن‌ها را به‌عنوان قهرمان داستان‌هایش انتخاب می‌کرد. شناخت او از زنان و مهارتش در کنایه‌ها باعث شد که بتواند خیلی قوی‌تر از نویسندگان دیگر بنویسد. املاک پدر درآمد خوبی داشت تا اینکه به مرور رو به رکود گذاشت.

در آثار او، صدای راوی رمان با عمیق‌ترین احساسات شخصیت‌های قصه پیوند می‌خورد؛ به‌طوری‌که با خواندن رمان‌های او می‌توان پا جایِ پای شخصیت‌های داستان گذاشت. به نظر منتقدان، آستین نبوغی دووجهی داشت؛ هم طنز قدرتمندی داشت و هم اخلاق و روحیات آدم‌ها را خوب می‌شناخت. اولین ترجمهٔ رمان‌های جین آستن در ایران، به‌کوشش «شمس‌الملوک مصاحب» و به تاریخ اسفند ۱۳۳۶ انجام و منتشر شد. جمشید اسکندانی (نشر ثالث) و رضا رضایی (نشر نی) نیز از دیگر مترجمان آثار این نویسندۀ مشهور هستند. آنی الیوت بطور باور نکردنی در میان قهرمانان جین آستین در سن ۲۷ سالگی است. رمان ترغیب به عنوان آخرین رمان تکمیل شده توسط جین آستین، از مهارت ادبی قابل قبولی برخوردار است.